iconen slider lang

Badkamer Toilet Amsterdam | ISA Loodgieter Amsterdam

Wij van Installatie Service Amsterdam kunnen uw badkamer toilet in Amsterdam aanleggen of verbouwen en zelfs een geheel nieuwe badkamer voor u inrichten. Wij werken volgens een duidelijke offerte zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Waar ook in de Regio Amsterdam, ISA-Loodgieters staat altijd voor u klaar om uw badkamer en of toilet geheel in te richten naar uw wensen.

Ook voor de aanleg van afvoerleidingen kunt u bij ons terecht.

Badkamer verbouwen

Zit u erover na te denken om uw badkamer te verbouwen? Installatie Service Amsterdam (ISA) verbouwt op professionele en gecertificeerde wijze uw badkamer. Wij zijn badkamerspecialist in Amsterdam. De loodgieters van ISA zijn opgeleid in allerlei type verbouwingen in de badkamer, ook worden ze regelmatig bijgeschoold om uw zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij zullen de wensen ten aanzien van de verbouwing van uw badkamer met u bespreken en een offerte hiervoor uitbrengen. Offerte badkamer toilet renovatie Amsterdam? Bel 020 688 5629

Sanitair aanleggen

Wilt u nieuw sanitair aanleggen? ISA heeft een ruime ervaring in het aanleggen van nieuw sanitair. Maar wij leggen niet allen nieuw sanitair aan, maar ook sanitaire oplossingen voor mindervaliden en het aanleggen van grote sanitaire voorzieningen voor bijvoorbeeld schoolgebouwen, kantoorgebouwen en hotels vallen in ons werkpakket. De loodgieters van ISA zijn opgeleid in allerlei type sanitaire verbouwingen, ook worden ze regelmatig bijgeschoold om uw zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Badkamer installeren Amsterdam

Badkamer Aanleggencomplete badkamer Amsterdam:
Of het nu gaat over het plaatsen van een nieuwe toiletpot. Het compleet verbouwen-renoveren van uw badkamer: Of misschien alleen het sanitair vervangen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De badkamer zo ingedeeld zoals u dat altijd al had gewild. Technisch haalbaar betekent voor ons: realiseerbaar. Vloertegels geven de woonkamer, keuken of badkamer een onverwacht ander aanzien. Want vloertegels zijn beeldbepalend. Ze vormen de sfeerbasis voor elke ruimte. De meeste vloertegels kunnen gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Tegels worden natuurlijk vooral in natte ruimten toegepast. In badkamers, wc‘s, keukens. Met tegels bepaalt u ook nog eens de sfeer. Romantisch of juist heel strak modern en alles daartussenin.

 

> Meer info over verbouwen badkamers

Sanitair

Badkamer Makenbadkamer renoveren stappenplan: U bent toe aan een nieuwe badkamer maar weet niet goed waar u moet beginnen. Laat uw gehele badkamer verbouwen door ISA-Loodgieters. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor het sanitair.
Wij helpen u bij het vervangen van leidingen, plaatsen van sanitair, installeren van een badkamerradiator of aanleggen van elektra, bij ons kunt u rekenen op een complete installatie van uw badkamer. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen, zodat u altijd kunt uitgaan van goed werkend sanitair en een perfecte installatie. Wilt u alleen een nieuwe afvoer laten aanleggen in uw badkamer, of is uw afvoer verstopt, ook dan staat ISA Loodgieters voor u klaar. Dus van afvoer aanleggen tot nieuwe badkamer of toilet ISA Loodgieters staat voor u klaar. Voor een Badkamer en/of Toilet, nieuw of een verbouwing, vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

> Meer info over renovatie badkamers

Nuttige Links

ISA Loodgieter Amsterdam:

Snelle en vakkundige Loodgieter werkzaam in Amsterdam. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoed. Gratis prijs opvraag, binnen 24 uur antwoord! Geen Voorrijkosten. Bij annulering 48 uur van te voren, rekenen wij geen kosten.

Footer 2
Privacybeleid

Benieuwd naar onze Privacyregelement? Druk dan op onderstaande knop om deze te downloaden.

Download

Contact ISA Loodgieter Amsterdam Bombraak 11 1035 JP Amsterdam

Ook werkzaam in:

Recensies