Skip to content

Badkamer Verbouwen Amsterdam

Badkamer & Toilet

Wij van ISA Loodgieter Amsterdam kunnen uw badkamer toilet in Amsterdam aanleggen of verbouwen en zelfs een geheel nieuwe badkamer voor u inrichten. Wij werken volgens een duidelijke offerte zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Waar ook in de Regio Amsterdam, ISA-Loodgieters staat altijd voor u klaar om uw badkamer en of toilet geheel in te richten naar uw wensen.

Ook voor de aanleg van afvoerleidingen kunt u bij ons terecht.

Badkamer Renovatie Amsterdam

Zit u erover na te denken om uw badkamer te verbouwen? ISA Loodgieter Amsterdam verbouwt op professionele en gecertificeerde wijze uw badkamer. Wij zijn badkamerspecialist in Amsterdam. De loodgieters van ISA zijn opgeleid in allerlei type verbouwingen in de badkamer, ook worden ze regelmatig bijgeschoold om uw zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij zullen de wensen ten aanzien van de verbouwing van uw badkamer met u bespreken en een offerte hiervoor uitbrengen. Offerte badkamer toilet renovatie Amsterdam? Bel 020 688 5629

Sanitair aanleggen

Wilt u nieuw sanitair aanleggen? ISA heeft een ruime ervaring in het aanleggen van nieuw sanitair. Maar wij leggen niet allen nieuw sanitair aan, maar ook sanitaire oplossingen voor mindervaliden en het aanleggen van grote sanitaire voorzieningen voor bijvoorbeeld schoolgebouwen, kantoorgebouwen en hotels vallen in ons werkpakket. De loodgieters van ISA zijn opgeleid in allerlei type sanitaire verbouwingen, ook worden ze regelmatig bijgeschoold om uw zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Badkamer Installateur Amsterdam

complete badkamer Amsterdam:
Of het nu gaat over het plaatsen van een nieuwe toiletpot. Het compleet verbouwen-renoveren van uw badkamer: Of misschien alleen het sanitair vervangen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De badkamer zo ingedeeld zoals u dat altijd al had gewild. Technisch haalbaar betekent voor ons: realiseerbaar. Vloertegels geven de woonkamer, keuken of badkamer een onverwacht ander aanzien. Want vloertegels zijn beeldbepalend. Ze vormen de sfeerbasis voor elke ruimte. De meeste vloertegels kunnen gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Tegels worden natuurlijk vooral in natte ruimten toegepast. In badkamers, wc‘s, keukens. Met tegels bepaalt u ook nog eens de sfeer. Romantisch of juist heel strak modern en alles daartussenin.

Badkamer Verbouwen Amsterdam | ISA Loodgieters

Sanitair Aanleggen

Wilt u nieuw sanitair aanleggen? ISA heeft een ruime ervaring in het aanleggen van nieuw sanitair. Maar wij leggen niet allen nieuw sanitair aan, maar ook sanitaire oplossingen voor mindervaliden en het aanleggen van grote sanitaire voorzieningen voor bijvoorbeeld schoolgebouwen, kantoorgebouwen en hotels vallen in ons werkpakket. De loodgieters van ISA zijn opgeleid in allerlei type sanitaire verbouwingen, ook worden ze regelmatig bijgeschoold om uw zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Badkamer Renovatie Stappenplan

Wat kost een badkamerrenovatie?
Dat is niet zo snel te zeggen. Dat ligt aan uw wensen, de grote van de badkamer en hoeveel u zelf wilt doen.

Badkamer renoveren stappenplan: U bent toe aan een nieuwe badkamer maar weet niet goed waar u moet beginnen. Laat uw gehele badkamer verbouwen door ISA-Loodgieters. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor het sanitair.


Wij helpen u bij het vervangen van leidingen, plaatsen van sanitair, installeren van een badkamerradiator of aanleggen van elektra, bij ons kunt u rekenen op een complete installatie van uw badkamer. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen, zodat u altijd kunt uitgaan van goed werkend sanitair en een perfecte installatie. Wilt u alleen een nieuwe afvoer laten aanleggen in uw badkamer, of is uw afvoer verstopt, ook dan staat ISA Loodgieters voor u klaar. Dus van afvoer aanleggen tot nieuwe badkamer of toilet ISA Loodgieters staat voor u klaar. Voor een Badkamer en/of Toilet, nieuw of een verbouwing, vraag vrijblijvend een offerte aan.

> Meer info over renovatie badkamers

Nieuwe Badkamer

U bent toe aan een nieuwe badkamer en of toilet? Wij kunnen voor u een geheel nieuwe badkamer en/of toilet plaatsen in en rond Amsterdam. De loodgieter  van ISA Loodgieter uit Amsterdam, regelt het gehele proces. Van ontwerp tot de complete oplevering. Denk hierbij aan het betegelen en het in orde maken van het sanitair maar ook de inkoop van de materialen nemen wij u natuurlijk uit handen. Wij bekijken samen met u wat mogelijk is. En maken een duidelijke en vrijblijvende offerte. Dus ook voor een sanitaire installatie bent u bij ons aan het juiste adres. En bij ons is afspraak is afspraak. Een badkamer van ISA Loodgieter is altijd prima vakwerk.

Groot project of kleine klus wij staan voor een goed stuk werk. Wij zijn bij spoed 24/7 bereikbaar bel 020 – 688 5629 ook voor offertes. Geen voorrijkosten!

Is uw toilet verstopt of heeft u een verstopping in uw keuken? Onze ontstoppingsdienst is de specialist in het oplossen van verstoppingen in Amsterdam. Ons Loodgietersbedrijf Amsterdam helpen uw vakkundig, met het oplossen van al deze problemen. Wij staan 24/7 paraat. Onze Ontstoppingsdienst Amsterdam verhelpt, alle soorten van verstoppingen.  Denk aan gootsteen verstopping doucheput verstopping, afvoer(wasmachine, afwasmachine) verstopping. Heeft problemen met het riool? Rioolstank?  Onze Ontstoppingsdienst Amsterdam ontstopt en snel en voordelig. Neem snel contact met ons op.

Badkamer of toilet verbouwen

Of het nu gaat over het plaatsen van een nieuwe toiletpot. Het compleet verbouwen/renoveren van uw badkamer: Of misschien alleen het sanitair vervangen. U bent bij Loodgieter Amsterdam: ISA Loodgieters aan het juiste adres. De badkamer zo ingedeeld zoals u dat altijd al had gewild. Technisch haalbaar betekent voor ons: realiseerbaar.

Tegelwerk voor Toilet en Badkamer

Tegels worden natuurlijk vooral in natte ruimten toegepast. In badkamers, toiletten, keukens. Met tegels bepaalt u ook nog eens de sfeer. Romantisch of juist heel strak modern en alles daartussenin. Vloertegels geven de woonkamer, keuken of badkamer een onverwacht ander aanzien. Want vloertegels zijn beeldbepalend. Ze vormen de sfeerbasis voor elke ruimte. De meeste vloertegels kunnen gebuikt worden in combinatie met vloerverwarming.   Loodgieter Amsterdam: ISA Loodgieter Amsterdam staan voor u klaar, om van uw badkamer uw droom badkamer te maken.

Van kleine verbouwing tot grote renovatie voor badkamer renovatie Amsterdam, bel ISA Loodgieters  020 688 5629 voor inlichtingen en vrijblijvende offerte aanvraag.