Corona Mededeling | Installatie Service Amsterdam

Corona mededeling (Corona Virus)

Vanwege het coronavirus hanteren wij een aangepast bedrijfsbeleid. Met onze gezamenlijke veiligheid voorop!

Wij (Installatie Service Amsterdam) hebben door middel van een toolbox meeting onze medewerkers geïnformeerd. En geïnstrueerd over de noodzakelijke hygiënische maatregelen, die gehandhaafd moeten worden tijdens de werkzaamheden bij u thuis. Evenals de eigen verantwoording die wij verwachten, indien onze medewerkers zelfs minimaal lichte klachten vertonen. Medewerkers die klachten vertonen dienen thuis uit te zieken en nemen geen deel aan de directe bedrijfsvoering.

Wat betekent dat voor u?

Indien u al een afspraak heeft staan maar u lichte verkoudheidsklachten heeft, verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met ons kantoor (020 688 5629 ) om de afspraak met minimaal 3 tot 4 weken te verzetten. Wij hebben onze medewerkers geïnstrueerd om bij twijfel over de veiligheid in de betreffende werkomgeving, de werkzaamheden onmiddellijk te staken en contact op te nemen met kantoor voor een vervolg afspraak. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Alle geplande werkzaamheden gaan door en nieuwe opdrachten met een dringende noodzaak worden aangenomen onder de volgende voorwaarden;

  • Gelieve minimaal 1½ meter afstand te houden van onze buitendienst medewerker, ook tijdens de uitleg van de situatie.
  • Wij schudden geen handen meer maar zijn er niet minder hartelijk om.
  • Wij laten de werkzaamheden niet meer door u aftekenen op de IPad. Hiervoor zal de monteur namens u en in uw bijzijn, een vinkje plaatsen voor de afgeronde werkzaamheden.Op deze wijze kunnen wij onze werkzaamheden blijven uitvoeren en tegelijkertijd de veiligheid van u en onze medewerkers voorop stellen!

Neem vandaag nog contact op met Installatie Service Amsterdam om direct geholpen te worden

Op dit moment bent u off-line

CONTACT (MOBIEL)
Malcare WordPress Security
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow