CV-ketel onderhoud eenmalig Amsterdam

CV-ketel onderhoud eenmalig Amsterdam.

CV-ketel onderhoud eenmalig Amsterdamonderhoud  is belangrijk, uw ketel moet regelmatig worden gecontroleerd. Wij raden zelfs aan om uw ketel minstens 1x per jaar goed te laten onderhouden. Het onderhoud aan uw ketel is noodzakelijk, het is zelfs verplicht. Hierdoor kunt u uw eigen veiligheid en die van uw gezinsleden garanderen. Voor goed eenmalig cv-ketel onderhoud Amsterdam bent u bij de cv-monteurs van ISA Loodgieter aan het juiste adres.

Door onderhoud aan uw verwarmingsketel, gaat deze langer mee en vermijd u de meeste CV storingen. Hierdoor kunt u de aanschaf van een nieuwe ketel langer uitstellen. CV-ketel onderhoud is ook belangrijk om dure reparaties en een eventuele storingen te voorkomen. Wij doen cv-ketel onderhoud Amsterdam zonder onderhoudscontract u maakt een afspraak wanneer uw onderhoud aan uw cv-ketel wilt laten doen. U zit bij ISA Loodgieter dus niet vast aan een onderhoudscontract.

Tijdens het onderhoud worden er kleine problemen door onze monteur opgelost. Zo voorkomt u dat uw cv-ketel op een ongunstig moment uitvalt. U moet er natuurlijk niet aan denken om midden in de winter in de kou te zitten zonder verwarming of warm water! In deze periode heeft u juist een werkende ketel het meest nodig. En kunt u een storing niet gebruiken ISA verzorgt de onderhoud aan uw cv-ketel , waar ook in Amsterdam. Dus voor cv-ketel onderhoud Amsterdam (eenmalig) kiest u voor ISA Loodgieter.

Wees problemen voor, vraag ook een APK voor u ketel.

Het onderhoud aan uw ketel is erg belangrijk. Dit omdat hierdoor voortijdig gebreken ontdekt kunnen worden en hiermee een storing aan uw ketel voorkomen kan worden. Meestal wordt er een onderhoudscontract of onderhoudsabonnement afgesloten voor het onderhoud van uw cv. Bij ISA Loodgieter doen wij niet aan onderhoudscontracten! Wist u trouwens dat er in de meeste contracten geen rekening worden gehouden met een eventuele reparatie aan uw ketel?

U kunt ons gewoon inschakelen voor een eenmalig cv-ketel onderhoud AmsterdamNatuurlijk kunnen wij snel langskomen als u een probleem heeft.

Voor eenmalig onderhoud aan uw cv-ketel  of waar dan ook in  Amsterdam bij ISA Loodgieter kunt u altijd 24/7 terecht voor een afspraak. Laat onderhoud aan uw ketel doen 

Wat er word gedaan aan uw cv-ketel bij een eenmalige onderhoudsbeurt?
– Toestel controleren op lekkages (water, gas en lucht)
– Condens afvoer schoonmaken
– Temperatuur cv-ketel instellen
– CO2 meting of gas-lucht verhouding instellen
– Vullen en ontluchten
– Expantievat controleren
– Branders schoon maken en wisselaar reinigen
– Bij een open toestel word het schoorsteen kanaal gecontroleerd

In de maanden oktober, november en december (2017) heeft ISA Loodgieter een speciale aanbieding. Bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel is de eerste onderhoudsbeurt gratis.

Wat kun je zelf doen aan het onderhoud van uw cv-installatie? 

Naast het onderhoud door een cv-monteur zijn er een aantal dingen die je zelf kunt doen:

De radiatoren en ketel ontluchten. Als de radiatoren en buizen lawaai maken komt dat vaak door luchtbellen. Dit is slecht voor je ketel en energiegebruik. Tip: Bekijk het volledige stappenplan voor ontluchten op de website van Karwij.  Moderne ketels hebben meestal automatische ontluchting. Luid geruis in de leidingen kan ook wijzen op een te hoge instelling van de pompsnelheid.

Controleer de waterdruk in de cv-installatie. Op het display van de ketel zie je de actuele druk. Is de cv-ketel aan het verwarmen? Dan is de druk hoger dan wanneer het water koud is. Een te hoge of te lage druk is slecht voor de pomp en kan leiden tot lekkages. Tip: Kijk in de handleiding wat de optimale druk is en vul water bij als de druk in koude toestand lager is. Ook hiervoor vind je een stappenplan op de website van Karwij. Toch liever hulp? Neem dan contact met ons op! 020 688 5629

Wat voor een verwarmingsketel heb ik eigenlijk in huis hangen?

Er zijn diverse cv-ketels op de markt denk hierbij bijvoorbeeld aan de HR-Combiketel. Elke cv-ketel heeft zijn eigen voordelen. Lees hieronder welke ketel voor u geschikt kan zijn bij een eventuele vervanging. Geen idee wat voor een cv-ketel u momenteel heeft? Bekijk hieronder alle mogelijkheden:

Een Combiketel is een cv-ketel en boiler systeem in 1. Dit scheelt een hoop ruimte in huis bij een cv installatie in uw huis. Wanneer u een combiketel heeft zijn er daarbinnen nog 3 mogelijkheden. U heeft bijvoorbeeld een VR Combiketel, HR Combiketel of een HRe Combiketel.

1. Een VR-ketel zal gemiddeld 89% van zijn energie omzetten in nuttige warmte. Denk hierbij aan het verwarmen van de verwarming. Nuttige warmte is de warmte die wordt afgestaan in ruimtes die bewoond zijn.

2. De HR-ketel is de populairste ketel in Nederland en dat is uiteraard niet zonder reden. Met een HRr-ketel bespaart u op uw energiekosten en daarnaast is een HR-ketel beter voor het milieu.

3. Een HRe-ketel levert u niet alleen warm water, maar ook elektriciteit.

Liever 100% procent zeker weten wat voor cv-ketel u momenteel heeft en wat voor soort ketel beter geschikt voor u kan zijn in de toekomst?

CV-Ketel onderhoud Amsterdam | Bel ISA Loodgieter Amsterdam 020 688 5629

Want er gaat niets boven de expertise van een goede loodgieter die zekerheid bied,
en zorgt voor een optimaal werkende cv-ketel!

Eenmalige APK van uw verwarmingsketel?
Op ISA Loodgieter Amsterdam kunt u altijd rekenen!

CV-ketel onderhoud Amsterdam (eenmalig)

Op dit moment bent u off-line

CONTACT (MOBIEL)
Malcare WordPress Security
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow