CV ketel storing Amsterdam |
ISA Loodgieter Amsterdam

Dan raden wij aan deze zo snel mogelijk te laten repareren. Jaarlijks overlijden mensen door koolmonoxidevergiftiging of houden er ernstige gezondheidsklachten aan over. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden open geiser, cv-ketel of gaskachel én te weinig ventilatieVervang een kapotte cv-ketel dan ook zo snel mogelijk of laat uw CV ketel onderhoud jaarlijks plaatsvinden.

Bij een cv-ketel storing bent u bij ISA Loodgieters op het juiste adres.

Heeft u een storing of is uw cv-ketel misschien stuk?

Als u cv-ketel stuk is en hij niet gerepareerd kan worden of wanneer repareren te duur is. Dan wil je snel de verwarmingsketel laten vervangen, omdat je niet meer kunt douchen of het winter is en het koud is in huis.

1. CV ketel ouder dan 12-15 jaar? Dan moet deze direct vervangen worden.

2. Check je warm water wensen. Er zijn ketels met CW3, CW4 en CW5 hoe hoger het getal hoe meer warm water per minuut. De CW-code is een afkorting van Comfort Warm water.

3. De meeste cv-ketels worden binnen 1 dag geïnstalleerd. Vaak zelfs in een ochtend of een middag. Het hangt o.a. af van de plaats van de cv-ketel. Voor de veiligheid worden water en gas afgesloten.

4. Let op de garantie bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. In het algemeen heeft een ketel 2 jaar fabrieksgarantie. De garantieperiode (in jaren) op cv ketel onderdelen verschilt per merk en per soort cv ketel. Bij sommige cv-ketel fabrikanten kun je de garantieperiode verlengen tegen een vergoeding.

ISA Loodgieters repareert en vervangt CV ketels die stuk zijn in: Alle wijken van Amsterdam.

Storing met uw CV-ketel in Amsterdam of omgeving?

CV-ketel storing Amsterdam: Een cv ketel storing kunt u herkennen aan het feit dat er opeens geen warm water meer uit de kraan komt of de verwarming het niet meer doet. ISA Loodgieters helpt u graag zo snel mogelijk. Bij een CV-Ketel storing in Amsterdam leveren wij een snelle service en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop. Wij begrijpen heel goed dat een storing aan CV-Ketel nooit uitkomt en u niet dagen op een monteur wilt wachten. CV ketel storing Amsterdam? Voor spoedgevallen kunt u altijd 24/7 bij ons terecht.

CV ketel storing Amsterdam melden?

Cv Ketel Storing Geen Warm WaterControleer dan eerst de volgende punten!
– Druppelt er geen warmwaterkraan (bij cv ketel combitoestellen).
– De zekeringen zijn in order en de aardschakelaar staat op “in”.
– De schakelaar bij de cv ketel op staat “in” en de stekker zit in het stopcontact.
– De gaskraan staat open.
– Er staat voldoende druk op de ketel (1,5 a 2 atmosfeer), anders bijvullen. Alle radiatoren zijn ontlucht.
– De thermostaat is voldoende hoog ingesteld.
– Zet eventueel meerdere radiatoren open als er maar 1 of 2 openstaan.


Heeft u bovenstaande punten gecontroleerd, maar nog steeds problemen met uw cv ketel, dan kunt het beste ISA Loodgieters bellen. Geef bij het bellen de fabrikant van de ketel eventueel het type nummer en de foutcode door aan ons.

 

> CV ketel storing Amsterdam oplossen

Nuttige Links

Badkamer Toilet Verbouwing Amsterdam
CV Ketel kiezen
CV Ontluchten

Geen Waterdruk?

Call Now ButtonKlus inplannen? Bel ons!