CV-Ketel Vervangen Amsterdam | Plaatsen | Installeren

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? Of is uw CV ketel stuk? Dan kunnen wij uw cv-ketel vervangen. Dan zult u merken dat er de laatste jaren veel is verbeterd op dit gebied. Met de hoogrendementsketels van nu kunt u zoveel besparen op uw stookkosten dat u de aankoopprijs al snel terugverdient. Bovendien kunt u nu een slimme thermostaat op uw hr-ketel aansluiten. Daarmee stookt u zo zuinig mogelijk en is het binnen altijd precies zo warm als u prettig vindt.

Om uw nieuwe cv-ketel in optimale staat te behouden raden wij aan om jaarlijks een CV ketel onderhoudsbeurt in te plannen.

Voor CV-ketel vervangen Amsterdam bent u bij ISA Loodgieter op het juiste adres.

 

Een CV-ketel kopen bij ISA Loodgieter is inclusief installatie :

Cv-ketel vervangen:
Expansievat
– Gaskogelkraan
– Vul- en aftapkraan
– Inlaatcombinatie
– Vulkraan met keerklep en beluchter
– Vul slang set
– Leidingwerk
– Overstortventiel
– Benodigd materiaal voor bedrijfsklare ketel
– Meenemen oude ketel bij vervanging
– Twee jaar garantie op gehele ketel

En kiest u ook voor een nieuwe thermostaat, dan installeren wij deze uiteraard ook gelijk!
Als uw cv-ketel niet meer te repareren is, dan wilt u snel een nieuwe ketel. ISA Loodgieter levert binnen 48 uur een nieuwe combiketel. Het installeren van een nieuwe cv-ketel duurt maar één dag, soms zelfs maar een ochtend of een middag.

Beter Energielabel met een zuinige ketel:
Elk huis in Nederland heeft tegenwoordig een Energielabel. Dit label geeft aan hoe energiezuinig het huis is. Een van de dingen die belangrijk zijn voor dit label is uw ketel. Met een oude verwarmingsketel krijgt u een lager Energielabel dan met een nieuwe hr-ketel. Het Energielabel is steeds belangrijker voor de waarde van uw huis. Door uw cv-ketel te vervangen, kunt u dus de waarde van uw huis verhogen.

CV-ketel vervangen? ISA Loodgieter vervangt uw ketel in heel Amsterdam.

CV Ketel vervangen Amsterdam : ISA Loodgieter

CV-ketel installatie.

 

Als u uw huidige cv-ketel wilt vervangen, zal er een cv ketel installatie moeten plaatsvinden. En dat is meer dan alleen de CV– ketel vervangen. Een nieuwe cv-ketel installeren of ombouwen van een VR-ketel naar HR-ketel vraagt vakkennis en ervaring. De CV monteurs van ISA Loodgieter hebben die vakkennis en ervaring in huis, verkregen door 18 jaar ervaring en samenwerking met gerenommeerde ketelfabrikanten, ook jarenlange ervaring en volwaardige up-to-date scholing maken ISA Loodgieter onovertroffen. Dus cv-Ketel installeren laat u doen door ISA Loodgieter.

Ook als uw cv-ketel niet stuk is maar wel ouder is dan 15 jaar, kan het toch nuttig zijn uw oude ketel te vervangen door een nieuwe hoogrendementsketel. De oude ketel verbruikt veel meer energie dan de nieuwe.

Een nieuwe CV Ketel kan ook uw huis een beter energielabel opleveren. Door uw cv-ketel te vervangen, kunt u dus de waarde van uw huis verhogen.

 

Voor CV ketel installatie bent u bij ISA Loodgieter Amsterdam op het juiste adres.

 

Wat doet een CV-installateur?
Vakkennis en ervaring is wat u in huis haalt als u kiest om de CV-Ketel te laten installeren door een gecertificeerde installateur. Dit geeft rust omdat u weet dat er oog is voor veiligheid, want een foutje is snel gemaakt. Wanneer een installateur uw CV-Ketel komt plaatsen en installeren, neemt hij/zij de volgende taken voor u uit handen:

– verwijderen oude ketel
– installeren nieuwe ketel
– vervangen van alle kranen onder de ketel en het expansievat
– inregelen en afstellen nieuwe ketel

Cv-ketel installatie door ISA Loodgieter is inclusief:

Expansievat
– Gaskogelkraan
– Vul- en aftapkraan
– Inlaatcombinatie
– Vulkraan met keerklep en belichter
– Vul slang set
– Leidingwerk
– Overstortventiel
– Benodigd materiaal voor bedrijfsklare ketel
– Meenemen oude ketel bij vervanging
– Twee jaar garantie op gehele ketel

 

Laat uw CV-ketel installeren door ISA Loodgieter.

CV Ketel Installeren Amsterdam

Op dit moment bent u off-line

CONTACT (MOBIEL)
Malcare WordPress Security
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow