ISA Dakdekker Amsterdam Speerpunten Installatie Service Amsterdam ISA Dakdekker Amsterdam Speerpunten Installatie Service Amsterdam

Daklekkage Amsterdam | Bel ISA Loodgieters 020 688 5629 ook bij spoed

Een van de meest voorkomende locaties van lekkage is het dak of de dakgoot. Een lek in het dak wordt meestal veroorzaakt door de weersomstandigheden zoals wind, regen en vorst, of door problemen met een bouwconstructie. Denk hierbij aan scheurtjes bij het dak raam of de dakkapel. De dakdekkers van ISA kunnen een daklekkage over het algemeen snel opsporen met behulp van rookgasdetectie. Wanneer het lek is opgespoord, kan deze vervolgens snel worden verholpen of gedicht. De kosten hiervoor zijn relatief laag in vergelijking met de prijzen voor het verhelpen van gevolgen als schimmel of houtrot.

Lekdetectie

Zowel daklekkage als een lek in de leiding kan worden opgespoord met behulp van innovatieve technieken van lekdetectie. Dankzij de nieuwste ontwikkelingen hoeft lekdetectie niet te leiden tot veel overlast en verbouwingen, waardoor u hier weinig tot geen moeilijkheden van ondervindt.

Lekkende leidingen

Naast daklekkage is een lekkende leiding een veel voorkomende vorm van lekkage. Hoewel de meeste mensen denken dat dit gaat om een lekkende leiding van bijvoorbeeld de CV-ketel, of het waterleidingnetwerk, betreft het veelal een lek in de vloerverwarming. Een lekkage van de leidingen, kan net als bij het dak tot schadelijke gevolgen leiden. De grootste hiervan is het ontstaan van vochtplekken in ofwel de vloer, ofwel de wanden. Deze vochtplekken leiden in het ergste geval tot gezondheidsproblemen. Het is daarom van belang dat u snel een professional uit in de arm neemt die de lekkage voor u verhelpt. ISA-Loodgieters  Amsterdam is zo een professional.  Wij sporen de oorzaak op en verhelpen de lekkage, dit doen wij  in heel Amsterdam.

Daklekkage? ISA Loodgieters