Skip to content

Veel Gestelde Vragen

Alles Over Loodgieters Werkzaamheden

Loodgieterswerk Installatiewerk Dakwerk Ontstoppen Renovatie

Alles wat u moet weten wat INSTALLATIE SERVICE aMSTERDAN KAN DOEN VOOR U.

Veelgestelde vragen

Dit is een sectie waarin wij antwoord geven op de, voor ons bekende, meest gestelde vragen. 

De kosten van een ervaren loodgieter liggen tussen de 60 en 75 euro per uur, dit is een gemiddelde prijs voor het uurtarief. In tegenstelling tot veel andere loodgietersbedrijven berekenen wij geen voorrijkosten.

Er zijn ook loodgieters die niet zo ervaren zijn, of klusbedrijven die een lager tarief vragen, dan een ervaren loodgieter. Maar vaak zijn deze langer bezig dan een ervaren loodgieter. Waardoor het bedrag wat u moet afrekenen vaak het zelfde of zelfs hoger is dan bij een ervaren loodgieter. Vaak wordt goedkoop dan toch weer duurkoop. Vooral als een klus wat groter en ingewikkelder is.  U moet dus niet alleen naar het uur tarief kijken. Vaak loont het zeer de moeite om even te bellen wat de geschatte kosten gaan worden. 

Het werk van een ervaren loodgieter / installateur is zeer veelzijdig. Het loopt uiteen van het inzetten van een kraan keertje tot de installatie van een volledige nieuwe badkamer. Ook de installatie van compleet nieuwe cv’. Inclusief ketels leidingen enz..

Hoewel de werkzaamheden van een Loodgietersbedrijf en Installatiebedrijf uit elkaar lopen. Zijn er er ook bedrijven zoals Installatie Service Amsterdam, die beide werkzaamheden kunnen uitvoeren. Alleen de zelfstandige Loodgieter of de zelfstandige Installateur (ZZP-er) zullen vaak gespecialiseerd zijn in of loodgieterswerk of installatiewerk