Skip to content
Banner

Gasleiding Aanleggen Amsterdam

Leidingen aanleggen ISA Loodgietersbedrijf Amsterdam

Gasleiding aanleggen Amsterdam

Een gasleiding aanleggen maar u weet niet hoe? Voor het aanleggen van een gasleiding moet u precies weten wat u doet. ISA is gecertificeerd en onze monteurs kunnen elk type gasleiding aanleggen of verleggen.

Een gasleiding aanleggen of verplaatsen is zeer secuur werk. Het is van groot belang dat een gasleiding correct wordt aangesloten zodat er geen giftige en zeer licht ontvlambare gassen in uw woon of werk omgeving kunnen lekken.

Al onze monteurs zijn gediplomeerd en zeer vakbekwaam. Bovenop de normale standaarden die gelden voor een gasleiding aanleggen en het installeren van gasleidingen hanteren wij altijd een extra eigen controle ronde om zeker van uw veiligheid te zijn. Wij lopen onze werkzaamheden graag nog een keer met u na en zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden.

Uw gasleidingen dienen voortdurend in optimale staat te verkeren. Regelmatige inspectie en onderhoud zijn daarom van levensbelang. Wij kunnen  in no time ter plekke zijn bij uw woning of bedrijf. Elk pand is weer anders en heeft dus verschillende installatie eisen. Doordat wij al geruime tijd ervaring hebben met onderhoud van gasleidingen, komt geen enkele situatie ons vreemd voor. Wij klaren elke klus met succes! Vermoedt u een gaslek, dan is het raadzaam om ons meteen in te schakelen. Vanwege ons samenwerkingsverband met Liander en Eneco hebben wij de volmacht om zelf het gas weer op de leiding te zetten als deze er tijdelijk er was afgehaald.

Voor Info & Afspraak

Bel 020 688 5629
CONTACT
close slider

    Call Now ButtonKlus inplannen? Bel ons!