Gasleiding aanleggen Amsterdam | ISA Loodgieter Amsterdam

Een gasleiding aanleggen of verplaatsen is zeer secuur werk. Het is van groot belang dat een gasleiding correct wordt aangesloten zodat er geen giftige en zeer licht ontvlambare gassen in uw woon of werk omgeving kunnen lekken.

Al onze monteurs zijn gediplomeerd en zeer vakbekwaam. Bovenop de normale standaarden die gelden voor een gasleiding aanleggen en het installeren van gasleidingen hanteren wij altijd een extra eigen controle ronde om zeker van uw veiligheid te zijn. Wij lopen onze werkzaamheden graag nog een keer met u na en zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden.

Uw gasleidingen dienen voortdurend in optimale staat te verkeren. Regelmatige inspectie en onderhoud zijn daarom van levensbelang. Wij kunnen  in no time ter plekke zijn bij uw woning of bedrijf. Elk pand is weer anders en heeft dus verschillende installatie eisen. Doordat wij al geruime tijd ervaring hebben met onderhoud van gasleidingen, komt geen enkele situatie ons vreemd voor. Wij klaren elke klus met succes! Vermoedt u een gaslek, dan is het raadzaam om ons meteen in te schakelen. Vanwege ons samenwerkingsverband met Liander en Eneco hebben wij de volmacht om zelf het gas weer op de leiding te zetten als deze er tijdelijk er was afgehaald.

Materialen

Er zijn verschillende materialen waar gasleidingen van gemaakt worden. Zo wordt er meestal roodkoper gebruikt, maar wordt er ook gebruik gemaakt van staal en kunststof. Het is belangrijk om gebruik te maken van de juiste materialen op de juiste plek. U wilt een lekkage van gas voorkomen, aangezien een lekkage van gas veel schade kan veroorzaken. Een loodgieter vertelt u welke materialen u nodig heeft voor bijvoorbeeld het aanleggen van flexibele gasleidingen. Zo heeft u bijvoorbeeld bij een gasfornuis een flexibele gasslang nodig. Neem contact met ons op voor advies van een professional over het aanleggen van gasleidingen. Ten tijde van de economische recessie snappen wij als geen ander dat u bij verbouwingswerkzaamheden zoveel als mogelijk probeert te bezuinigen op zowel materiaal als arbeidskosten. Maar volg ook uw gezond verstand. Zaken waarbij sprake kan zijn van gevaar voor u, uw gezin en directe omwonenden, schakel dan altijd een bedrijf en een persoon in die verstand van zaken heeft.

Veiligheid

We begrijpen hoe belangrijk de veiligheid in een woonsituatie moet zijn en werken natuurlijk conform deze veiligheidsnormen. Veel mensen zijn een beetje angstig om gas aan te sluiten en dit is niet onterecht.

Risico’s

Wie werkt met gas, weet dat hieraan risico’s zijn verbonden. Gas is licht ontvlambaar en explosief en giftig bovendien, dus kan zelfs al de kleinste fout of onoplettendheid zeer ernstige gevolgen hebben.

Erkende loodgieter

Daarom is het ten zeerste aan te raden om het gas en gasleidingen aanleggen over te laten aan ervaren en erkende loodgieter, wij zijn zo een bedrijf dat de gas aansluit ervaring en erkenningen in huis heeft om deze klus tot een goed einde te brengen.

Onze loodgieters beschikken over de kennis, ervaring en de juiste diploma’s om uw gas aan te sluiten.
U zult zien dat de ISA loodgieters goedkoop is vergeleken met andere loodgieters waar u eventueel een offerte aanvraagt.

Gasleiding aanleggen? ISA Loodgieter legt gasleidingen aan in alle wijken van: Amsterdam, Purmerend, Zaandam en Landsmeer .

Nuttige Links:

CV Ketel Amsterdam

Daklekkage Amsterdam

CV Ketel onderhoud eenmalig

Afvoer Aanleggen Amsterdam

Gasleiding Afpersen

Call Now ButtonKlus inplannen? Bel ons!