ISA Dakdekker Amsterdam Speerpunten Installatie Service Amsterdam ISA Dakdekker Amsterdam Speerpunten Installatie Service Amsterdam

Gasleiding Afpersen Amsterdam

Regelmatige inspectie en onderhoud zijn daarom van levensbelang. Wij kunnen in no time ter plekke zijn bij uw woning of bedrijf. Elk pand is weer anders en heeft dus verschillende installatie eisen. Wij klaren elke klus met succes! Zo ook gasleiding afpersen Amsterdam. Vermoedt u een gaslek, dan is het raadzaam om ons meteen in te schakelen. Vanwege ons samenwerkingsverband met Liander en Eneco hebben wij de volmacht om zelf het gas weer op de leiding te zetten als deze er tijdelijk er was afgehaald.

Wat houdt dit afpersen precies in?

Wellicht heeft u er nog nooit van gehoord, het afpersen van een gasleiding. Hierbij zorgt een loodgieter ervoor dat er geen gas meer door de gasleiding kan stromen. U gebruikt de gasleiding immers niet meer, waardoor het niet langer noodzakelijk is om hier gas door te laten voeren. Doordat gas erg gevaarlijk kan zijn, als het in aanraking komt met open vuur, is het ontzettend belangrijk om geen gas te laten ontsnappen bij het afpersen. Een loodgieter heeft hier ervaring in, waardoor het sterk aan te bevelen is om een dergelijke klus uit te laten voeren door een expert.

Doel van het afpersen.
Het voornaamste doel van het afpersen is het vermijden van het ontsnappen van gas. Er kan immers schade ontstaan aan de leidingen door ouderdom, waarbij gas langzaamaan uw kamers instroomt. Door het afpersen voorkomt u dit! Als we een gasleiding afpersen in een woning en we zijn klaar, dan gaan we natuurlijk pas weg als we zeker weten dat de werkzaamheden goed zijn verlopen en dat er geen gevaar is voor de bewoners van het huis. Onze ISA Loodgieters specialisten hebben de kunde om dit uit te voeren en de apparatuur om volledige dichtheid te meten en te controleren.

Gasleiding afpersen in geheel Amsterdam Purmerend Zaandam Landmeer.

Loodgieter Amsterdam | Loodgieter Purmerend | Loodgieter Zaandam | Loodgieter Landsmeer