Lekkage Amsterdam herstellen | Lekdetectie

A small spot usually indicates a small leak . But this one can sometimes become a huge problem. Moreover, any moisture rings on the ceiling or wall do not always indicate where the problem really lies. Fortunately, our professionals are able to trace exactly how the leakage started and can quickly solve the real problem. After this careful investigation, we can permanently repair the damage caused by the leakage. Problem solved and you can go years ahead! You can cook, shower and wash again without fear of flooding and that kind of misery. Water damage? Call ISA Plumbing!

Omdat elke lekkage anders is gebruikt ISA Loodgieters verschillende methodes voor de opsporing

Wellicht dat het probleem in uw situatie met de waterleiding of juist een afvoerleiding te maken heeft. Of misschien is  het een daklekkage afkomstig van uw dak. Afhankelijk van uw situatie gebruiken wij verschillende methodes variërend van endoscopie, tot drukmeting , tot vochtmeting en andere specifieke technieken.

Uit onderzoek is gebleken dat in elk Nederlands huishouden gemiddeld eens per 5 jaar een lekkage optreedt. Dit kan een lek zijn in de badkamer, maar ook een daklekkage of een lekkende kraan. Wat de oorzaak of locatie ook is, het is van belang dat u deze zo snel mogelijk laat opsporen en laat verhelpen.

Hebt u last van lekkende leidingen bij uw pand? Is er een probleem ontstaan met de wasmachine? Of ontstaan er vochtplekken op de muur? Laat dan zo spoedig mogelijk een lek detectie expert langskomen, die met behulp van geavanceerde technieken op het gebied van de lek detectie de lekkage zal vinden.

badkamerlekkage

De badkamer is een plek waar u tot rust wilt kunnen komen na het werken, sporten of uitgaan. Er is dan niets vervelender dan een lekkage in uw badkamer. Deze kan in uw badkamer leiden tot zichtbare natte plekken en schimmels, maar ook tot onzichtbare en structurele schade aan andere kamers in uw woning. Laat ons uw lekkage verhelpen in Amsterdam ook in de Regio Amsterdam kunt u altijd een beroep doen op ISA Loodgieter Amsterdam. Bij badkamerlekkage is het vaak lastig vast te stellen waar de oorzaak ligt; is er een leiding kapot, lekt het douche putje of de voegen of wellicht is het de wasmachine-aansluiting in uw badkamer? ISA Loodgieters biedt u gespecialiseerde lek detectie in uw badkamer en vakkundige hulp bij het structureel oplossen van uw lekkage.

Wij repareren snel en efficiënt elk lek in uw badkamer

Door de betegelde wanden zijn lekkages in uw badkamer vaak moeilijk te vinden. Wij beschikken echter over de modernste apparatuur om uw lekkages op te sporen. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld infraroodcamera’s waarmee we als het ware door uw muren heen kunnen kijken. Dit leidt niet alleen tot het efficiënt opsporen van uw lekkage, maar zorgt er ook voor dat er zo min mogelijk opengebroken hoeft te worden om de schade te herstellen. Over de kosten van de reparatie hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Meestal worden zulke schades door de verzekering gedekt, maar mocht dit niet het geval zijn dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn de goedkoopste waterschadehersteller van Nederland! Als u lekkage in uw woning ziet of vermoedt, is het belangrijk om snel een vakman in te schakelen die het lek kan dichten. Hoe langer u wacht, des te ernstiger wordt immers de schade aan uw huis. ISA Loodgieters is uw expert op het gebied van lekdetectie

Lekkage opsporen middels infrarood

Bij lek detectie wordt gebruik gemaakt van een infrarood warmtecamera om lekkages op te sporen. Infrarood is een techniek waarbij temperatuur metingen worden verricht, of dat nu bij uw badkamer, vloerverwarming, toilet of kelder is. Lekkage wordt zeer duidelijk weergegeven met deze camera door middel van warmteverschil. Zo kunnen wij met deze camera het gehele leidingwerk en de waterschade in beeld brengen. Wel zo makkelijk als men werkzaamheden moet verrichten en/of moet boren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten!

Lekkage? ISA Loodgieters verhelpt lekkages en snel!

Leak detection Amsterdam, Purmerend and Landsmeer

ISA Loodgieters performs leak detection in Amsterdam, Purmerend and Landsmeer according to the most modern methods. Supported by the most modern equipment. Used by professionals who know what they are doing.

ISA Loodgieter Amsterdam

Snelle en vakkundige Loodgieter werkzaam in Amsterdam. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoed. Gratis prijs opvraag, binnen 24 uur antwoord! Geen Voorrijkosten. Bij annulering 48 uur van te voren, rekenen wij geen kosten.

Footer 2
Privacybeleid

Benieuwd naar onze Privacyregelement? Druk dan op onderstaande knop om deze te downloaden.

Download

22-9-2021 01:34

Contact met de Loodgieter

Bombraak 11 1035 JP Amsterdam

Wij komen ook in: