Skip to content
ISA Loodgieter Amsterdam
loodgieter amsterdam isa loodgieters
Installatie Service Amsterdam | Kleine Klus of Groot Project | Wij Staan voor een Prima Resultaat

Lekdetectie Amsterdam | Lekkage Opsporen Amsterdam

Heeft u last van lekkage en wilt u dit snel en grondig laten verhelpen? Wij lossen lekkages op, ook lekkages aan het dak na een storm. Een lekkage brengt vaak een hoop stress met zich mee. En als het niet snel opgelost wordt komen er steeds grotere problemen om de hoek kijken. Voorkom dit en laat uw lekkage snel door ons herstellen. Schakel ISA Loodgieters ook in voor lekdetectie. Omdat elke lekkage anders is gebruiken wij verschillende methodes voor de opsporing. Variërend van endoscopie, tot drukmeting , tot vochtmeting en andere specifieke technieken.

Hebt u last van lekkende leidingen bij uw pand? Is er een probleem ontstaan met de wasmachine? Of ontstaan er vochtplekken op de muur? Laat dan zo spoedig mogelijk een lek detectie expert langskomen, die met behulp van geavanceerde technieken op het gebied van de lek detectie de lekkage zal vinden.

Een klein plekje duid meestal op een kleine lekkage. Maar deze kan soms uitgroeien tot een immens probleem. De eventuele vochtkringen op plafond of muur geven bovendien niet altijd aan waar het probleem echt zit. Gelukkig zijn onze vakmensen in staat om precies te herleiden hoe de lekkage is ontstaan en kunnen het echte probleem snel verhelpen. Na dit nauwkeurige onderzoek kunnen wij de schade veroorzaakt door de lekkage op duurzame wijze voor u herstellen. Probleem opgelost en u kunt weer jaren vooruit! U kunt weer heerlijk koken, douchen en wassen zonder te vrezen voor overstromingen en dat soort narigheid. Waterschade? Bel ISA! Omdat elke lekkage anders is gebruikt ISA verschillende methodes voor de opsporing.

Pinnen? Ja graag

Wij nemen altijd ons pinautomaat mee zodat u makkelijk en snel kunt betalen. Zonder geld in huis te hoeven hebben.

Badkamer Lekkage

De badkamer is een plek waar u tot rust wilt kunnen komen na het werken, sporten of uitgaan. Er is dan niets vervelender dan een lekkage in uw badkamer. Deze kan in uw badkamer leiden tot zichtbare natte plekken en schimmels, maar ook tot onzichtbare en structurele schade aan andere kamers in uw woning. Laat ons uw lekkage verhelpen in Amsterdam ook in de Regio Amsterdam kunt u altijd een beroep doen op ISA. Bij badkamerlekkage is het vaak lastig vast te stellen waar de oorzaak ligt; is er een leiding kapot, lekt het douche putje of de voegen of wellicht is het de wasmachine-aansluiting in uw badkamer? ISA biedt u gespecialiseerde lek detectie in uw badkamer en vakkundige hulp bij het structureel oplossen van uw lekkage.

Lekkage door Lekkende Leidingen

Wij repareren snel en efficiënt elk lek in uw badkamer: Door de betegelde wanden zijn lekkages in uw badkamer vaak moeilijk te vinden. Wij beschikken echter over de modernste apparatuur om uw lekkages op te sporen. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld infraroodcamera’s waarmee we als het ware door uw muren heen kunnen kijken. Dit leidt niet alleen tot het efficiënt opsporen van uw lekkage, maar zorgt er ook voor dat er zo min mogelijk opengebroken hoeft te worden om de schade te herstellen. Over de kosten van de reparatie hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Meestal worden zulke schades door de verzekering gedekt, maar mocht dit niet het geval zijn dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn de goedkoopste waterschadehersteller van Nederland! Als u lekkage in uw woning ziet of vermoedt, is het belangrijk om snel een vakman in te schakelen die het lek kan dichten. Hoe langer u wacht, des te ernstiger wordt immers de schade aan uw huis. ISA is uw expert op het gebied van lekdetectie

Lekdetectie Amsterdam | Direct lekkage verhelpen

√ ISA voert lekdetectie in Amsterdam, Amstelveen, Landsmeer, Purmerend en Zaandam uit volgens de modernste methoden. Ondersteund door de modernste apparatuur. Gebruikt door vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn.

√ Omdat elke lekkage anders is gebruikt ISA Loodgieters verschillende methodes voor de opsporing.

Lekdetectie met infrarood

Bij lekdetectie wordt gebruik gemaakt van een infrarood warmtecamera om lekkages op te sporen. Infrarood is een techniek waarbij temperatuur metingen worden verricht, of dat nu bij uw badkamer, vloerverwarming, toilet of kelder is. Lekkage wordt zeer duidelijk weergegeven met deze camera door middel van warmteverschil. Zo kunnen wij met deze camera het gehele leidingwerk en de waterschade in beeld brengen. Wel zo makkelijk als men werkzaamheden moet verrichten en/of moet boren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten!

Lekkage? Lekdetectie nodig?
Vraag hier direct jouw offerte aan!

Een offerte opvragen geeft inzicht in de kosten, zodat jij weet waar je aan toe bent. Let wel op dat een offerte geen definitief kostenplaatje is! Er kunnen nog dingen aangepast worden. Of mochten wij onverwacht nog tegen dingen oplopen kunnen deze later toch doorberekend worden maar natuurlijk met akkoord voor af!

  • Binnen 2 werkdagen een offerte op maat
  • Direct opgemaakt door een loodgieter
  • Al meer dan 10.000 blije klanten

Wat anderen over ons zeggen

Call Now ButtonKlus inplannen? Bel ons!