Clicky

Loodgieter Amstelveen | ISA Loodgieters Bel 020 688 5629 Skip to content

Loodgieter Amstelveen

Prima Loodgieter Amstelveen

Wij hanteren in Amstelveen het standaardtarief van € 67,50 exclusief btw per uur. Vergelijk rustig onze loodgieter tarieven met die van andere loodgietersbedrijven. Ga naar het overzicht van al onze tarieven .  Voor een betaalbare loodgieter in Amstelveen, gaat u naar ISA Loodgieters. Bijvoorbeeld: CV onderhoud € 80 ex. btw. Pinnen aan huis?  Graag! Wij nemen altijd ons pinautomaat mee zodat u makkelijk en snel kunt betalen. Zonder geld in huis te hoeven hebben.

Altijd vakkundige
reparatie

Wij hebben al meer dan 21 jaar ervaring opgedaan, zowel bij particulieren als bedrijven en aannemers. Als Loodgieters-Installatiebedrijf, zijn wij werkzaam in het zgn. burgerwerk utiliteitsbouw, verbouwingen, renovatie en nieuwbouw. Zoekt u een prima loodgieter/cv installateur? ISA Loodgieter Amsterdam! Wij leveren goed en betaalbaar vakwerk. Met duidelijke prijsopgave vooraf.

Over ISA Loodgieters

ISA Loodgieters, is een allround installatiebedrijf, loodgietersbedrijf, dakdekkersbedrijf en ontstoppingsbedrijf. Wij hebben altijd de juiste vakman voor elke loodgietersklus, installatieklus bv bij een nieuwe cv, cv onderhoud, ontstoppingsklus, dakwerkklus,loodgietersklus of renovatieklus. Bel 020 688 5629 als uw vakwerk wilt. Zowel voor kleine klussen als complexe projecten, is ISA Loodgieters uw betrouwbare Loodgietersbedrijf voor Amstelveen.

Loodgieter Amsterdam | ISA Team
Badkamer Verbouwen Amsterdam

CV Installatie & Onderhoud

ISA Loodgieter Amsterdam installeert in Amstelveen bijvoorbeeld, complete cv installaties o.a. van: Itho, AWB, Vaillant, Remeha, Intergas HR ketels en ATAG. Is uw CV stuk? Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Amstelveen, die uw ketel kan plaatsen, repareren en onderhouden? Zoek dan niet verder! Wij zijn dealer van verschillende ketels, u ziet niet vast aan een bepaald merk bij ons. Onze verwarmingsmonteurs bieden installatie, service en onderhoud aan. Lekt de radiator bijvoorbeeld heel erg en heeft u snel een cv monteur nodig, ook dan staat wij voor u klaar. Ook als er een nieuwe Cv installatie moet worden aangelegd kan ons bedrijf u overal in Landsmeer van dienst zijn. Wij kunnen uw een deskundig advies geven. Welke ketel / installatie het meest geschikt is. Maar ook of een goede onderhoudsbeurt misschien al voldoende is. Maar ook onderhoud aan uw CV in Amstelveen, kunt u bij ons laten doen, zonder onderhoudscontract. Wij helpen zeer snel in Amstelveen als het om spoed gaat. Neem contact op. Ook voor een vrijblijvend advies met offerten van de diverse ketels die wij voor u kunnen plaatsen.

Ontstoppingsdienst

Is uw toilet verstopt of heeft u een verstopping in uw keuken? Onze ontstoppingsdienst is de specialist in het oplossen van verstoppingen in Amstelveen. Ons Loodgietersbedrijf Amstelveen helpt uw vakkundig, met het oplossen van al deze problemen. Wij staan 24/7 paraat. Onze Ontstoppingsdienst verhelpt, alle soorten van verstoppingen.  Denk aan gootsteen verstopping doucheput verstopping, afvoer(wasmachine, afwasmachine) verstopping. Heeft problemen met het riool? Rioolstank?  Onze Ontstoppingsdienst ontstopt en snel en voordelig. Neem snel contact met ons op.

Badkamer Verbouwing

U bent toe aan een nieuwe badkamer en of toilet? Wij kunnen voor u een geheel nieuwe badkamer en/of toilet plaatsen in Amstelveen. De loodgieter  van ISA Loodgieters, regelt het gehele proces. Van ontwerp tot de complete oplevering. Denk hierbij aan het betegelen en het in orde maken van het sanitair maar ook de inkoop van de materialen nemen wij u natuurlijk uit handen. Wij bekijken samen met u wat mogelijk is. En maken een duidelijke en vrijblijvende offerte. Dus ook voor een sanitaire installatie bent u bij ons aan het juiste adres. En bij ons is afspraak is afspraak. Een badkamer van ISA Loodgieter is altijd prima vakwerk.

Groot project of kleine klus wij staan voor een goed stuk werk. Wij zijn bij spoed 24/7 bereikbaar bel 020 – 688 5629 ook voor offertes. Geen voorrijkosten!

Loodgieter Amsterdam | Leidingen aanleggen

Gasleiding aanleggen

Een gasleiding aanleggen maar u weet niet hoe? Voor het aanleggen van een gasleiding moet u precies weten wat u doet. ISA Loodgieters is gecertificeerd en onze monteurs kunnen elk type gasleiding aanleggen of verleggen.

Gasleiding aanleggen Amsterdam

Gasleiding Afpersen

Het afpersen van uw gasleidingdient veilig en grondig gedaan te worden. Onze loodgieter perst uw gasleiding af, waardoor de gasleiding weer veilig kan functioneren. Wij kunnen dit op de juiste manier realiseren.

Loodgieterswerk Amsterdam | Waterleiding aanleggen

Waterleiding aanleggen

Het aanleggen van een waterleiding vergt een hoop tijd en geduld. Onze loodgieter legt uw waterleiding op een veilige en professionele manier aan. Hierdoor kunt u snel genieten van stromend water. Op de plaats waar u het wenst. Ook voor buitenkranen kunt u bij ons terecht.

Lekdetectie en lekkage verhelpen

Heeft u last van lekkage en wilt u dit snel en grondig laten verhelpen?  Wij lossen lekkages op, ook lekkages aan het dak na een storm. Een lekkage brengt vaak een hoop stress met zich mee. En als het niet snel opgelost wordt komen er steeds grotere problemen om de hoek kijken. Voorkom dit en laat uw lekkage snel door ons herstellen. Schakel ISA Loodgieters ook in voor lekdetectie.

afvoer ontstoppen Amsterdam

Afvoer
aanleggen

U gaat een nieuwe afvoer aanleggenin uw huis in Amstelveen? Laat dit door onze vakmensen uitvoeren. Hierdoor hoeft u zelf niet moeilijk te doen met leidingen en alle andere veel voorkomende problemen. ISA Loodgieter voor al uw leidingwerk. Wij helpen u graag,  met leidingwerk of andere loodgieters-installatiediensten. Neem contact op. Ook als het gaat om een verstopping. Onderhoud aan uw ketel. In geval van spoed bel dan 020 688 5629.

Hemelwater Afvoer Dakgoot & Regenpijp

Is uw regenpijp verstopt? Volgelopen met bladeren, takjes en ander vuil? Of misschien is uw regenpijp wel van binnen beschadigd of is er een lek waardoor het water er uitloopt? Ook voor regenpijpen aanleggen en dakgoten kunt u de  dakdekkers inschakelen van ISA Loodgieters. Wij helpen en snel en goed, En het resultaat is weer een prima dak, dat er weer jaren tegen kan. Bel 020 688 5629

Dakwerk

Een goede dakdekker heeft een zeer brede vakkennis. En heeft ervaring opgebouwd, wat dakwerk betreft. En werkt uitsluitend met dakbedekkingssystemen, die voldoen aan de allerstrengste normen.  Heeft u een vakbekwame dakdekker nodig? Ga dan naar ISA Loodgieters, voor een prima dakdekker, altijd bereikbaar bij spoed.