Loodgieter Amsterdam Centrum? ISA Loodgieters!

Onze Diensten

Alles voor badkamer en toilet

U bent toe aan een nieuwe badkamer en of toilet? Ons bedrijf kan voor u een geheel nieuwe badkamer of toilet aanleggen.

Ontstoppingsdienst

Loodgieter Amsterdam | ISA Loodgieters Toilet OnstoppenIs de WC verstopt of heeft u last van verstopping in uw keuken? Onze Ontstoppingsdienst is de specialist in het oplossen van verstoppingen. Onze vaklui lossen het op en goed.

 Onze Ontstoppingsdienst verhelpt, alle soorten van verstoppingen. Zoals rioolverstopping, toilet verstopping en afvoerverstoppingen. Wij lossen lekkages op, ook lekkages aan het dak na een storm.
Natuurlijk zijn wij dan snel ter plaatse om uw uit de nood te helpen.

CV-ketel plaatsing en onderhoud

Is uw CV stuk? Bent u op zoek naar een installatiebedrijf die uw CV ketel kan plaatsen en installeren, repareren en onderhouden? Zoek dan niet verder! Onze verwarmingsmonteurs bieden installatie, service en onderhoud aan. Lekt de radiator bijvoorbeeld heel erg en heeft u een verwarmingsmonteur met spoed nodig, ook dan staan onze vakmensen altijd klaar voor u. Ook als er een gehele nieuwe CV-installatie moet worden aangelegd kan ons installatiebedrijf u van dienst zijn. Wij maken graag een vrijblijvende offerte. Maar ook onderhoud aan uw CV kunt u bij ons laten doen, zonder onderhoudscontract.   

Riool Ontstoppen

Riool AmsterdamHeeft problemen met het riool? Of last van rioolstank? Misschien is het riool verstopt. De medewerkers van: ISA Loodgieter Amsterdam regelen een camera inspectie van het riool, om het probleem snel te vinden. En natuurlijk, zo snel mogelijk op te lossen! Bijvoorbeeld met een hogedrukreiniger kunnen wij het riool weer ontstoppen. Riool ontstoppen? ISA Loodgieter Amsterdam Centrum ontstopt en snel

Daklekkage

Heeft u daklekkage of stormschade? Of dakschade opgelopen door noodweer? Bent u op zoek naar een dakdekker in Amsterdam of omstreken die al het dakwerk voor u kan oplossen? Iemand die voor u de HWA & regenpijp nakijkt of monteert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Loodgieterswerk Gasleiding aanleggen

Wilt u een gasleiding aanleggen maar weet u niet hoe? Voor het compleet nieuw aanleggen van een gasleiding moet u weten wat u doet. ISA Loodgieters is gecertificeerd en kan elk type gasleiding aanleggen.

Lekkage verhelpen

Heeft u last van lekkage en wilt u dit snel en grondig oplossen? Een lekkage neemt een hoop stress met zich mee en als het niet snel opgelost wordt komen er grotere problemen bij om de hoek kijken. Voorkom dit en laat uw lekkage snel repareren door ISA Loodgieters.

Gasleiding afpersen

Het afpersen van uw gasleiding dient veilig en grondig gedaan te worden. Wij persen uw gasleiding af, waardoor de gasleiding weer veilig kan functioneren. Wij van ISA Loodgieter doen dit op de juiste wijze.

Afvoer aanleggen

Wilt u een nieuwe afvoer aanleggen in uw huis? Laat dit door ISA Loodgieters. Hierdoor hoeft u zelf niet moeilijk te doen met leidingen en alle andere veel voorkomende problemen.

Voordelen van Loodgieter Amsterdam Centrum

Werkzaam in het bedrijfsleven

Als Loodgieter in Amsterdam zijn wij voornamelijk werkzaam in het zgn. burgerwerk utiliteitsbouw, verbouwingen, renovatie en nieuwbouw zowel particulieren als bedrijven en aannemers kunnen een beroep ons doen. Voor eenvoudige opdrachten tot complexe Projecten. Wij zijn werkzaam in Amsterdam, Purmerend en Landsmeer, Zaandam en Amstelveen.

Weekend Avond Spoed Service

Ook in het weekend of in de avond, staan wij paraat om uw loodgieters problemen op te lossen in Amsterdam en  Omstreken. Lekkage die niet tot de volgende dag kan wachten? Vorst en de Centrale Verwarming heeft het begeven? Bel dan 020 688 5629 ook in de weekenden of avonds en nachts.

Loodgieter AmsterdamSpoed

Loodgieter Amsterdam Spoed: Wij beloven een telefonische of e-mail response binnen 30 minuten. In de meeste gevallen is er binnen 60 minuten een loodgieter onderweg naar u.

ISA Loodgieter Amsterdam TarievenGeen Voorrijkosten

Wij hanteren een standaardtarief van 67,50 euro exclusief btw per uur. Vergelijk rustig onze tarieven met de tarieven van andere loodgieter-installatiebedrijven. Ga naar overzicht van al onze loodgieter tarieven.

Pinnen aan huis? Graag!

Wij nemen altijd ons pinautomaat mee zodat u makkelijk en snel kunt betalen. Zonder geld in huis te hoeven hebben.

Onze diensten zijn zeer divers

Als loodgieter lopen onze werkzaamheden in Amsterdam uiteen van allerlei kleine klusjes tot het aanleggen van complete installaties op het gebied van gas, water, sanitair en dakbedekkingswerkzaamheden, centrale verwarming en vloerverwarmingsinstallaties. Ook een complete badkamerrenovatie behoort tot de mogelijkheden.

WERKZAAM IN AMSTERDAM CENTRUM

ISA Loodgieters is Loodgieter Amsterdam Centrum

Loodgieter nodig? Wij zijn werkzaam Amsterdam Centrum

ISA Loodgieter Amsterdam

Snelle en vakkundige Loodgieter werkzaam in Amsterdam. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoed. Gratis prijs opvraag, binnen 24 uur antwoord! Geen Voorrijkosten. Bij annulering 48 uur van te voren, rekenen wij geen kosten.

Footer 2
Privacybeleid

Benieuwd naar onze Privacyregelement? Druk dan op onderstaande knop om deze te downloaden.

Download

22-9-2021 01:34

Contact met de Loodgieter

Bombraak 11 1035 JP Amsterdam

Wij komen ook in: