Skip to content

ISA De Loodgieter Voor Amsterdam Zuid

Loodgieter Amsterdam Zuid Nodig?

ISA is actief als Loodgieter in Amsterdam Zuid. Wij leveren kwaliteit tegen redelijke kosten.  

 Onze diensten zijn van de beste kwaliteit. Elk probleem wordt opgelost door onze ervaren loodgieters. Wij weten de weg in Amsterdam. 

Wij installeren bijvoorbeeld complete cv-installaties. Dit houdt ook in de aanleg van de benodigde gas- en waterleidingen. Leidingen zowel voor gas als voor water zijn ons domein. Voor goed loodgieterswerk, naar het Loodgietersbedrijf van en voor Amsterdam | ISA wij staan voor u klaar!

Maar wij doen ook onderhoud aan uw cv-ketel u kunt dat bij ons laten doen zonder onderhoudscontract een  afspraak is snel gemaakt. Verstopping of Lekkage? Dan naar ISA ook voor spoed.

Let op: Alleen afspraken die 48 uur van te voren worden afgezegd
 worden kosteloos geannuleerd!

Spoed? Neem contact op bel 020 688 5629 wij helpen u!

Loodgieter Amsterdam Zuid | ISA

Als Loodgieter in Amsterdam lopen onze werkzaamheden uiteen van allerlei kleine klusjes tot het aanleggen van complete installaties voor op het gebied van gas, water, sanitair en dakbedekkingswerkzaamheden, centrale verwarming en vloerverwarmingsinstallaties. Ook een complete woningrenovatie behoort tot de mogelijkheden.

Uw vuilwaterpomp, Sanibroyeur of fecaliënvermaler biedt u gemak. Onze monteurs plaatsen de apparatuur volgens de geldende richtlijnen en veiligheidseisen. En kunnen ook zorgen voor reparaties en ontstoppingen.  

Groot Project of Kleine Klus Wij Staan voor een Goed Stuk Werk

Wilt u een een vakman? Wij staan altijd klaar om uw probleem op te lossen.

CV Ketel Onderhoud

Is uw CV-ketel stuk? Bent u op zoek naar een Loodgieter in Amsterdam Zuid die uw nieuwe cv-ketel kan plaatsen en installeren, repareren en onderhouden? Zoek dan niet verder! Onze cv-monteurs bieden cv installatie, service en onderhoud aan. Baby in huis en de verwarming valt uit? Het is winter u heeft een verwarmingsmonteur nodig met spoed? Ook dan staan onze vakmensen altijd klaar. Onze Loodgieters helpen u. Wij geven 24/7 reparatieservice.

Voor meer informatie over CV ketels

Ontstoppen in Zuid

Is uw W.C. verstopt of heeft u last van verstopping in uw keuken? Onze Loodgieter lost het op en goed. Wij helpen u graag met het oplossen van al deze problemen. Wij staan 24/7 paraat.Wij zijn specialist op het gebied van verstoppingen.

Last van een verstopping?

Riool Ontstoppen ook in Amsterdam Zuid

Ervaart u problemen met uw riool? Of heeft u last van rioolstank? Het zou kunnen zijn dat uw riool verstopt is. Onze loodgieters regelen een camera inspectie van het riool. Om het probleem te achterhalen. En natuurlijk zo snel mogelijk voor u op te lossen! 

Bijvoorbeeld met een hogedrukreiniger kunnen wij uw riool weer ontstoppen. Onze loodgieters zijn experts als het gaat om obstakels te vinden in de riolering.
Zij gebruiken daarvoor indien nodig camera’s en bv hogedrukreiniging om de riolering weer vrij te maken. Zodat afvoer van het vuil water weer gaat zoals het moet gaan.

Riool Ontstoppen in Zuid?

Badkamer Renovatie

U bent toe aan een nieuwe badkamer en/of toilet? Onze loodgieters in Amsterdam Zuid, kunnen voor u een geheel nieuwe badkamer of toilet aanleggen. Het gehele proces wordt voor u geregeld. Van het ontwerp tot de totale uitwerking. Denk hierbij aan betegelen, installatie van het sanitair. Maar ook de inkoop van materialen nemen wij natuurlijk uit handen. Ook het vervangen van uw ligbad door een inloopdouche behoord tot de mogelijkheden. Wij bekijken graag samen met u, wat mogelijk is en maken graag een vrijblijvende offerte.

Voor meer info over badkamer en toilet

Lekdetectie en lekkage verhelpen

Heeft u last van lekkage en wilt u dit snel en grondig laten verhelpen?  Wij lossen lekkages op, ook lekkages aan het dak na een storm. Een lekkage brengt vaak een hoop stress met zich mee. En als het niet snel opgelost wordt komen er steeds grotere problemen om de hoek kijken. Voorkom dit en laat uw lekkage snel door ons herstellen. Schakel ISA ook in voor lekdetectie.

En uw lekkage is snel verholpen.
Voor elke lekkage hebben wij een oplossing. U hebt een probleem, wij hebben een oplossing.  

 

Dakdekker

Heeft u daklekkage of stormschade? Of dakschade opgelopen door noodweer? U heeft een dakdekker nodig, die al het dakwerk voor u kan oplossen? Iemand die voor u de HWA & regenpijp nakijkt of monteert? Dan bent u bij de dakdekkers van ISA  aan het juiste adres.

Dakdekker nodig?

ISA Loodgieter Amsterdam Zuid Goed & Betaalbaar

Voor Info & Afspraak

Bel 020 688 5629
CONTACT
close slider

    Call Now ButtonKlus inplannen? Bel ons!