Skip to content

Loodgieter Diemen | Bel ISA 020 688 5629 | 24/7 Bereikbaar

Over ISA Loodgieter Ook Beschikbaar in Diemen

Loodgieter Diemen: ISA (Installatie Service Amsterdam ) is, is een allround installatiebedrijf, loodgietersbedrijf, dakdekkersbedrijf en ontstoppingsbedrijf. Wij hebben altijd de juiste vakman voor elke loodgietersklus, installatieklus bv bij een nieuwe cv, cv onderhoud, ontstoppingsklus, dakwerkklus, loodgietersklus of renovatieklus. Bel 020 688 5629 als uw vakwerk wilt. Zowel voor kleine klussen als complexe projecten, is ISA uw betrouwbare Loodgieter voor Diemen

Loodgieter Diemen

Wat kost een loodgieter in Diemen?
€ 67,50 exclusief btw per uur
Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Ga na het overzicht van al onze tarieven. Eenmalig CV onderhoud € 80 ex. btw.

Let op: Alleen afspraken die 48 uur van te voren worden afgezegd worden kosteloos geannuleerd!

Diensten Loodgieter Diemen

Badkamer Renovatie Diemen
U bent toe aan een nieuwe badkamer en/of toilet? Onze loodgieters kunnen voor u een geheel nieuwe badkamer of toilet aanleggen. Het gehele proces wordt voor u geregeld. Van het ontwerp tot de totale uitwerking. Denk hierbij aan betegelen, installatie van het sanitair. Maar ook de inkoop van materialen nemen wij natuurlijk uit handen. Ook het vervangen van uw ligbad door een inloopdouche kan onze loodgieter voor u doen.

Voor meer info over badkamer en toilet

CV Ketel Onderhoud Zonder Contract

Wij doen ook onderhoud aan uw cv-ketel zonder onderhoudscontract, cv-installateur nodig ? Wij helpen u! Wij staan altijd tot uw dienst. Een afspraak is snel gemaakt. En wij verhelpen uw probleem snel.

ISA Loodgieters installeert in en rond Diemen, cv installaties

Ook als er een nieuwe Cv installatie moet worden aangelegd kan ons bedrijf u in Diemen van dienst zijn. Wij kunnen uw een deskundig advies geven. Welke ketel / installatie het meest geschikt is.  Neem contact op. Ook voor een vrijblijvend advies met offerten van de diverse ketels die wij voor u kunnen plaatsen.

Loodgieterswerk Diemen

Lekdetectie en lekkage verhelpen
Heeft u last van lekkage en wilt u dit snel en grondig laten verhelpen? Wij lossen lekkages op. Een lekkage brengt vaak een hoop stress met zich mee. En als het niet snel opgelost wordt komen er steeds grotere problemen om de hoek kijken. Voorkom dit en laat uw lekkage snel door ons herstellen. Schakel ISA Loodgieters ook in voor lekdetectie.

Afvoer aanleggen

U wilt een nieuwe afvoer aan laten leggen in uw huis in Diemen? Laat dit door onze vakmensen uitvoeren. ISA helpt u graag,  met leidingwerk of andere loodgieters-installatiediensten. Neem snel contact op.  bel 020 688 5629.

Dakwerk Diemen

Werkt uitsluitend met dakbedekkingssystemen, die voldoen aan de allerstrengste normen.  Heeft u een vakbekwame dakdekker nodig? Ga dan naar ISA Dakdekkers, voor een prima dakdekker.

 
 

 

CONTACT
close slider

    Call Now ButtonKlus inplannen? Bel ons!