Heeft u het koud in huis omdat de verwarming het niet doet, of hebt u een ander klus in uw huis waar u een loodgieter voor nodig hebt? U kunt er een inhuren voor installaties en onderhoud van leidingen maar ook sanitair in. Maar niet alle loodgieter bedrijven zijn hierin gespecialiseerd. Het vakgebied van een loodgieter is erg breed, het heeft natuurlijk zijn basistaken, maar vaak specialiseert hij zich in een bepaalde taak. Zoals bijvoorbeeld het aanleggen van riolering. Niet elk loodgietersbedrijf doet dit. Het is dus belangrijk dat u voor uw specifieke taak het juiste loodgietersbedrijf vindt.

Wat kan hij voor u doen?

Een loodgietersbedrijf is vaak gespecialiseerd in bepaalde werkzaamheden. De meeste loodgietersbedrijven hebben echter allemaal een bepaalde basiskennis en zullen de volgende klussen zeker voor u kunnen uitvoeren:

Onderhouden, vervangen en aanleggen van verwarmingsinstallaties
– Onderhouden, vervangen en aanleggen van gasinstallaties
– Onderhouden, vervangen en aanleggen van sanitair installaties
– Onderhouden, vervangen en aanleggen van riolering

Inhuren of zelf klussen?

Wat is het voordeel als u een loodgietersbedrijf inhuurt in plaats van de klus zelf uit te voeren. Een loodgietersbedrijf heeft vakkennis over de klust waar u deze voor inhuurt. Als u deze kennis ook bezit kunt u natuurlijk de klus zelf uitvoeren. De meeste mensen hebben vaak niet de kennis in huis om de klus uit te voeren en huren liever een loodgieter in om het werk goed uit te laten voeren.

De taken die een loodgieter uitvoert zijn vaak specialistisch en vergen speciaal gereedschap. Wanneer u zelf een klus wilt uitvoeren moet u ook over de juiste gereedschappen beschikken om de klus uit te kunnen voeren.

Nuttige Links:

CV Ketel Amsterdam 

Dakbedekking

Gasinstallaties Afpersen

Hulp Loodgieter bij plaatsing koolmonoxidemelder