Loodgieter Zaandam

Wij zijn de Loodgieter voor Zaandam en omgeving.

ISA Loodgieter het loodgietersbedrijf uit Amsterdam en Purmerend, is nu ook beschikbaar 24/7 in Zaandam en omgeving.
Wij zij een allround installatiebedrijf, loodgietersbedrijf, dakdekkersbedrijf en ontstoppingsbedrijf.

Loodgieter Zaandam heeft reeds 20 jaar ervaring opgedaan in het burgerwerk utiliteitsbouw, bij verbouwingen, renovatie en nieuwbouw,
zowel voor particulieren als bedrijven en aannemers.
Wij installeren bijvoorbeeld complete cv installaties o.a. van Itho , AWB, Vaillant, Remeha, Intergas HR ketels en Atag.
Dit houdt ook in de aanleg van de benodigde gasleidingen en waterleidingen.
Leidingen zowel voor gas als voor water zijn het domein van Loodgieter Zaandam.
Zowel voor de aanvoer maar ook voor de afvoer. Leidingen zijn altijd een stelsel van leidingen die op elkaar afgestemd moeten zijn. Zomaar ergens een nieuwe leiding tussen zetten kan onverwachte gevolgen hebben.  Ook het verplaatsen van leidingen dient door een vakman te gebeuren. Wij hebben zulke vakmannen.

Maar doen ook onderhoud aan uw cv-ketel u kunt dat bij ons laten doen zonder onderhoudscontract.
Wij helpen u binnen zeer korte tijd als het om spoed gaat.

Bel Loodgieter Zaandam voor inlichtingen of om gelijk een afspraak te maken.
Voorrijkosten doen wij niet aan.

Ons Ontstoppingsbedrijf verhelpt alle soorten van verstoppingen; zoals rioolverstopping, wc verstopping en afvoerverstoppingen. Wij lossen ook al uw lekkages op, ook daklekkages bijvoorbeeld na een storm.
Natuurlijk zijn wij dan snel ter plaatse om uw uit de nood te helpen. Verstopping of Lekkage? Bel ons.

Hieronder kunt u zien waar u ons voor kunt inschakelen.
Staat het probleem er niet bij bel dan 020 688 5629 / 0299 434 056 ook als het om een project gaat.

Let op: Alleen afspraken die 48 uur van te voren worden afgezegd worden kosteloos geannuleerd!

badkamer en toilet

U bent toe aan een nieuwe badkamer en of toilet? Kies dan voor ISA Loodgieter, Loodgieter Zaandam kan voor u een geheel nieuwe badkamer of toilet voor uw aanleggen. Wij regelen het gehele proces. Van ontwerp tot het compleet opleveren van een perfecte badkamer die weer jaren mee kan.  Denk hierbij aan het betegelen en het in orde maken van het sanitair maar ook de inkoop van de materialen nemen wij u natuurlijk uit handen.

ISA Ontstoppingsbedrijf Zaandam

Is uw WC verstopt of heeft u last van verstopping in uw keukenISA Loodgieter lost het op en goed. Of moet uw kelder worden leeggepompt door wateroverlast bij slecht weer? Of heeft u een lekkage? Onze loodgieters helpen u graag met het oplossen van al deze problemen. Wij staan 24/7 paraat. Ook om uw wc die verstopt is te ontstoppen. Of een radiator lek in de winter met de grootste spoed te komen repareren.

CV Ketel onderhoud (eenmalig)

Is uw CV ketel stuk? Bent u op zoek naar een verwarmingsmonteur die voor u uw cv ketel kan plaatsen en installeren, repareren en onderhouden? Zoek dan niet verder! De cv-monteurs van Loodgieter Zaandam bieden cv installatie, service en onderhoud aan. Lekt de radiator bijvoorbeeld heel erg en heeft u een verwarmingsmonteur met spoed nodig,
ook dan staan onze vakmensen altijd klaar voor u.

Riool Ontstoppen Zaandam

Ervaart u problemen met uw riool? Of heeft u last van rioolstank? Het zou kunnen zijn dat uw riool verstopt is. De medewerkers van: Loodgieter Zaandam Ontstoppingsbedrijf regelt een camera inspectie van het riool. Om het probleem te achterhalen. En natuurlijk zo snel mogelijk voor u op te lossen! Bijvoorbeeld met een hogedrukreiniger kunnen wij uw riool weer ontstoppen.

Riool ontstoppen Zaandam? ISA Ontstoppingsbedrijf ontstopt en snel!

Dakdekker Zaandam

Heeft u daklekkage of stormschade?  Of dakschade opgelopen door noodweer? Bent u op zoek naar een dakdekker in Zaandam al het dakwerk voor u kan oplossen? Iemand die voor u de HWA & regenpijp nakijkt of monteert? Dan bent u bij ISA dakdekkers aan het juiste adres.

Loodgieter Zaandam Spoed

Loodgieter Zaandam belooft een telefonische of e-mail response binnen 30 minuten. In de meeste gevallen is er binnen 60 minuten een loodgieter onderweg naar u. Ook in het weekend of in de avond, staan wij paraat om uw problemen op te lossen.

Onze voordelig uurtarief van 67,50 euro

 Wij hanteren een standaardtarief van  67,50 euro excl. btw per uur.
Vergelijk rustig onze tarieven met de tarieven van andere loodgieter-installatiebedrijven.

Ga naar overzicht van al onze loodgieter tarieven.

Pinnen? Graag!

Wij nemen altijd ons pinautomaat mee zodat u makkelijk en snel kunt betalen. Zonder geld in huis te hoeven hebben.

Als Loodgieter in Zaandam lopen onze werkzaamheden uiteen van allerlei kleine klusjes tot het aanleggen van complete installaties voor op het gebied van gas, water, sanitair en dakbedekkingswerkzaamheden, centrale verwarming en vloerverwarmingsinstallaties. Ook een complete badkamerrenovatie behoort tot de mogelijkheden.

Als Loodgietersbedrijf zijn wij voornamelijk werkzaam in het zgn. burgerwerk utiliteitsbouw, verbouwingen, renovatie en nieuwbouw zowel particulieren als bedrijven en aannemers kunnen een beroep ons doen. Voor eenvoudige opdrachten tot complexe Projecten. Wij zijn werkzaam in Amsterdam, Purmerend, Landsmeer, Amstelveen en Zaandam.

ISA Loodgieter ook uw Loodgietersbedrijf voor Zaandam

Groot Project of Kleine Klus wij staan voor een goed stuk werk.
Wij zijn 24/7 bereikbaar op ☎ 020 688 5629 / 0299 434 056
ook voor offertes en geen voorrijkosten.

Zoekt u een goede loodgieter, een prima vakman? Wij staan altijd klaar om uw probleem op te lossen. 

Op dit moment bent u off-line

CONTACT (MOBIEL)
Malcare WordPress Security
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow