Skip to content

Loodgieterswerk Amsterdam

Gasleiding aanleggen

Een gasleiding aanleggen maar u weet niet hoe? Voor het aanleggen van een gasleiding moet u precies weten wat u doet. ISA Loodgieters Amsterdam is gecertificeerd en onze monteurs kunnen elk type gasleiding aanleggen of verleggen.

Een gasleiding aanleggen of verplaatsen is zeer secuur werk. Het is van groot belang dat een gasleiding correct wordt aangesloten zodat er geen giftige en zeer licht ontvlambare gassen in uw woon of werk omgeving kunnen lekken.

Al onze monteurs zijn gediplomeerd en zeer vakbekwaam. Bovenop de normale standaarden die gelden voor een gasleiding aanleggen en het installeren van gasleidingen hanteren wij altijd een extra eigen controle ronde om zeker van uw veiligheid te zijn. Wij lopen onze werkzaamheden graag nog een keer met u na en zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden.

Uw gasleidingen dienen voortdurend in optimale staat te verkeren. Regelmatige inspectie en onderhoud zijn daarom van levensbelang. Wij kunnen  in no time ter plekke zijn bij uw woning of bedrijf. Elk pand is weer anders en heeft dus verschillende installatie eisen. Doordat wij al geruime tijd ervaring hebben met onderhoud van gasleidingen, komt geen enkele situatie ons vreemd voor. Wij klaren elke klus met succes! Vermoedt u een gaslek, dan is het raadzaam om ons meteen in te schakelen. Vanwege ons samenwerkingsverband met Liander en Eneco hebben wij de volmacht om zelf het gas weer op de leiding te zetten als deze er tijdelijk er was afgehaald.

Gasleiding Afpersen

Het afpersen van uw gasleiding dient veilig en grondig gedaan te worden. Onze loodgieter perst uw gasleiding af, waardoor de gasleiding weer veilig kan functioneren. Wij kunnen dit op de juiste manier realiseren. 

Regelmatige inspectie en onderhoud zijn daarom van levensbelang. Wij kunnen in no time ter plekke zijn bij uw woning of bedrijf. Elk pand is weer anders en heeft dus verschillende installatie eisen. Wij klaren elke klus met succes! Zo ook gasleiding afpersen Amsterdam. Vermoedt u een gaslek, dan is het raadzaam om ons meteen in te schakelen. Vanwege ons samenwerkingsverband met Liander en Eneco hebben wij de volmacht om zelf het gas weer op de leiding te zetten als deze er tijdelijk er was afgehaald.

Wat houdt dit afpersen precies in?

Wellicht heeft u er nog nooit van gehoord, het afpersen van een gasleiding. Hierbij zorgt een loodgieter ervoor dat er geen gas meer door de gasleiding kan stromen. U gebruikt de gasleiding immers niet meer, waardoor het niet langer noodzakelijk is om hier gas door te laten voeren. Doordat gas erg gevaarlijk kan zijn, als het in aanraking komt met open vuur, is het ontzettend belangrijk om geen gas te laten ontsnappen bij het afpersen. Een loodgieter heeft hier ervaring in, waardoor het sterk aan te bevelen is om een dergelijke klus uit te laten voeren door een expert.

Waterleiding aanleggen

Het aanleggen van een waterleiding vergt een hoop tijd en geduld. Onze loodgieter legt uw waterleiding op een veilige en professionele manier aan. Hierdoor kunt u snel genieten van stromend water. Op de plaats waar u het wenst. Ook voor buitenkranen kunt u bij ons terecht.

Neem het zekere voor het onzekere en laat ISA Loodgieters een topresultaat leveren en uw waterleiding monteren. Als u met onervaren loodgieters in zee gaat, dan zijn de gevolgen niet te overzien. U moet er toch niet aan denken dat u straks met overstromingen of lekkages kampt.

Een waterleiding aanleggen wordt vaak onder de grond of in de kruipruimte van uw huis gelegd. De leidingenkunnen van koper, lood, staal en flexibel zijn.

U bent op zoek naar een bedrijf die uw waterleiding kan aanleggen. Wellicht dat u last heeft van te weinig waterdruk, of moet badkamer verplaatst worden? Dan moeten de waterleidingen verlegd worden. Bij ISA Loodgieter Amsterdam kunt u terecht voor al deze werkzaamheden.

Een waterleiding aanleggen moet op de juiste manier bevestigd worden. Als dit niet goed wordt gedaan dan kunnen de leidingen gaan tikken of gaan klapperen.

Waterleidingen installeren, repareren of uitbreiden

Wij kunnen waterleiding aanleggen, repareren of uitbreiden. Niet alleen zijn wij oproepbaar voor woningen en woonboten in regio Amsterdam, ook voor bedrijfsruimtes zoals kantoor, sportclub, sauna of ander bedrijven zijn wij elke dag inzetbaar in heel regio groot amsterdam.
Afvoer aanleggen

Lekdetectie en lekkage verhelpen

Heeft u last van lekkage en wilt u dit snel en grondig laten verhelpen?  Wij lossen lekkages op, ook lekkages aan het dak na een storm. Een lekkage brengt vaak een hoop stress met zich mee. En als het niet snel opgelost wordt komen er steeds grotere problemen om de hoek kijken. Voorkom dit en laat uw lekkage snel door ons herstellen. Schakel ISA Loodgieter ook in voor lekdetectie.

Een klein plekje duid meestal op een kleine lekkage. Maar deze kan soms uitgroeien tot een immens probleem. De eventuele vochtkringen op plafond of muur geven bovendien niet altijd aan waar het probleem echt zit. Gelukkig zijn onze vakmensen in staat om precies te herleiden hoe de lekkage is ontstaan en kunnen het echte probleem snel verhelpen. Na dit nauwkeurige onderzoek kunnen wij de schade veroorzaakt door de lekkage op duurzame wijze voor u herstellen. Probleem opgelost en u kunt weer jaren vooruit! U kunt weer heerlijk koken, douchen en wassen zonder te vrezen voor overstromingen en dat soort narigheid. Waterschade? Bel ISA Loodgieters!

Omdat elke lekkage anders is gebruikt ISA Loodgieters verschillende methodes voor de opsporing

Wellicht dat het probleem in uw situatie met de waterleiding of juist een afvoerleiding te maken heeft. Of misschien is  het een daklekkage afkomstig van uw dak. Afhankelijk van uw situatie gebruiken wij verschillende methodes variërend van endoscopie, tot drukmeting , tot vochtmeting en andere specifieke technieken.

Uit onderzoek is gebleken dat in elk Nederlands huishouden gemiddeld eens per 5 jaar een lekkage optreedt. Dit kan een lek zijn in de badkamer, maar ook een daklekkage of een lekkende kraan. Wat de oorzaak of locatie ook is, het is van belang dat u deze zo snel mogelijk laat opsporen en laat verhelpen.

Hebt u last van lekkende leidingen bij uw pand? Is er een probleem ontstaan met de wasmachine? Of ontstaan er vochtplekken op de muur? Laat dan zo spoedig mogelijk een lek detectie expert langskomen, die met behulp van geavanceerde technieken op het gebied van de lek detectie de lekkage zal vinden.

 

badkamerlekkage

De badkamer is een plek waar u tot rust wilt kunnen komen na het werken, sporten of uitgaan. Er is dan niets vervelender dan een lekkage in uw badkamer. Deze kan in uw badkamer leiden tot zichtbare natte plekken en schimmels, maar ook tot onzichtbare en structurele schade aan andere kamers in uw woning. Laat ons uw lekkage verhelpen in Amsterdam ook in de Regio Amsterdam kunt u altijd een beroep doen op ISA Loodgieter Amsterdam. Bij badkamerlekkage is het vaak lastig vast te stellen waar de oorzaak ligt; is er een leiding kapot, lekt het douche putje of de voegen of wellicht is het de wasmachine-aansluiting in uw badkamer? ISA Loodgieters biedt u gespecialiseerde lek detectie in uw badkamer en vakkundige hulp bij het structureel oplossen van uw lekkage.

 

 

Door de betegelde wanden zijn lekkages in uw badkamer vaak moeilijk te vinden. Wij beschikken echter over de modernste apparatuur om uw lekkages op te sporen. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld infraroodcamera’s waarmee we als het ware door uw muren heen kunnen kijken. Dit leidt niet alleen tot het efficiënt opsporen van uw lekkage, maar zorgt er ook voor dat er zo min mogelijk opengebroken hoeft te worden om de schade te herstellen. Over de kosten van de reparatie hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Meestal worden zulke schades door de verzekering gedekt, maar mocht dit niet het geval zijn dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn de goedkoopste waterschadehersteller van Nederland! Als u lekkage in uw woning ziet of vermoedt, is het belangrijk om snel een vakman in te schakelen die het lek kan dichten. Hoe langer u wacht, des te ernstiger wordt immers de schade aan uw huis.ISA Loodgietersis uw expert op het gebied van lekdetectie

 Lekkage opsporen middels infarood

Bij lek detectie wordt gebruik gemaakt van een infrarood warmtecamera om lekkages op te sporen. Infrarood is een techniek waarbij temperatuur metingen worden verricht, of dat nu bij uw badkamer, vloerverwarming, toilet of kelder is. Lekkage wordt zeer duidelijk weergegeven met deze camera door middel van warmteverschil. Zo kunnen wij met deze camera het gehele leidingwerk en de waterschade in beeld brengen. Wel zo makkelijk als men werkzaamheden moet verrichten en/of moet boren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten!

 
 
 
 
 

Lekkage? ISA Loodgieters verhelpt lekkages en snel!

 

Lekdetectie Amsterdam, Purmerend en Landsmeer

ISA Loodgieters voert lekdetectie in Amsterdam, Purmerend en Landsmeer uit volgens de modernste methoden. Ondersteund door de modernste apparatuur. Gebruikt door vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Afvoer
aanleggen

U gaat een nieuwe afvoer aanleggen in uw huis in Amsterdam? Laat dit door onze vakmensen uitvoeren. Hierdoor hoeft u zelf niet moeilijk te doen met leidingen en alle andere veel voorkomende problemen. ISA Loodgieter voor al uw leidingwerk. Wij helpen u graag,  met leidingwerk of andere loodgieters-installatiediensten. Neem contact op. Ook als het gaat om een verstopping. Onderhoud aan uw ketel. In geval van spoed bel dan 020 688 5629.

Wilt u een nieuwe afvoerleiding laten aanleggen en/of een nieuwe badkamer en toilet laten plaatsen? De loodgieters en sanitair specialisten van ISA Loodgieters zijn bij uitstek geschikt voor de klus. Zij kunnen luisteren naar uw wensen, adviseren over materialen, een plan opstellen voor de bouw en vervolgens de afvoer aanleggen Amsterdam en/of badkamer en toilet plaatsen.

De verbouwing van een badkamer of toilet is een klus die vakkundig uitgevoerd dient te worden binnen een kort tijdsbestek. U wilt natuurlijk niet weken zonder douche of toilet zitten. Schakel daarom een vakman in.

Bij ISA Loodgieters krijgt u zekerheid en een vakman die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoet.

 

ISA Loodgieters legt uw afvoer aan in heel Amsterdam. Maar ook in Purmerend, Zaandam, Amstelveen en Landsmeer. Afvoer aanleggen Amsterdam? ISA Loodgieters is de specialist in afvoer aanleggen.

 

Hemelwater Afvoer Dakgoot & Regenpijp

Is uw regenpijp verstopt? Volgelopen met bladeren, takjes en ander vuil? Of misschien is uw regenpijp wel van binnen beschadigd of is er een lek waardoor het water er uitloopt? Ook voor regenpijpen aanleggen en dakgoten kunt u de  dakdekkers inschakelen van ISA Loodgieter uit Amsterdam. Wij helpen en snel en goed, En het resultaat is weer een prima dak, dat er weer jaren tegen kan. Bel 020 688 5629

Regenpijp aanleggen Amsterdam | ISA Loodgieter Amsterdam

Een verstopte of lekkende regenpijp is erg naar. Dit kan ervoor zorgen dat het water langs u muren stroomt. Of misschien heeft u hele plassen in uw voortuin of achtertuin. Of overtollig water op uw dakgoot is ook niet wenselijk. In het ergste geval breidt de wateroverlast zich uit naar binnenshuis. Raak niet van de regen in de drup en schakel onze vaardige loodgieter direct in! Te lang wachten kan de schade vergroten, dus snelle en doortastende actie is geboden! Laat ISA loodgieters uw regenpijp aanleggen.

Door onze moderne apparatuur en kennis van zaken kunnen wij in korte tijd u regenpijp ontstoppen. Als uw regenpijp of delen ervan aan vervanging toe zijn zien wij dat ook snel. Een regenpijp laten aanleggen Amsterdam door ISA Loodgieters is dan ook een aanrader.

Wij kennen alle type woningen in Amsterdam; Jordaan of Geuzenveld, Amsterdam Noord of Oud West. Elke klus is voor ons een uitdaging!

Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Daarnaast bieden wij garantie op onze werkzaamheden. Ook die van onze dakdekker

Een lekkage die buitenshuis gevolgen heeft is al vervelend. U moet er helemaal niet aan denken dat de wateroverlast zicht uitbreidt naar binnenshuis. Goed dat u bij ons aan de bel trekt om uw regenpijp te laten aanleggen!

 
Regenpijp aanleggen Amsterdam. ISA Loodgieters legt ook uw regenpijp aan in Amsterdam. Voor goed gecontroleerd hemelwaterafvoer gaat u naar ISA Loodgieters