Skip to content

Loodgieterswerk Amsterdam

Gasleiding aanleggen Amsterdam

ISA is gecertificeerd en onze monteurs kunnen elk type gasleiding aanleggen of verleggen. Een gasleiding aanleggen of verplaatsen is zeer secuur werk. Al onze monteurs zijn gediplomeerd en zeer vakbekwaam. Uw gasleidingen dienen voortdurend in optimale staat te verkeren. Elk pand is weer anders en heeft dus verschillende installatie eisen.

Gasleiding Afpersen Amsterdam

Het afpersen van uw gasleiding dient veilig en grondig gedaan te worden. Wij kunnen in no time ter plekke zijn bij uw woning of bedrijf. Elk pand is weer anders en heeft dus verschillende installatie eisen. Zo ook een gasleiding afpersen in Amsterdam.

Waterleiding aanleggen

Onze loodgieter legt uw waterleiding op een veilige en professionele manier aan. Op de plaats waar u het wenst. Als u met onervaren loodgieters in zee gaat, dan zijn de gevolgen niet te overzien.

Een waterleiding aanleggen wordt vaak onder de grond of in de kruipruimte van uw huis gelegd. De leidingen kunnen van koper, lood, staal en flexibel zijn. Een waterleiding aanleggen moet op de juiste manier bevestigd

afvoer aanleggen amsterdam

Afvoer Aanleggen

U gaat een nieuwe afvoer aanleggen in uw huis in Amsterdam? Laat dit door onze vakmensen uitvoeren.
Sanitair specialisten van ISA zijn bij uitstek geschikt voor de klus. Zij kunnen luisteren naar uw wensen, adviseren over materialen. Wilt u een nieuwe afvoerleiding laten aanleggen. Loodgieters zijn bij uitstek geschikt voor de klus. ISA Loodgieters is de specialist in afvoer aanleggen. Wilt u een nieuwe afvoerleiding laten aanleggen in Amsterdam en/of badkamer en toilet plaatsen.

Lekdetectie & Lekkage

Als u een lekkage heeft in Amsterdam en deze moet snel verholpen worden, bel dan ISA loodgieters. Inclusief lekkages aan uw dak na een flinke storm! Heeft u problemen met uw leidingen? Is er een probleem ontstaan met de wasmachine of zijn vochtvlekken? Vochtigheid, waterkringen op de muur of op het plafond wijzen. Een klein plekje duid meestal op een kleine lekkage.

De badkamer is een plek waar u tot rust wilt kunnen komen na het werken, sporten of uitgaan. Wij weten hoe belangrijk het is en wij willen dat u tevreden bent met ons werk. Dankzij onze lekdetectie diensten kunnen wij snel en efficient elk lek in uw badkamer repareren. Het gebruik van een infraroodcamera kan lekken opsporen, zelfs wanneer ze klein zijn. ISA loodgieters voor een oriënterend gesprek of vraag direct een offerte aan.

Vraag hier direct jouw offerte aan!

Een offerte opvragen geeft inzicht in de kosten, zodat jij weet waar je aan toe bent. Let wel op dat een offerte geen definitief kostenplaatje is! Er kunnen nog dingen aangepast worden. Of mochten wij onverwacht nog tegen dingen oplopen kunnen deze later toch doorberekend worden maar natuurlijk met akkoord voor af!

  • Binnen 2 werkdagen een offerte op maat
  • Direct opgemaakt door een loodgieter
  • Al meer dan 10.000 blije klanten