Lekkage Amsterdam herstellen | Lekdetectie

Lekkage verhelpen Amsterdam | ISA Loodgieter Amsterdam

Wij staan 24/7 per dag klaar om uw lekkage te verhelpen

Een klein plekje duid meestal op een kleine lekkage. Maar deze kan soms uitgroeien tot een immens probleem. De eventuele vochtkringen op plafond of muur geven bovendien niet altijd aan waar het probleem echt zit. Gelukkig zijn onze vakmensen in staat om precies te herleiden hoe de lekkage is ontstaan en kunnen het echte probleem snel verhelpen.
Na dit nauwkeurige onderzoek kunnen wij de schade veroorzaakt door de lekkage op duurzame wijze voor u herstellen. Probleem opgelost en u kunt weer jaren vooruit! U kunt weer heerlijk koken, douchen en wassen zonder te vrezen voor overstromingen en dat soort narigheid. Waterschade? Bel ISA Loodgieter!

Omdat elke lekkage anders is gebruikt ISA Loodgieter verschillende methodes voor de opsporing.
Wellicht dat het probleem in uw situatie met de waterleiding of juist een afvoerleiding te maken heeft. Of misschien is  het een daklekkage afkomstig van uw dak. Afhankelijk van uw situatie gebruiken wij verschillende methodes variërend van endoscopie, tot drukmeting , tot vochtmeting en andere specifieke technieken.

Uit onderzoek is gebleken dat in elk Nederlands huishouden gemiddeld eens per 5 jaar een lekkage optreedt. Dit kan een lek zijn in de badkamer, maar ook een daklekkage of een lekkende kraan. Wat de oorzaak of locatie ook is, het is van belang dat u deze zo snel mogelijk laat opsporen en laat verhelpen.

Hebt u last van lekkende leidingen bij uw pand? Is er een probleem ontstaan met de wasmachine? Of ontstaan er vochtplekken op de muur? Laat dan zo spoedig mogelijk een lek detectie expert langskomen, die met behulp van geavanceerde technieken op het gebied van de lek detectie de lekkage zal vinden.

badkamerlekkage

De badkamer is een plek waar u tot rust wilt kunnen komen na het werken, sporten of uitgaan. Er is dan niets vervelender dan een lekkage in uw badkamer. Deze kan in uw badkamer leiden tot zichtbare natte plekken en schimmels, maar ook tot onzichtbare en structurele schade aan andere kamers in uw woning. Laat ons uw lekkage verhelpen in Amsterdam ook in de Regio Amsterdam kunt u altijd een beroep doen op ISA Loodgieter Amsterdam

Bij badkamerlekkage is het vaak lastig vast te stellen waar de oorzaak ligt; is er een leiding kapot, lekt het douche putje of de voegen of wellicht is het de wasmachine-aansluiting in uw badkamer? ISA Loodgieter biedt u gespecialiseerde lek detectie in uw badkamer en vakkundige hulp bij het structureel oplossen van uw lekkage.

 Wij repareren snel en efficiënt elk lek in uw badkamer

Door de betegelde wanden zijn lekkages in uw badkamer vaak moeilijk te vinden. Wij beschikken echter over de modernste apparatuur om uw lekkages op te sporen. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld infraroodcamera’s waarmee we als het ware door uw muren heen kunnen kijken. Dit leidt niet alleen tot het efficiënt opsporen van uw lekkage, maar zorgt er ook voor dat er zo min mogelijk opengebroken hoeft te worden om de schade te herstellen. Over de kosten van de reparatie hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Meestal worden zulke schades door de verzekering gedekt, maar mocht dit niet het geval zijn dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn de goedkoopste waterschadehersteller van Nederland!

Als u lekkage in uw woning ziet of vermoedt, is het belangrijk om snel een vakman in te schakelen die het lek kan dichten. Hoe langer u wacht, des te ernstiger wordt immers de schade aan uw huis. ISA Loodgieter  is uw expert op het gebied van lek detectie

Lekkage opsporen middels infrarood

Bij lek detectie wordt gebruik gemaakt van een infrarood warmtecamera om lekkages op te sporen. Infrarood is een techniek waarbij temperatuur metingen worden verricht, of dat nu bij uw badkamer, vloerverwarming, toilet of kelder is. Lekkage wordt zeer duidelijk weergegeven met deze camera door middel van warmteverschil. Zo kunnen wij met deze camera het gehele leidingwerk en de waterschade in beeld brengen. Wel zo makkelijk als men werkzaamheden moet verrichten en/of moet boren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten!

 

Lekkage? ISA Loodgieter verhelpt lekkages en snel!

Lekdetectie Amsterdam

ISA Loodgieters voert lekdetectie in Amsterdam uit volgens de modernste methoden.
Ondersteund door de modernste apparatuur. Gebruikt door vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Lecdetectie Amsterdam | ISA Loodgieters

Lekkage Amsterdam | ISA Loodgieters

Op dit moment bent u off-line

CONTACT (MOBIEL)
Malcare WordPress Security
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow