Skip to content
Banner

Gasleiding Afpersen Amsterdam

Gasleiding aanleggen Amsterdam

Het afpersen van uw gasleiding dient veilig en grondig gedaan te worden. Onze loodgieter perst uw gasleiding af, waardoor de gasleiding weer veilig kan functioneren. Wij kunnen dit op de juiste manier realiseren. 

Regelmatige inspectie en onderhoud zijn daarom van levensbelang. Wij kunnen in no time ter plekke zijn bij uw woning of bedrijf. Elk pand is weer anders en heeft dus verschillende installatie eisen. Wij klaren elke klus met succes! Zo ook gasleiding afpersen Amsterdam. Vermoedt u een gaslek, dan is het raadzaam om ons meteen in te schakelen. Vanwege ons samenwerkingsverband met Liander en Eneco hebben wij de volmacht om zelf het gas weer op de leiding te zetten als deze er tijdelijk er was afgehaald.

Gasleiding Afpersen Amsterdam | Wat houdt dit afpersen precies in?

Wellicht heeft u er nog nooit van gehoord, het afpersen van een gasleiding. Hierbij zorgt een loodgieter ervoor dat er geen gas meer door de gasleiding kan stromen. U gebruikt de gasleiding immers niet meer, waardoor het niet langer noodzakelijk is om hier gas door te laten voeren. Doordat gas erg gevaarlijk kan zijn, als het in aanraking komt met open vuur, is het ontzettend belangrijk om geen gas te laten ontsnappen bij het afpersen. Een loodgieter heeft hier ervaring in, waardoor het sterk aan te bevelen is om een dergelijke klus uit te laten voeren door een expert.

Voor Info & Afspraak

Bel 020 688 5629
CONTACT
close slider

    Call Now ButtonKlus inplannen? Bel ons!