Ontstoppingsbedrijf Amsterdam | bel 020 688 5629

Ontstoppingsbedrijf | ISA Loodgieters

ISA Loodgieters is het Ontstoppingsbedrijf van Amsterdam, wij werken met de meest professionele apparatuur en geavanceerde technieken om 24 uur per dag en 7 dagen per week uw riool- en afvoerproblemen op te kunnen lossen.
ISA Loodgieters  inspecteert, onderhoudt, repareert en vernieuwt. Problemen met uw riool? Schakel onze rioolservice in waar ook in Amsterdam. Wij zijn snel ter plekke om uw verstopping op te lossen.

Een verstopping in het riool of in de afvoer brengt altijd veel ongemakken met zich mee. Het is daarom belangrijk dat de problemen snel en goed verholpen worden door een deskundig bedrijf. ISA Ontstoppingsbedrijf gevestigd in Amsterdam is zo een bedrijf.

Riool verstopping?  bel 020 688 5629

Onze vakmannen hebben de kennis en de ervaring om verstoppingen snel en effectief te verhelpen, zodat de wc, wasbak, douche, of gootsteen snel weer te gebruiken is.

Onze loodgieter bespreekt direct met u het probleem en de oplossing die wij kunnen bieden. Daarnaast kunnen wij hier u ook bij adviseren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld direct een camera-inspectie of een stank-detectie uitvoeren.

Eventuele kleine bijkomende reparaties verricht wij in overleg met u, direct ter plekke.

Wij helpen u 24/7 met al uw verstoppingen in huis

Ook in geval van nood, als snelle hulp noodzakelijk is, staat wij voor u klaar. Voor acute hulp kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week inschakelen. U bent dus snel weer van alle riool– en afvoerproblemen verlost.

Wat kan ISA Ontstoppingsbedrijf voor u doen?

 

Ontstoppingsdienst

Ontstoppen: Hoewel steeds meer huishoudens kiezen voor zekerheid en leidingen en afvoeren preventief laten reinigen, beslaat het gros van de werkzaamheden van ons ISA Ontstoppingsbedrijf Amsterdam nog altijd uit het oplossen van verstoppingen. Wij lossen ook uw verstopping op. Daarvoor hanteert wij diverse methoden:

Verstopping

Gootsteen verstopt:
Woont u in Amsterdam en is uw gootsteen verstopt? Laat uw gootsteen ontstoppen door ons. Een verstopte gootsteen kunt u proberen zelf op te lossen maar dan loopt u waarschijnlijk tegen problemen aan.

Rioolservice

Camera inspectie Riool:
Een camera inspectie houdt in dat we met een camera in uw riool of afvoer gaan om de reden van de verstopping of lekkage na te gaan. Wij kunnen binnen 4 uur in geheel Amsterdam deze inspectie uitvoeren. Deze techniek wordt volgens strikte regels uitgevoerd door onze loodgieters. De vaklui van ISA Ontstoppingsbedrijf Amsterdam zijn opgeleid om deze techniek te gebruiken. Als we de oorzaak van de verstopping en/of lekkage gevonden hebben kunnen wij dit grondig en professioneel oplossen.

Ontstopping Amsterdam


Afvoer ontstoppen:

Een verstopte afvoer zorgt voor veel irritatie en moet snel opgelost worden. Het water wat niet wegloopt zorgt voor nare luchtjes en alle bijkomende problemen. Wij werken met specialisten die snel en zorgvuldig uw probleem met uw afvoer oplossen. Verstopping in Amsterdam? ISA Ontstoppingsbedrijf ontstopt.

Ontstopping

Toilet ontstoppen:
Is uw toilet verstopt? Een verstopt toilet is uitermate vervelend, ISA Ontstoppingsbedrijf ontstopt uw toilet snel en grondig, waardoor u snel weer gebruik kunt maken van uw toilet. Er zijn een aantal technieken die we gebruiken om uw toilet te ontstoppen. Laat uw toilet op professionele wijze ontstoppen door. Onze loodgieters zijn op gecertificeerde wijze opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om u van dienst te zijn.

Rioolservice overal in Amsterdam

Hogedrukreiniging Riool:
Voor verstoppingen in grondleidingen rondom het huis maakt ISA Loodgieters Ontstoppingsbedrijf in Amsterdam gebruik van hoge-waterdruk-reiniging. Bij deze techniek wordt de leiding met behulp van hoge waterdruk schoongespoeld en verdwijnen de restanten van de verstopping naar het hoofdriool.

Ontstoppingsbedrijf Amsterdam voor al uw Verstoppingen

Schoonspuiten Riool