Skip to content
Banner

Riool Ontstoppen Amsterdam

Riolering Verstopt

Riool Hogedrukreiniging AmsterdamRiool Ontstoppen Amsterdam
Afvoer Verstopt

Een service van ISA is onze Ontstoppingsdienst 

Hoewel steeds meer huishoudens kiezen voor zekerheid. En leidingen en afvoeren preventief laten reinigen. Beslaat het gros van de werkzaamheden van de loodgieters van ISA nog vooral uit het oplossen van verstoppingen. Alles over Riool Ontstoppen Amsterdam , ook voor preventief onderhoud vind u hier. Daarvoor hanteert ISA Ontstoppingsdienst diverse methoden:

Hogedrukreiniging Afvoer en Riolering

Een gemiddelde riolering gaat circa 10 tot 30 jaar mee. Maar het preventief schoon spuiten kan gebreken voorkomen. Wij adviseren voor woningen op de begane grond regelmatig een hogedrukreiniging uit te laten voeren omdat al het vuil van de verschillende etages door de liggende leiding op de begaande grond afgevoerd moet worden.

Riool Verstopt?

Riolering Ontstoppen: Woont u in een beneden huis dan heeft u elk jaar een hogedrukreiniging nodig! Door verschillende oorzaken kan een riool of afvoerleiding defect of verstopt raken. Doordat het gemiddelde Amsterdamse huishouden, jaarlijks wel 150.000 liter afvalwater door de afvoer het riool in spoelt! U kunt zich wel voorstellen dat de riolering heel wat te verduren heeft. En hierdoor zal er af en toe een verstopping optreden. Dit kan door verkeerd gebruik, wortelgroei, verzakking van bodem, of roestvorming optreden. Riolering verstopt  Schakel ontstoppingsdienst ISA in Bel 020 688 5629

> De riolering ontstoppen? Wij bieden rioolservice

Ontstoppen door middel van hogedrukreiniging? Bel eerst ISA Ontstoppingsbedrijf 020 688 5629
Gootsteen Ontstoppen
Gootsteen Verstopt? Het kan natuurlijk voorkomen dat uw gootsteen verstopt is. Ook in dat geval kunt u terecht bij ISA Ontstoppingsbedrijf. Wij ontstoppen uw gootsteen door de afvoer door te spuiten met een hogedrukpomp of een veermachine. Hierna loopt uw gootsteen weer goed door. Is uw gootsteen vaker verstopt dan zou de oorzaak ook wel eens verderop kunnen. Namelijk in het riool. Ook dan kunnen wij u helpen met eventueel een camera inspectie en of schoonspuiten van uw riool.

Meer over de Riolering van Amsterdam vindt u hieronder

Amsterdam heeft twee riool stelsels, de oude wijken hebben een gemend rioolstelsel. Hierbij worden zowel schoon regenwater als vuil afvalwater via een rioolbuis afgevoerd. De nieuwe wijken hebben een gescheiden rioolstelsel. Hierbij wordt het schone regenwater gelijk geloosd op het oppervlakte water en het vuile afwater eerst gereinigd voor het geloosd wordt op het oppervlakte water.

Geschiedenis Riool Amsterdam

De geschiedenis van het riool gaat terug tot de Romeinen. Maar nog tot in de 17e eeuw en daarna werd de ontlasting opgevangen in emmers, beerputten en zogenaamde gemaks koffertjes en deze werden gewoon geleegd in de Amsterdamse grachten. Als voorloper van het Riool in Amsterdam is er eerst het Liernurstelsel geweest. Dit was een gesloten buizenstelsel dat werkte met onderdruk en reservoirs.

Rioolstank oplossen

Rioolstank kan het dagelijks leven totaal verstoren. En al lijkt het soms duidelijk waar deze stank vandaan komt, het riool is toch vaak te complex om werkelijk meteen de juiste oorzaak en locatie van het probleem dat de stank veroorzaakt vast te stellen.

Riool ontstoppen Amsterdam door middel van hogedrukreiniging?

Bel eerst ISA Ontstoppingsbedrijf 020 688 5629

Wat kost riool ontstoppen? 

Indien het om het hoofdriool gaat kost dit 195 € voor het eerste uur en 67,50 € Voor elk volgend uur.

 
Call Now ButtonKlus inplannen? Bel ons!