Hogedrukreiniging Riool | Ontstoppingsdienst Installatie Service Amsterdam

ISA Loodgieters Amsterdam

Hogedrukreiniging riool Amsterdam:Laat uw afvoer of riool d.m.v. hogedrukreiniging schoonspuiten. Hierdoor worden eventuele verstoppingen ontstopt en is uw afvoer/riool weer schoon.

 

Hogedrukreiniging Riool in of rond Amsterdam nodig? Wij reinigen op professionele wijze.

Hogedrukreiniging houdt in dat met een hoge waterdruk alles wordt weggespoten in uw afvoer/riool. Er komt geen druk te staan up de leidingen. De slang is voorzien van een spuitkop die schuin naar achter spuit zodat ze zichzelf door de buis trekt en steeds verder gaat. De wanden van de buis worden hierbij gereinigd. Onze loodgieters zijn opgeleid en bijgeschoold om dit volgens de strikte regels op zo een veilige manier te doen. Voor woningen die op de begane grond staan is elk jaar een hogedrukreiniging nodig!

 

Het riool controleren

Ook beschikken wij over een inspectie camera om het riool te controleren en over een rookgenerator om de oorzaak van eventuele stankproblemen op te sporen. Naast het reinigen en doorspuiten van kolken en dakgoten en voeren wij grondwerkzaamheden uit en doen wij preventief onderhoud van het riool. Voor het vernieuwen en aanleggen van afvoeren of riolering, zowel binnen als buiten of het aanleggen en onderhoud van drainage maken wij graag een offerte voor u.

Voor Hogedrukreining van uw Riool in Amsterdam
ISA Loodgieter Ontstoppingsdienst Amsterdam reinigt uw riool met hogedrukreiniging.

Hogedrukreiniging Riool Amsterdam

Op dit moment bent u off-line

CONTACT (MOBIEL)
Malcare WordPress Security
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow