Riool Ontstoppen Amsterdam | Ontstoppingsdienst Installatie Service Amsterdam

ISA Loodgieter Amsterdam

Rioolstank oplossen

Rioolstank kan het dagelijks leven totaal verstoren. En al lijkt het soms duidelijk waar deze stank vandaan komt, het riool is toch vaak te complex om werkelijk meteen de juiste oorzaak en locatie van het probleem dat de stank veroorzaakt vast te stellen.

Hogedrukreiniging Afvoer en Riolering | ISA Ontstoppingsdienst Amsterdam

Een gemiddelde riolering gaat circa 10 tot 30 jaar mee. Maar het preventief schoon spuiten kan gebreken voorkomen. Wij adviseren voor woningen op de begane grond regelmatig een hogedrukreiniging uit te laten voeren omdat al het vuil van de verschillende etages door de liggende leiding op de begaande grond afgevoerd moet worden.
Riool Ontstoppen Amsterdam | ISA Ontstoppingsbedrijf

Rioollucht oplossen

Rioolstank kan overal vandaan komen. Gaat een ontstoppingsbedrijf blindelings de zaak schoonboren, dan betaalt u voor weinig effectieve werkzaamheden. Wij zoeken liever meteen naar de kern van het probleem. Dan zijn wij sneller klaar en bent u veel goedkoper uit. Rioolstank kan maandenlang overlast veroorzaken. Bij ISA Ontstoppingsbedrijf hebben we verschillende methoden en hulpmiddelen om dit probleem voor eens en altijd op te lossen.

Ontstoppen door middel van hogedrukreiniging?

Bel eerst de Ontstoppingsdienst van ISA Loodgieters de Ontstoppers

Hogedrukreiniging Riool | ISA Loodgieters

Meer over de Riolering van Amsterdam vindt u hieronder

Amsterdam heeft twee riool stelsels, de oude wijken hebben een gemend rioolstelsel. Hierbij worden zowel schoon regenwater als vuil afvalwater via een rioolbuis afgevoerd. De nieuwe wijken hebben een gescheiden rioolstelsel.
Hierbij wordt het schone regenwater gelijk geloosd op het oppervlakte water en het vuile afwater eerst gereinigd voor het geloosd wordt op het oppervlakte water.

Geschiedenis Riool Amsterdam

De geschiedenis van het riool gaat terug tot de Romeinen. Maar nog tot in de 17e eeuw en daarna werd de ontlasting opgevangen in emmers, beerputten en zogenaamde gemaks koffertjes en deze werden gewoon geleegd in de Amsterdamse grachten.

Als voorloper van het Riool in  Amsterdam is er eerst het Liernurstelsel geweest.  Dit was een gesloten buizenstelsel dat werkte met onderdruk en reservoirs.

 

 

 

 

Rioolwater in de kelder?

Hoe werkt de riolering in Amsterdam ?

Rioolbuis

Op dit moment bent u off-line

CONTACT (MOBIEL)
Malcare WordPress Security
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow