Skip to content
ISA Loodgieter Amsterdam
loodgieter amsterdam isa loodgieters
Installatie Service Amsterdam altijd vakkundige reparaties. Voor een Prima Prijs

Loodgieter Amsterdam Centrum ISA Loodgieter

Wat kost een Loodgieter in het Centrum?

Wij hanteren in en rond Amsterdam het standaardtarief van € 67,50 exclusief btw per uur. Daarnaast rekenen wij ook geen voorrijkosten! Vergelijk gerust onze tarieven met die van andere bedrijven. Ga naar het overzicht van al onze tarieven. Voor een betaalbare loodgieter, gaat u naar Loodgieter Amsterdam!  Wij bieden bijvoorbeeld een eenmalig CV onderhoud voor € 80 ex. btw.

Heeft u geen geld in huis? Geen probleem bij ons kunt u pinnen aan huis? Wij nemen altijd ons pinautomaat mee zodat u makkelijk en snel kunt betalen.

Wij rekenen geen Voorrijkosten

Amsterdam Centrum Spoed Loodgieter

Een Loodgieter in Amsterdam met spoed nodig?  Wij beloven een telefonische of e-mail response binnen 30 minuten. In de meeste gevallen is er binnen één uur een loodgieter naar u onderweg. Ook in het weekend of in de avond, staan wij paraat om uw problemen op te lossen.  Lekkage die niet tot de volgende dag kan wachten?  Vorst en de cv-ketel heeft het begeven? Met onze 24/7 Spoedservice is dit snel verholpen.  

Loodgieter Amsterdam | ISA

 Spoedklus?

Wij staan elk moment van de dag voor uw klaar!

Loodgieter in Amsterdam Centrum Nodig?

ISA Loodgieter Amsterdam is het allround installatiebedrijf, loodgietersbedrijf, dakdekkersbedrijf en ontstoppingsbedrijf voor Amsterdam en omstreken. Wij zijn ook actief in het Centrum van Amsterdam, Wij leveren kwaliteit tegen redelijke kosten. Als Loodgietersbedrijf in Amsterdam Centrum hebben wij reeds meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in het burgerwerk, utiliteitsbouw, bij verbouwingen, renovatie en nieuwbouw. 

Zowel bij particulieren als bedrijven en aannemers. Onze diensten zijn van de beste kwaliteit. Wij zijn in die meer dan 20 jaar zowat overal geweest in Amsterdam. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het loodgietersvak. Elk probleem wordt opgelost door onze ervaren loodgieters. Van het verleggen van leidingen in oude panden in het Centrum tot complete badkamer verbouwingen, in de hoogbouw van Zuidoost. Wij weten de weg in Amsterdam.

Lekkage verhelpen

Wil jij je leidingen laten verplaatsen?

Ook het verplaatsen van een leiding dient door een vakman te gebeuren. Wij hebben zulke vaklui. Dus heeft een loodgieter nodig? Voor goed loodgieterswerk, naar het Loodgietersbedrijf Amsterdam Centrum | ISA Loodgieter Amsterdam wij staan voor u klaar!

Snel van jouw verstoppings probleem in huis af?

Installatie Service Amsterdam (kortweg ISA) verhelpt alle soorten van verstoppingen; zoals rioolverstopping, wc verstopping en afvoerverstoppingen. Wij lossen ook al uw lekkages op, ook daklekkages bijvoorbeeld na een storm. Natuurlijk zijn wij dan snel ter plaatse om uw uit de nood te helpen. Verstopping of Lekkage? Dan naar ISA Loodgieter Amsterdam ook voor spoed.

Zet ons in voor het installeren van je complete cv- installatie

Wij installeren bijvoorbeeld complete cv-installaties. Dit houdt ook in de aanleg van de benodigde gas- en waterleidingen. Leidingen zowel voor gas als voor water zijn ons domein. Zowel voor de aanvoer maar ook voor de afvoer. Leidingen zijn altijd een stelsel van leidingen die op elkaar afgestemd moeten zijn. Zomaar ergens een nieuwe leiding tussen zetten kan onverwachte gevolgen hebben. 

Let op: Alleen afspraken, die minimaal 48 uur van te voren worden afgezegd worden kosteloos geannuleerd!

ISA Loodgieters: Goed betaalbaar en wij staan 24 uur per dag klaar voor u

Onze diensten zijn van de beste kwaliteit

CV Installatie

Is uw CV stuk, of gaat hij telkens in storing? Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Amsterdam, die uw ketel kan plaatsen, repareren en onderhouden? Zoek dan niet verder! 

Onze verwarmingsmonteurs bieden installatie, service en onderhoud aan. Lekt de radiator bijvoorbeeld heel erg en heeft u snel een cv monteur nodig, ook dan staan wij voor u klaar. Ook als er een nieuwe CV installatie moet worden aangelegd kan ons bedrijf u overal in de Regio Amsterdam van dienst zijn.

Wij kunnen uw een deskundig advies geven voor elk probleem. Misschien is een reparatie niet meer mogelijk. BV als uw ketel te oud is. Meer dan 12 a 15 jaar. Welke ketel/installatie het meest geschikt is of de beste prijs/kwaliteit levert. Maar ook of een goede onderhoudsbeurt misschien al voldoende is. Maar ook onderhoud aan uw CV, kunt u bij ons laten doen, zonder onderhoudscontract. Wij helpen zeer snel in Amsterdam en omstreken als het om spoed gaat.

Wij installeren bijvoorbeeld, meerdere complete cvinstallaties o.a. van: Itho, AWB, Vaillant, Remeha, Intergas HR ketels en ATAG.

Ontstoppingsdienst

Is uw W.C. verstopt of heeft u last van verstopping in uw keuken? Onze Loodgieter lost het op en goed. Wij helpen u graag met het oplossen van al deze problemen. Wij staan 24/7 paraat. Ook om uw wc die verstopt is te ontstoppen. U kunt natuurlijk proberen uw gootsteen zelf te ontstoppen met chemicaliën. Maar lukt dit niet of werkt u liever niet met agressieve middelen? Ga dan naar de Ontstoppingsdienst van ISA Loodgieter Amsterdam.
Wij zijn specialist op het gebied van verstoppingen.

Last van een verstopping?

Badkamer Renovatie

U bent toe aan een nieuwe badkamer en/of toilet? Onze loodgieters kunnen voor u een geheel nieuwe badkamer of toilet aanleggen. Het gehele proces wordt voor u geregeld. Van het ontwerp tot de totale uitwerking. Denk hierbij aan betegelen, installatie van het sanitair. Maar ook de inkoop van materialen nemen wij natuurlijk uit handen. Ook het vervangen van uw ligbad door een inloopdouche behoord tot de mogelijkheden. Wij bekijken graag samen met u, wat mogelijk is en maken graag een vrijblijvende offerte.

Voor meer info over badkamer en toilet

Wij zijn dealer van verschillende ketels, u zit niet vast
aan een bepaald merk bij ons

 U zit niet vast aan een bepaald merk bij ons

CV Ketel Onderhoud

Is uw CV-ketel stuk? Bent u op zoek naar een verwarmingsmonteur die uw nieuwe cv-ketel kan plaatsen en installeren, repareren en onderhouden? Zoek dan niet verder! Onze cv-monteurs bieden cv installatie, service en onderhoud aan. Baby in huis en de verwarming valt uit? Het is winter u heeft een verwarmingsmonteur nodig met spoed? Ook dan staan onze vakmensen altijd klaar. Onze Loodgieters helpen u. Wij geven 24/7 reparatieservice.

Riool Ontstoppen Amsterdam

Ervaart u problemen met uw riool? Of heeft u last van rioolstank? Het zou kunnen zijn dat uw riool verstopt is. Onze loodgieters regelen een camera inspectie van het riool. Om het probleem te achterhalen. En natuurlijk zo snel mogelijk voor u op te lossen! 

Bijvoorbeeld met een hogedrukreiniger kunnen wij uw riool weer ontstoppen. Onze loodgieters zijn experts als het gaat om obstakels te vinden in de riolering. Zij gebruiken daarvoor indien nodig camera’s en bv hogedrukreiniging om de riolering weer vrij te maken. Zodat afvoer van het vuil water weer gaat zoals het moet gaan.

Riool Ontstoppen Amsterdam?

 Spoedklus?

Wij staan elk moment van de dag voor uw klaar!

Lekkage verhelpen

Lekdetectie en lekkage verhelpen

Heeft u last van lekkage en wilt u dit snel en grondig laten verhelpen?  Wij lossen lekkages op, ook lekkages aan het dak na een storm. Een lekkage brengt vaak een hoop stress met zich mee. En als het niet snel opgelost wordt komen er steeds grotere problemen om de hoek kijken. Voorkom dit en laat uw lekkage snel door ons herstellen. Schakel ISA ook in voor lekdetectie.

En uw lekkage is snel verholpen.
Voor elke lekkage hebben wij een oplossing. U hebt een probleem, wij hebben een oplossing.  

Dakisolatie Amsterdam

Dakdekker

Heeft u daklekkage of stormschade? Of dakschade opgelopen door noodweer? U heeft een dakdekker nodig, die al het dakwerk voor u kan oplossen? Iemand die voor u de HWA & regenpijp nakijkt of monteert? Dan bent u bij de dakdekkers van ISA Loodgieter Amsterdam aan het juiste adres.

Dakdekker nodig?

Loodgieterswerk in het centrum? Vraag hier direct jouw offerte aan!

Een offerte opvragen geeft inzicht in de kosten, zodat jij weet waar je aan toe bent. Let wel op dat een offerte geen definitief kostenplaatje is! Er kunnen nog dingen aangepast worden. Of mochten wij onverwacht nog tegen dingen oplopen kunnen deze later toch doorberekend worden maar natuurlijk met akkoord voor af!

  • Binnen 2 werkdagen een offerte op maat
  • Direct opgemaakt door een loodgieter
  • Al meer dan 10.000 blije klanten