Skip to content

Loodgieter Amsterdam Oost Bel ISA 020 688 5629

Wat kost een Loodgieter Amsterdam Oost?

Wij hanteren voor een Loodgieter in Amsterdam Oost het standaardtarief van € 67,50 exclusief btw per uur. Daarnaast rekenen wij ook geen voorrijkosten! 

WC verstopt Amsterdam

Spoed Loodgieter Amsterdam Oost

Een Loodgieter Amsterdam Oost met spoed nodig? 
Wij beloven een telefonische of e-mail response in Amsterdam Oost binnen 30 minuten. In veel gevallen is er binnen één uur een loodgieter naar u onderweg.
Ook in het weekend of in de avond, staan wij paraat om uw problemen op te lossen. 
Lekkage die niet tot de volgende dag kan wachten?
Met onze 24/7 Spoedservice is dit snel verholpen
Bel 020 688 5629 wij zijn dag en nacht bereikbaar ook in Amsterdam Oost.

Loodgieter Amsterdam Oost Nodig?

ISA, de  Loodgieter Amsterdam Oost is het allround installatiebedrijf, loodgietersbedrijf, dakdekkersbedrijf en ontstoppingsbedrijf voor Amsterdam Oost.  Wij leveren kwaliteit tegen redelijke kosten. Als Loodgieter Amsterdam hebben wij reeds meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in het burgerwerk, utiliteitsbouw, bij verbouwingen, renovatie en nieuwbouw. 

Zowel bij particulieren als bedrijven en aannemers. Onze diensten zijn van de beste kwaliteit. Wij zijn in die meer dan 20 jaar zowat overal geweest in Amsterdam. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het loodgietersvak. Elk probleem wordt opgelost door onze ervaren loodgieters. Van het verleggen van leidingen in oude panden in het Centrum tot complete badkamer verbouwingen, in de hoogbouw van Zuidoost. Wij weten de weg in Amsterdam. 

Wij installeren bijvoorbeeld complete cv-installaties. Dit houdt ook in de aanleg van de benodigde gas- en waterleidingen. Leidingen zowel voor gas als voor water zijn ons domein. Zowel voor de aanvoer maar ook voor de afvoer. Leidingen zijn altijd een stelsel van leidingen die op elkaar afgestemd moeten zijn. Zomaar ergens een nieuwe leiding tussen zetten kan onverwachte gevolgen hebben. 

Ook het verplaatsen van een leiding dient door een vakman te gebeuren. Wij hebben zulke vaklui. Dus heeft een loodgieter nodig? Voor goed loodgieterswerk, naar het Loodgietersbedrijf Amsterdam | ISA wij staan voor u klaar!

Maar wij doen ook onderhoud aan uw cv-ketel u kunt dat bij ons laten doen zonder onderhoudscontract, cv-installateur nodig ? Wij helpen u! Binnen zeer korte tijd als het om spoed gaat. Wij staan altijd tot uw dienst. Een afspraak is snel gemaakt. En wij verhelpen uw probleem snel en zo dat u tevreden bent.

Installatie Service Amsterdam (kortweg ISA) verhelpt alle soorten van verstoppingen; zoals rioolverstopping, wc verstopping en afvoerverstoppingen. Wij lossen ook al uw lekkages op, ook daklekkages bijvoorbeeld na een storm. Natuurlijk zijn wij dan snel ter plaatse om uw uit de nood te helpen. Verstopping of Lekkage? Dan naar ISA ook voor spoed.

Let op: Alleen afspraken die 48 uur van te voren worden afgezegd
 worden kosteloos geannuleerd!

Spoed? Neem contact op bel 020 688 5629 wij helpen u!

Loodgieter Amsterdam | ISA

Als Loodgieter in Amsterdam lopen onze werkzaamheden uiteen van allerlei kleine klusjes tot het aanleggen van complete installaties voor op het gebied van gas, water, sanitair en dakbedekkingswerkzaamheden, centrale verwarming en vloerverwarmingsinstallaties. Ook een complete woningrenovatie behoort tot de mogelijkheden.

Uw vuilwaterpomp, Sanibroyeur of fecaliënvermaler biedt u gemak. Onze monteurs plaatsen de apparatuur volgens de geldende richtlijnen en veiligheidseisen. En kunnen ook zorgen voor reparaties en ontstoppingen.  

Groot Project of Kleine Klus Wij Staan voor een Goed Stuk Werk

Wilt u een een vakman? Wij staan altijd klaar om uw probleem op te lossen.

Lekkage verhelpen

Lekdetectie en lekkage verhelpen Amsterdam Oost

Heeft u last van lekkage en wilt u dit snel en grondig laten verhelpen?  Wij lossen lekkages op, ook lekkages aan het dak na een storm. Een lekkage brengt vaak een hoop stress met zich mee. En als het niet snel opgelost wordt komen er steeds grotere problemen om de hoek kijken. Voorkom dit en laat uw lekkage snel door ons herstellen. Schakel ISA ook in voor lekdetectie.

En uw lekkage is snel verholpen.
Voor elke lekkage hebben wij een oplossing. U hebt een probleem, wij hebben een oplossing.  

 

Dakbedekking Plat dak

Dakdekker Amsterdam Oost

Heeft u daklekkage of stormschade? Of dakschade opgelopen door noodweer? U heeft een dakdekker nodig, die al het dakwerk voor u kan oplossen? Iemand die voor u de HWA & regenpijp nakijkt of monteert? Dan bent u bij de dakdekkers van ISA aan het juiste adres.

Dakdekker nodig?

ISA Goed, Betaalbaar en wij staan 24 uur per dag voor u klaar in Amsterdam

Voor Info & Afspraak

Bel 020 688 5629
Call Now ButtonKlus inplannen? Bel ons!