Skip to content
ISA Loodgieter Amsterdam
loodgieter amsterdam isa loodgieters
Gecertificeerde Loodgieter Amsterdam voor een prima prijs. Altijd vakkundige reparaties

Loodgieter Amsterdam Zuidoost

Wat kost een Loodgieter in Amsterdam Zuidoost?

Wij hanteren in en rond Amsterdam het standaardtarief van € 67,50 exclusief btw per uur. Daarnaast rekenen wij ook geen voorrijkosten! Vergelijk gerust onze tarieven met die van andere bedrijven. Ga naar het overzicht van al onze tarieven. Voor een betaalbare loodgieter, gaat u naar ISA!   Wij bieden bijvoorbeeld een eenmalig CV onderhoud voor € 80 ex. btw.

Heeft u geen geld in huis? Geen probleem bij ons kunt u pinnen aan huis? Wij nemen altijd ons pinautomaat mee zodat u makkelijk en snel kunt betalen. 

Loodgieter in Amsterdam Zuidoost Nodig?

ISA is het allround installatiebedrijf, loodgietersbedrijf, dakdekkersbedrijf en ontstoppingsbedrijf voor Amsterdam en omstreken. Wij zijn ook actief in Amsterdam Zuidoost. Wij leveren kwaliteit tegen redelijke kosten. Als Loodgietersbedrijf in Amsterdam hebben wij reeds meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in het burgerwerk, utiliteitsbouw, bij verbouwingen, renovatie en nieuwbouw. 

Loodgieter Amsterdam | ISA

Op zoek naar een loodgietersbedrijf dat degelijk werk afleverd?

Voor degelijk Loodgieterswerk naar ISA

Onze diensten zijn van de beste kwaliteit

Zowel bij particulieren als bedrijven en aannemers. Wij zijn in die meer dan 20 jaar zowat overal geweest in Amsterdam. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het loodgietersvak. Elk probleem wordt opgelost door onze ervaren loodgieters. Van het verleggen van leidingen in oude panden in het Centrum tot complete badkamer verbouwingen, in de hoogbouw van Zuidoost. Wij weten de weg. 

Ook het verplaatsen van een leiding dient door een vakman te gebeuren

Wij hebben zulke vaklui. Dus heeft een loodgieter nodig? Voor goed loodgieterswerk, naar Loodgieter Amsterdam Zuidoost | ISA wij staan voor u klaar!

wij verhelpen uw probleem snel en zo dat u tevreden bent

Maar wij doen ook onderhoud aan uw cv-ketel u kunt dat bij ons laten doen zonder onderhoudscontract, cv-installateur nodig ? Binnen zeer korte tijd als het om spoed gaat. Wij staan altijd tot uw dienst. Een afspraak is snel gemaakt. 

Let op: Alleen afspraken, die minimaal 48 uur van te voren worden afgezegd worden kosteloos geannuleerd!

CV Installatie

Is uw CV stuk, of gaat hij telkens in storing? Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Amsterdam, die uw ketel kan plaatsen, repareren en onderhouden? Zoek dan niet verder! Wij zijn dealer van verschillende ketels, u zit niet vast aan een bepaald merk bij ons.

Onze verwarmingsmonteurs bieden installatie, service en onderhoud aan. Lekt de radiator bijvoorbeeld heel erg en heeft u snel een cv monteur nodig, ook dan staan wij voor u klaar. Ook als er een nieuwe CV installatie moet worden aangelegd kan ons bedrijf u overal in de Regio Amsterdam van dienst zijn.

Wij kunnen uw een deskundig advies geven voor elk probleem. Misschien is een reparatie niet meer mogelijk. BV als uw ketel te oud is. Meer dan 12 a 15 jaar. Welke ketel/installatie het meest geschikt is of de beste prijs/kwaliteit levert. Maar ook of een goede onderhoudsbeurt misschien al voldoende is. Maar ook onderhoud aan uw CV, kunt u bij ons laten doen, zonder onderhoudscontract. Wij helpen zeer snel in Amsterdam en omstreken als het om spoed gaat.

Wij installeren bijvoorbeeld, meerdere complete cv installaties o.a. van: Itho, AWB, Vaillant, Remeha, Intergas HR ketels en ATAG.

Riool Ontstoppen

Ervaart u problemen met uw riool? Of heeft u last van rioolstank? Het zou kunnen zijn dat uw riool verstopt is. Onze loodgieters regelen een camera inspectie van het riool. Om het probleem te achterhalen. En natuurlijk zo snel mogelijk voor u op te lossen! 

Bijvoorbeeld met een hogedrukreiniger kunnen wij uw riool weer ontstoppen. Onze loodgieters zijn experts als het gaat om obstakels te vinden in de riolering.
Zij gebruiken daarvoor indien nodig camera’s en bv hogedrukreiniging om de riolering weer vrij te maken. Zodat afvoer van het vuil water weer gaat zoals het moet gaan.

Riool Ontstoppen Amsterdam Zuidoost?

Badkamer Renovatie

U bent toe aan een nieuwe badkamer en/of toilet? Onze loodgieters kunnen voor u een geheel nieuwe badkamer of toilet aanleggen. Het gehele proces wordt voor u geregeld. Van het ontwerp tot de totale uitwerking. Denk hierbij aan betegelen, installatie van het sanitair. Maar ook de inkoop van materialen nemen wij natuurlijk uit handen. Ook het vervangen van uw ligbad door een inloopdouche behoord tot de mogelijkheden. Wij bekijken graag samen met u, wat mogelijk is en maken graag een vrijblijvende offerte.

Voor meer info over badkamer en toilet

 

 

Op zoek naar een loodgietersbedrijf dat degelijk werk afleverd?

Voor degelijk Loodgieterswerk naar ISA

Lekkage verhelpen

Lekdetectie en lekkage verhelpen

Heeft u last van lekkage en wilt u dit snel en grondig laten verhelpen?  Wij lossen lekkages op, ook lekkages aan het dak na een storm. Een lekkage brengt vaak een hoop stress met zich mee. En als het niet snel opgelost wordt komen er steeds grotere problemen om de hoek kijken. Voorkom dit en laat uw lekkage snel door ons herstellen. Schakel ISA ook in voor lekdetectie.

En uw lekkage is snel verholpen.
Voor elke lekkage hebben wij een oplossing. U hebt een probleem, wij hebben een oplossing.  

Dakisolatie Amsterdam

Dakdekker

Heeft u daklekkage of stormschade? Of dakschade opgelopen door noodweer? U heeft een dakdekker nodig, die al het dakwerk voor u kan oplossen? Iemand die voor u de HWA & regenpijp nakijkt of monteert? Dan bent u bij de dakdekkers van ISA aan het juiste adres.

Dakdekker nodig?

Ook voor Loodgieterswerk in Amsterdam Zuidoost
Kunt u hier je offerte aanvragen

Een offerte opvragen geeft inzicht in de kosten, zodat jij weet waar je aan toe bent. Let wel op dat een offerte geen definitief kostenplaatje is! Er kunnen nog dingen aangepast worden. Of mochten wij onverwacht nog tegen dingen oplopen kunnen deze later toch doorberekend worden maar natuurlijk met akkoord voor af!

  • Binnen 2 werkdagen een offerte op maat
  • Direct opgemaakt door een loodgieter
  • Al meer dan 10.000 blije klanten