Skip to content
ISA Loodgieter Amsterdam
loodgieter amsterdam isa loodgieters
Gecertificeerde Loodgieter Amsterdam voor een prima prijs. Altijd vakkundige reparaties

Badkamer Renovatie Amsterdam

Badkamers Douches & Toiletten Renoveren Amsterdam

Wij van Installatie Service Amsterdam kunnen uw badkamer en toilet aanleggen of renoveren of zelfs een geheel nieuwe badkamer voor u installeren. Wij werken volgens een duidelijke offerte zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Waar ook in de Regio Amsterdam, wij  staan altijd voor u klaar om alles geheel in te richten naar uw wensen. Voor Badkamer Renovatie Amsterdam naar Installatie Service Amsterdam. Ook voor het ombouwen van uw bad tot inloopdouche.

Wat kost een badkamerrenovatie?

Zit u erover na te denken om uw badkamer te laten renoveren? ISA Loodgieters verbouwt deze op professionele en gecertificeerde wijze. Wij zijn de badkamerspecialist van Amsterdam. Onze loodgieters zijn opgeleid in allerlei type verbouwingen voor een badkamer met bad zonder douche, of juist voor eenkamer met douche of misschien beide. Ook worden ze regelmatig bijgeschoold. Wij zullen de wensen ten aanzien van de verbouwing van uw badkamer met u bespreken en een offerte hiervoor uitbrengen. Een bedrag noemen is bijna niet mogelijk, dat ligt geheel aan uw wensen. Maar gaat u in op onze offerte dan bent u zeker van het bedrag. Als u niets veranderd dan veranderen wij ook niets. 

Sanitair aanleggen en badkamermeubel plaatsen Amsterdam

Wilt u nieuw sanitair? Wij hebben een ruime ervaring in het plaatsen van nieuw sanitair in uw badkamer. Maar wij leggen niet allen nieuw sanitair aan, maar ook sanitaire oplossingen voor mindervaliden en het installeren  van grote sanitaire voorzieningen voor bijvoorbeeld schoolgebouwen, kantoorgebouwen en hotels vallen in ons werkpakket. Onze loodgieters zijn opgeleid in allerlei type sanitaire verbouwingen.
Van badkamers tot toiletten. 

Badkamer Renoveren in Amsterdam? ISA Loodgieters!

Badkamer Renovatie Amsterdam

Nieuwe Badkamer Amsterdam plaatsen door onze allround badkamerspecialist Amsterdam

Of het nu gaat over het plaatsen van een nieuwe toiletpot. Het compleet verbouwen-renoveren van uw badkamer: Of misschien alleen het sanitair vervangen. Dan bent u bij ons aan het goede adres. De badkamer zo ingedeeld zoals u dat altijd al had gewild. Technisch haalbaar betekent voor ons: realiseerbaar. Vloertegels geven de woonkamer, keuken of badkamer een onverwacht ander aanzien. Ze zijn beeldbepalend. Ze vormen de sfeerbasis voor elke ruimte. De meeste vloertegels worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming. Tegels worden natuurlijk vooral in natte ruimten toegepast. In badkamers, wc‘s, keukens. Met tegels bepaalt u ook nog eens de sfeer. Romantisch of juist heel strak modern en alles daartussenin. Voor Badkamer Verbouwen naar ISA Loodgieters.

Kosten besparen bij badkamer renovatie.

Badkamer & Toilet Renovatie in of rond Amsterdam? ISA kan u dit volledig uit handen nemen. Maar als u kosten wilt besparen dan kunt u onderstaand werkplan als leidraad nemen.

Kosten besparen op het verbouwen van uw badkamer of toilet

De renovatie kan een behoorlijk karwei zijn waar u behoorlijk tegenop kunt kijken. In dat geval kunt u ervoor kiezen om een expert in te schakelen die al het werk voor u uit handen neemt. Het probleem is dan vaak dat dit behoorlijk duur is. U kunt er echter voor zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven door zelf al het nodige voorwerk te doen.

Verwijder het toilet
Het toilet is relatief makkelijk zelf te verwijderen. Start met het dichtdraaien van de kraan naar de stortbak. Spoel vervolgens door, zodat de bak van het toilet leegloopt. Verwijder daarna zoveel mogelijk water uit de wc. Is dit u allemaal nog gelukt? Dan kunt u de toiletpot losschroeven en de waterleiding met behulp van een waterpomptang loskoppelen. Nu kunt u de toiletpot optillen. Let er echter wel op dat er nog water in de wc kan zitten. Plaats tot slot een dop op de afvoer, zodat hier geen ongewenste rommel in kan vallen.

Badkamer Specialist Amsterdam

U bent toe aan een nieuwe badkamer en of toilet? Wij kunnen voor u een geheel nieuwe badkamer en/of toilet plaatsen. De loodgieter  van ISA, regelt het gehele proces. Van ontwerp tot de complete oplevering. Denk hierbij aan het betegelen en het in orde maken van het sanitair maar ook de inkoop van de materialen doen wij natuurlijk. Wij bekijken samen met u wat mogelijk is. En maken een duidelijke en vrijblijvende offerte. 

Groot project of kleine klus wij staan voor een goed stuk werk. Wij zijn bij spoed 24/7 bereikbaar bel 020 – 688 5629 ook voor offertes. Geen voorrijkosten! Voor een nieuwe badkamer naar ISA Loodgieters

Sanitair en badkamermeubel plaatsen in uw badkamer

U wilt een nieuwe badkamer maar weet niet goed waar u moet beginnen. Laat uw badkamer renoveren door ISA. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor het sanitair. 

Wij helpen u bij het vervangen van leidingen, plaatsen van sanitair, installeren van een badkamerradiator of aanleggen van elektra, bij ons kunt u rekenen op een complete installatie van uw badkamer. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen, zodat u altijd kunt uitgaan van goed werkend sanitair en een perfecte installatie. Wilt u alleen een nieuwe afvoer in uw badkamer, of is uw afvoer verstopt, ook dat doen wij voor u. Dus van afvoer aanleggen tot nieuwe badkamer of toilet ISA staat voor u klaar.

Verstopping

Tegelwerk in badkamer plaatsen Amsterdam

Tegels worden natuurlijk vooral in natte ruimten toegepast. In badkamers, toiletten, keukens.  Vloertegels geven de woonkamer, keuken of badkamer een onverwacht ander aanzien. Want beeldbepalend. De meeste kunnen gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. ISA  staat voor u klaar, om van uw badkamer uw droom badkamer te maken.

Vraag offerte aan voor een badkamer in Amsterdam naar uw wensen.

Een offerte opvragen geeft inzicht in de kosten, zodat jij weet waar je aan toe bent. Let wel op dat een offerte geen definitief kostenplaatje is! Er kunnen nog dingen aangepast worden. Of mochten wij onverwacht nog tegen dingen oplopen kunnen deze later toch doorberekend worden maar natuurlijk met akkoord voor af!

  • Binnen 2 werkdagen een offerte op maat
  • Direct opgemaakt door een loodgieter
  • Al meer dan 10.000 blije klanten