Skip to content

Badkamer Renovatie Amsterdam

Douche & Toilet Amsterdam

Wij van ISA kunnen uw badkamer toilet Amsterdam aanleggen of verbouwen en zelfs een geheel nieuwe badkamer voor u inrichten. Wij werken volgens een duidelijke offerte zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Waar ook in de Regio Amsterdam, ISA  staat altijd voor u klaar om uw badkamer en of toilet geheel in te richten naar uw wensen.

Offerte Badkamer renovatie Amsterdam?

Zit u erover na te denken om uw badkamer te verbouwen? ISA verbouwt op professionele en gecertificeerde wijze uw badkamer. Wij zijn badkamerspecialist in Amsterdam. Onze loodgieters zijn opgeleid in allerlei type verbouwingen in de badkamer, ook worden ze regelmatig bijgeschoold. Wij zullen de wensen ten aanzien van de verbouwing van uw badkamer met u bespreken en een offerte hiervoor uitbrengen. Een bedrag noemen is bijna niet mogelijk, dat ligt geheel aan uw wensen. Maar gaat u in op onze offerte dan bent u zeker van het bedrag. Als u niets veranderd dan veranderen wij ook niets. Offerte badkamer toilet renovatie Amsterdam? Of bel 020 688 5629

 

Sanitair aanleggen

Wilt u nieuw sanitair? Wij hebben een ruime ervaring in het plaatsen van nieuw sanitair. Maar wij leggen niet allen nieuw sanitair aan, maar ook sanitaire oplossingen voor mindervaliden en het installeren  van grote sanitaire voorzieningen voor bijvoorbeeld schoolgebouwen, kantoorgebouwen en hotels vallen in ons werkpakket. Onze loodgieters zijn opgeleid in allerlei type sanitaire verbouwingen.

Compleet Nieuwe Badkamer Amsterdam

Of het nu gaat over het plaatsen van een nieuwe toiletpot. Het compleet verbouwen-renoveren van uw badkamer: Of misschien alleen het sanitair vervangen. Dan bent u bij ons aan het goede adres. De badkamer zo ingedeeld zoals u dat altijd al had gewild. Technisch haalbaar betekent voor ons: realiseerbaar. Vloertegels geven de woonkamer, keuken of badkamer een onverwacht ander aanzien. Ze zijn beeldbepalend. Ze vormen de sfeerbasis voor elke ruimte. De meeste vloertegels worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming. Tegels worden natuurlijk vooral in natte ruimten toegepast. In badkamers, wc‘s, keukens. Met tegels bepaalt u ook nog eens de sfeer. Romantisch of juist heel strak modern en alles daartussenin.

Kosten besparen

Badkamer verbouwen? ISA kan u dit volledig uit handen nemen. Maar als u kosten wilt besparen dan kunt u onderstaand werkplan als leidraad nemen.

Kosten besparen op het verbouwen van uw badkamer of toilet

Het verbouwen van een badkamer kan een behoorlijke karwij zijn waar u behoorlijk tegenop kunt kijken. In dat geval kunt u ervoor kiezen om een expert in te schakelen die al het werk voor u uit handen neemt. Het probleem is dan vaak dat dit behoorlijk duur is. U kunt er echter voor zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven door zelf al het nodige voorwerk te doen.

Verwijder het toilet
Het toilet is relatief makkelijk zelf te verwijderen. Start met het dichtdraaien van de kraan naar de stortbak. Spoel vervolgens door, zodat de bak van het toilet leegloopt. Verwijder daarna zoveel mogelijk water uit de wc. Is dit u allemaal nog gelukt? Dan kunt u de toiletpot losschroeven en de waterleiding met behulp van een waterpomptang loskoppelen. Nu kunt u de toiletpot optillen. Let er echter wel op dat er nog water in de wc kan zitten. Plaats tot slot een dop op de afvoer, zodat hier geen ongewenste rommel in kan vallen.

Bad of douchebak verwijderen
Het slopen en verwijderen van het bad of de douchebak moet uiterst voorzichtig gedaan worden. Zorg altijd dat de ombouw als eerste verwijderd wordt en koppel dan de kranen los. Uiteraard pas na het afsluiten van de watertoevoer. Maak daarna het afvoerputje los van het bad en demonteer de bad overloop. Vervolgens koppelt u de aansluiting met de waterleiding los en sluit deze af met een snelkoppeling. Vergeet vooral ook niet om de afvoer van het bad of van de douche af te sluiten. Als laatste kunt u vervolgens de badkuip of de douchebak verwijderen.

Badkamer of toilet verbouwen
Of het nu gaat over het plaatsen van een nieuwe toiletpot. Of een complete renovatie van uw badkamer: Of misschien alleen het sanitair vervangen. Bij ISA zit u goed. De badkamer zo ingedeeld zoals u dat altijd al had gewild. Wij zijn de badkamer renovatie specialist.

Tegelwerk
Tegels worden natuurlijk vooral in natte ruimten toegepast. In badkamers, toiletten, keukens.  Vloertegels geven de woonkamer, keuken of badkamer een onverwacht ander aanzien. Want beeldbepalend. De meeste kunnen gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. ISA  staat voor u klaar, om van uw badkamer uw droom badkamer te maken.

Van kleine verbouwing tot grote renovatie voor badkamer renovatie, bel ISA 020 688 5629 voor inlichtingen en vrijblijvende offerte aanvraag.

Badkamer Installateur
Amsterdam

U bent toe aan een nieuwe badkamer en of toilet? Wij kunnen voor u een geheel nieuwe badkamer en/of toilet plaatsen in en rond Amsterdam. De loodgieter  van ISA, regelt het gehele proces. Van ontwerp tot de complete oplevering. Denk hierbij aan het betegelen en het in orde maken van het sanitair maar ook de inkoop van de materialen doen wij natuurlijk. Wij bekijken samen met u wat mogelijk is. En maken een duidelijke en vrijblijvende offerte. 

Groot project of kleine klus wij staan voor een goed stuk werk. Wij zijn bij spoed 24/7 bereikbaar bel 020 – 688 5629 ook voor offertes. Geen voorrijkosten!

Sanitair Plaatsen

U wilt een nieuwe badkamer maar weet niet goed waar u moet beginnen. Laat uw badkamer verbouwen door ISA. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor het sanitair.

Wij helpen u bij het vervangen van leidingen, plaatsen van sanitair, installeren van een badkamerradiator of aanleggen van elektra, bij ons kunt u rekenen op een complete installatie van uw badkamer. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen, zodat u altijd kunt uitgaan van goed werkend sanitair en een perfecte installatie. Wilt u alleen een nieuwe afvoer in uw badkamer, of is uw afvoer verstopt, ook dat doen wij voor u. Dus van afvoer aanleggen tot nieuwe badkamer of toilet ISA staat voor u klaar. Voor een Badkamer en/of Toilet, nieuw of een verbouwing, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Badkamer Renovatie Amsterdam
CONTACT
close slider

    Call Now ButtonKlus inplannen? Bel ons!