Clicky

Skip to content

Badkamer Renovatie Amsterdam

Badkamer Douche & Toilet Renoveren in Amsterdam

Wij van Installatie Service Amsterdam kunnen uw badkamer en toilet aanleggen of renoveren of zelfs een geheel nieuwe badkamer voor u installeren. Wij werken volgens een duidelijke offerte zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Waar ook in de Regio Amsterdam, wij  staan altijd voor u klaar om alles geheel in te richten naar uw wensen. Voor Badkamer Renovatie Amsterdam naar Installatie Service Amsterdam. Ook voor het ombouwen van uw bad tot inloopdouche. Van opknappen tot totale renovatie van uw badkamer, douche en toilet kunt u terecht bij Installatie Service Amsterdam. Wij bieden u de beste oplossingen en service voor uw renovatieprojecten. Vraag nu een offerte!

Problemen met uw badkamer?

ISA Loodgieters is gespecialiseerd in het oplossen van lekkages en verstoppingen in badkamers. Denk bv ook aan toilet ontstoppen. Deze problemen kunnen veel stress en ongemak veroorzaken, daarom is het belangrijk om ze snel en effectief op te lossen. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en kennis om u te helpen bij het oplossen van deze problemen. 

Wat kost een Badkamer renovatie?

Zit u erover na te denken om uw badkamer te laten renoveren? ISA Loodgieters verbouwt deze op professionele en gecertificeerde wijze. Wij zijn de badkamerspecialist van Amsterdam. Onze loodgieters zijn opgeleid in allerlei type verbouwingen voor een badkamer met bad zonder douche, of juist voor eenkamer met douche of misschien beide. Ook worden ze regelmatig bijgeschoold. Badkamer renovatie kosten: wij zullen de wensen ten aanzien van de verbouwing van uw badkamer met u bespreken en een offerte hiervoor uitbrengen. Een bedrag noemen is bijna niet mogelijk, dat ligt geheel aan uw wensen. Maar gaat u in op onze offerte dan bent u zeker van het bedrag. Als u niets veranderd dan veranderen wij ook niets. 

Badkamer Renovatie Amsterdam?
Vraag Gratis Offerte

Sanitair plaatsen

 Wilt u een nieuwe badkamer? Wij hebben een ruime ervaring in het plaatsen van nieuw sanitair en het renoveren van badkamers. Wij leggen niet alleen nieuw sanitair aan, maar bieden ook sanitaire oplossingen voor mindervaliden en installeren grote sanitaire voorzieningen voor bijvoorbeeld schoolgebouwen, kantoorgebouwen en hotels. 

Onze loodgieters zijn opgeleid in allerlei type sanitaire verbouwingen, van badkamers tot toiletten. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor het sanitair en het badkamermeubilair. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen en zorgen voor een perfecte installatie. Van het vervangen van leidingen, plaatsen van sanitair, installeren van een badkamerradiator of aanleggen van elektra, bij ons kunt u rekenen op een complete installatie van uw badkamer. 

Ook voor het aanleggen van een afvoer of het oplossen van verstoppingen kunt u bij ons terecht. ISA Loodgieters staat voor u klaar voor een volledige badkamer renovatie Amsterdam of voor het plaatsen van nieuw sanitair, in en om Amsterdam. Wij werken volgens een duidelijke offerte zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Wij bespreken uw wensen en geven een offerte hiervoor, zodat u zeker bent van het bedrag. Als u niets veranderd dan veranderen wij ook niets.

Badkamer Renovatie Amsterdam

Nieuwe Badkamer & Toilet

Of het nu gaat over het plaatsen van een nieuwe toiletpot, het compleet verbouwen-renoveren van uw badkamer of alleen het sanitair vervangen, bij ISA Loodgieters bent u aan het juiste adres. Onze allround badkamerspecialisten regelen het gehele proces van ontwerp tot complete oplevering. Wij bekijken samen met u wat mogelijk is en maken een duidelijke en vrijblijvende offerte. Of het nu gaat om een groot project of een kleine klus, wij staan voor een goed stuk werk. Bel ons gerust voor spoed 24/7 op 020 – 688 5629, geen voorrijkosten!
 
 
 

Hoe kosten te besparen?

ISA kan u dit volledig uit handen nemen. Maar als u kosten wilt besparen en graag zelf aan de slag wilt, dan kunt u onderstaand werkplan als leidraad nemen.

Kosten besparen op het verbouwen van uw badkamer of toilet

De renovatie van uw badkamer of toilet in Amsterdam,  kan een behoorlijk karwei zijn waar u behoorlijk tegenop kunt kijken. In dat geval kunt u ervoor kiezen om een expert in te schakelen die al het werk voor u uit handen neemt. Maar als u wilt besparen op kosten dan kunt u ook zelf al het nodige voorwerk doen. Hieronder geven wij een werkplan waarmee u zelf kunt beginnen:

  1. Verwijder het toilet
  • Sluit de kraan naar de stortbak en spoel door.
  • Verwijder zoveel mogelijk water uit de wc.
  • Schroef de toiletpot los en koppel de waterleiding met behulp van een waterpomptang los.
  • Til de toiletpot op, let er wel op dat er nog water in de wc kan zitten.
  • Plaats een dop op de afvoer, zodat hier geen ongewenste rommel in kan vallen.

Design opties

Een badkamer renovatie is de perfecte gelegenheid om uw badkamer een nieuwe look te geven. Of u nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische look of een meer traditionele, luxueuze uitstraling, wij bieden een breed scala aan designopties voor badkamer renovatie. Van het kiezen van nieuwe tegels tot het aanpassen van de indeling, wij werken samen met u om uw droombadkamer te creëren.

Mogelijkheden voor persoonlijke aanpassing:

Wij begrijpen dat iedereen unieke wensen heeft voor hun badkamer renovatie. Daarom bieden wij persoonlijke aanpassingsmogelijkheden, waaronder het aanpassen van de grootte van de douche, het toevoegen van een bad, of het installeren van speciaal sanitair. Onze badkamerspecialisten werken samen met u om uw specifieke wensen te realiseren en een badkamer te creëren die perfect aansluit bij uw levensstijl.

badkamer

Tegelwerk

Met het plaatsen van tegels in uw badkamer, toilet of keuken kunt u een prachtige en stijlvolle sfeer creëren. Vloertegels geven de ruimte een onverwachte en beeldbepalende uitstraling, die bovendien perfect te combineren is met vloerverwarming. Bij ISA staan wij voor u klaar om uw droom badkamer te realiseren. Onze professionele tegelzetters zorgen voor een precieze afwerking en een prachtig eindresultaat. Laat u inspireren door onze voorbeelden en neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droom badkamer.

Veelgestelde vragen

De kosten voor een badkamerrenovatie in Amsterdam kunnen sterk variëren afhankelijk van de grootte van de ruimte, het soort materialen en producten dat wordt gebruikt, en de complexiteit van de renovatie. Gemiddeld kost een badkamerrenovatie in Amsterdam tussen de €5.000 en €20.000. Het is altijd het beste om een aannemer of specialist in badkamerrenovaties te raadplegen voor een nauwkeurige prijsindicatie.

Ja Installatie Service Amsterdam doet ook aanpassingen aan uw elecktriciteit en waterleiding, indien dit nodig is.

Ja, wij verzorgen ook het stuk en tegelwerk.

Ja u heeft bij ons de vrije keuze, uw badkamermeubels zelf te bestellen of dit door ons te laten verzorgen.

OFFERTE AANVRAAG FORMULIER

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.