Recensies Installatie Service Amsterdam

Installatie Service Amsterdam IconInstallatie Service Amsterdam

Bombraak 11, Amsterdam

4,6 112 reviews

 • Avatar Boudewijn Pesch ★★★★★ 2 weken geleden
  Het is moeilijk om goede vaklui te vinden, zeker als je haast hebt. Gister gebeld en vandaag zeer snel en profesioneel geholpen. Dank is groot, kan ISA zeer aanbevelen.
 • Avatar Codruta Mihaela Carcota ★★★★★ een jaar geleden
  ISA Loodgieters heeft fantastisch werk geleverd in onze woning in Bos & Lommer, waar de hele badkamer verbouwd is. Wesley en zijn team hebben dit van begin tot eind verzorgd. Van sloopwerk tot een nieuwe vloer, tegelen, volledige afwerking … More en installatie. De planning was goed en het vertrouwen groot, waardoor we 2 weken weg zijn gegaan en terugkwamen in een gloednieuwe toffe badkamer 🚿🛀🚽🙌.
 • Avatar Jacob Vlaander ★★★☆☆ een maand geleden
  Onbeschoft telefonisch te woord gestaan na een normale vraag of er garantie zit op onderhoudsbeurt van een CV. Vervolgens wel goed werk geleverd en eigenaar heeft nog gebeld om het issue te bespreken.
 • Avatar Seabert Deuling ★★★★★ 4 maanden geleden
  Nadat onze HR ketel niet meer goed functioneerde realiseerde ik na wat belwerk dat er veel CV specialisten een abonnement willen verkopen voordat ze de defecte ketel hebben gezien. Met ISA kon ik snel een afspraak maken voor een technische … More evaluatie en al snel kwamen we er achter dat de ketel zn beste tijd had gehad. Gezien we net een paar maanden een baby hebben konden ze voor ons meteen de volgende dag een nieuwe ketel plaatsen. Een grote verrassing en we danken Mike voor zijn voortreffelijke service. Ik weet wie ik moet bellen in de toekomst: ISA.
 • Avatar Joris Landkroon ★★★★★ 9 months ago
  Doen wat ze zeggen. Komen in een tijdvak van 2 uur en zijn er dan ook werkelijk. Snel geregeld, goed geregeld. Geen onzin contracten, als je wat hebt dan bel je maar. Moest veel verbouwen en wou dat ik ze eerder had ontdekt.

Op dit moment bent u off-line

CONTACT (MOBIEL)
Malcare WordPress Security
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow