ISA Loodgieters Amsterdam Recensies

Fanny vanEig
Fanny vanEig
19:54 11 Jul 19
Top service!! ISA kwam bij ons voor een volledige vernieuwing van ons riool. Deze was verzakt, veroudert en echt aan vervanging toe. Geen luiken in de grond? Geen kruipruimte? Voor ISA geen probleem! Super behulpzaam en ook erg oplossingsgericht. Deze mensen weten waar ze het over hebben. Werken netjes en zoals afspraak. Zeker een aanbeveling waard! Bedankt Wesley.
Jasmin Mesic
Jasmin Mesic
09:25 02 Jul 19
ISA loodgieters gebeld voor een lekkage in de badkamer. Ze konden (gelukkig) snel komen in deze drukke tijd. Zeer goed bedrijf, duidelijke communicatie, mannen vertelde alles wat ze deden en lieten zien wat er niet goed is/was en zeer professioneel opgelost. Van begin tot eind hebben ze alle werkzaamheden uitgevoerd en onze badkamer ziet er weer top uit. Zeker aan te raden voor al je sanitair werkzaamheden. Wij gaan ze in ons nieuwe huis in ieder geval weer bellen 🙂
Bradley Prince
Bradley Prince
11:14 27 Jun 19
Wesley en zijn zoon hebben fantastisch werk geleverd.Dachten mee om een oplossing te vinden en konden op korte termijn komen om het allemaal uit te voeren. Waar andere loodgieters geen oplossing wisten (stank overlast dakgoot en dakterras) hebben zij een oplossing gevonden.Verder waar zij vriendelijk, op tijd en hebben ze het echt heel netjes allemaal weg gewerkt en opgelost.Geen betere service in Amsterdam !
colin
colin
12:05 31 May 19
Iedere stuiver waard.Monteur Mickey heeft mij ontzettend goed geholpen met een verstopte toilet. Hij was naar mijn verbazing ruim binnen de aangegeven tijd aanwezig. Hele vriendelijke Amsterdammer, die mij behoorlijk wat wijzer heeft gemaakt over wat allemaal wel en niet in het toilet kan. Voortaan katten-grit in de prullenbak.
Stijn Baart
Stijn Baart
09:07 17 May 19
Ze konden binnen 2 dagen direct langskomen en de lekkage volledig gerepareerd en herstelt binnen een week. Raad ze aan iedereen aan!
ton en dilly de Bruijn
ton en dilly de Bruijn
11:00 23 Apr 19
Top service van Wesley en zijn mannen. Vriendelijke mensen, werken snel en geven duidelijke uitleg over hoe en wat van wat ze doen. Ruimen alles op en komen hun afspraken na. Geen voorrijkosten is ook een van de voordelen.
Laurens Wiersma
Laurens Wiersma
12:18 18 Apr 19
Topservice voor een keurige prijs! Vriendelijke monteur die wist waar hij het over had. Kon me voorzien van degelijk advies nadat mijn oude ketel het had begeven. De nieuwe ketel hing vervolgens binnen no-time aan de muur!
Shirley Ekkerman
Shirley Ekkerman
16:18 27 Mar 19
Heel goed werk afgeleverd. Snel netjes en goede prijs. Zeer tevreden.
rino Kanters
rino Kanters
20:33 22 Mar 19
Het bedrijf gebeld voor een verstopping kreeg duidelijke uitleg over de kosten!! en stonden binnen een paar uur voor de deur !! Erg klantvriendelijk en duidelijk top service echt een aanrader
Dick Willems
Dick Willems
15:08 15 Feb 19
Prima ervaring gehad met dit installatiebedrijf. Mijn cv-ketel gaf er de brui aan. Aan de telefoon was dit bedrijf al erg duidelijk, en een paar uur later stond de monteur al voor de deur. Na een korte inspectie bleek waar ik al bang voor was, dat het toestel in zijn geheel vervangen zou moeten worden. Hierna een adviesgesprek gehad, met een keurige prijsopgave.Een aantal dagen later werd mijn cv-ketel uiterst netjes vervangen, waarbij ook meteen een lekkage die ik nog niet had gezien werd gerepareerd. Allemaal binnen de afgesproken prijs. Zeker een aanrader.
Bendert Feenstra
Bendert Feenstra
20:35 13 Feb 19
Na een letterlijke koude douche vanwege een kapotte CV ketel is dit een installatie bedrijf wat je niet in de kou laat staan. Ze kwamen op de dag van melding direct kijken of onze kapotte (oude) CV nog te repareren was (zoals verwacht niet het geval). Binnen paar dagen waren ze terug en hadden binnen een uur de oude CV ketel verwijderd en de nieuwe opgehangen.
Michiel Hensema
Michiel Hensema
10:48 06 Feb 19
De jongens kwamen binnen een paar uur nadat ik s morgens gebeld had. Binnen 10 minuten was het probleem boven water. Helaas moest ik wel mijn oude CV ketel van 12 jaar oud vervangen door een nieuwe. Deze is dezelfde dag geplaatst. Al met al had ik binnen 4 uur had ik weer warm water. Snel en betrouwbaar.