ISA Loodgieters Amsterdam Recensies

Cees van Wees
Cees van Wees
20:53 15 Nov 19
Zeer vakkundig. Stond met mijn mond open te kijken hoe zij een nieuwe cv- ketel plaatsten. Al die leidingen zo netjes op maat gebogen. Het werkt prima! In deze mannen heb ik veel vertrouwen.
AnneDon Terschelling
AnneDon Terschelling
11:46 24 Oct 19
Onze badkamer heel mooi aangepast! We wilden graag een bad en niet meteen alles openbreken. Jullie dachten goed mee met een pragmatische oplossing, blij met het resultaat!
Martin Stam
Martin Stam
14:57 21 Oct 19
Kundige loodgieters die snel (binnen 1 werkdag) mijn wc hebben vervangen en kraan buiten hebben vervangen. Kwaliteit staat bovenaan bij dit bedrijf. Ik beveel ze aan!
Michael Rijnja
Michael Rijnja
13:49 17 Oct 19
Wat een super service en wat een goede mannen werken er bij ISA. Ze zijn heel flexibel en heel behulpzaam. Met veel zorg hebben ze de lekkage ontdekt en regelen alle andere werklui die je nodig hebt om de boel weer dicht te krijgen, te stuken en te timmeren. Echt een aanrader!
Annemiek Laan
Annemiek Laan
13:15 11 Oct 19
Snelle service en goed werk geleverd door Mike. Zeker aan te raden!
Jo Mintjens
Jo Mintjens
14:08 10 Oct 19
Mikey kwam bij ons de HR-ketel nakijken en daar waren we heel blij mee. Klantvriendelijk, heldere uitleg over wat er niet goed was met de ketel, snelle service en oplossingsgericht. Top!
Zeus Paraguas
Zeus Paraguas
08:57 08 Oct 19
Mijn HR-ketel was stuk en moest vervangen worden. Mikey van ISA Loodgieters heeft snel en netjes een nieuwe ketel geinstalleerd.
Fetze Guiking
Fetze Guiking
11:26 05 Oct 19
Wij hebben onze CV ketel laten vervangen en ik kan oprecht zeggen dat de mannen van ISA hun werk verstaan:- goede uitleg met verschillende keuzes- heldere prijsopgave- netjes gewerkt- fijne communicatie - komen afspraken naTop, kan niet anders zeggen!
Ara Brouwer
Ara Brouwer
14:59 27 Sep 19
Super bedrijf, super betrouwbare vakmensen en goede communicatie!Ik zal jullie zeker nog een keer inschakelen.
Theodora van Boven
Theodora van Boven
17:31 16 Sep 19
Wesley en zijn team hebben onze WC en badkamer volledig gerenoveerd. Alles gestript, leidingwerk vervangen, extra elektra en wasmachineaansluiting geplaatst, betonvloer gestort, alles opnieuw betegeld, gestuukt en super mooi afgewerkt. We zijn ontzettend blij met het resultaat én met onze keuze voor ISA loodgieters. Wesley is een echte vakman die weet wat hij doet. Wat wij vooral fijn vonden is dat hij afspraken na komt en heel transparant is over de prijs. We hebben exact betaald wat vooraf was afgesproken. Geen onverwachte kosten en precies opgeleverd wat wij wilden. Een week na de oplevering kwam hij nog even langs om de puntjes op de i te zetten. Super service dus 🙂 Als je op zoek bent naar een betrouwbare vakman met kennis van zaken en een hart van goud, dan is Wesley je man.
ErnstMarcusThomas
ErnstMarcusThomas
15:16 29 Aug 19
Zij hebben een gesloten douchecabine voor mij vervangen. Het bleek dat de nieuwe cabine van slechte kwaliteit was (mijn fout) maar ze hebben echt hun best gedaan om de cabine zo perfect mogelijk in elkaar te zetten en te plaatsen. Een vrij ingewikkelde en irritante klus voor hun. Uiteindelijk hebben ze niet meer berekend dan wat we vooraf hadden afgesproken (hoewel het wel langer duurde). Daarnaast zijn het gewoon heel leuke gasten. Van mij 5 sterren. Een aanrader!
Werner Toonk
Werner Toonk
15:48 23 Jul 19
Prima werk geleverd bij inspectie en onderhoud van de CV ketels in ons pand! Fijn dat er ondanks de overspannen markt ook nog vakmensen zijn die wel gewoon afspraken nakomen . Thx!
Fanny vanEig
Fanny vanEig
19:54 11 Jul 19
Top service!! ISA kwam bij ons voor een volledige vernieuwing van ons riool. Deze was verzakt, veroudert en echt aan vervanging toe. Geen luiken in de grond? Geen kruipruimte? Voor ISA geen probleem! Super behulpzaam en ook erg oplossingsgericht. Deze mensen weten waar ze het over hebben. Werken netjes en zoals afspraak. Zeker een aanbeveling waard! Bedankt Wesley.
Jasmin Mesic
Jasmin Mesic
09:25 02 Jul 19
ISA loodgieters gebeld voor een lekkage in de badkamer. Ze konden (gelukkig) snel komen in deze drukke tijd. Zeer goed bedrijf, duidelijke communicatie, mannen vertelde alles wat ze deden en lieten zien wat er niet goed is/was en zeer professioneel opgelost. Van begin tot eind hebben ze alle werkzaamheden uitgevoerd en onze badkamer ziet er weer top uit. Zeker aan te raden voor al je sanitair werkzaamheden. Wij gaan ze in ons nieuwe huis in ieder geval weer bellen 🙂
Bradley Prince
Bradley Prince
11:14 27 Jun 19
Wesley en zijn zoon hebben fantastisch werk geleverd.Dachten mee om een oplossing te vinden en konden op korte termijn komen om het allemaal uit te voeren. Waar andere loodgieters geen oplossing wisten (stank overlast dakgoot en dakterras) hebben zij een oplossing gevonden.Verder waar zij vriendelijk, op tijd en hebben ze het echt heel netjes allemaal weg gewerkt en opgelost.Geen betere service in Amsterdam !
colin
colin
12:05 31 May 19
Iedere stuiver waard.Monteur Mickey heeft mij ontzettend goed geholpen met een verstopte toilet. Hij was naar mijn verbazing ruim binnen de aangegeven tijd aanwezig. Hele vriendelijke Amsterdammer, die mij behoorlijk wat wijzer heeft gemaakt over wat allemaal wel en niet in het toilet kan. Voortaan katten-grit in de prullenbak.
Stijn Baart
Stijn Baart
09:07 17 May 19
Ze konden binnen 2 dagen direct langskomen en de lekkage volledig gerepareerd en herstelt binnen een week. Raad ze aan iedereen aan!
ton en dilly de Bruijn
ton en dilly de Bruijn
11:00 23 Apr 19
Top service van Wesley en zijn mannen. Vriendelijke mensen, werken snel en geven duidelijke uitleg over hoe en wat van wat ze doen. Ruimen alles op en komen hun afspraken na. Geen voorrijkosten is ook een van de voordelen.
Laurens Wiersma
Laurens Wiersma
12:18 18 Apr 19
Topservice voor een keurige prijs! Vriendelijke monteur die wist waar hij het over had. Kon me voorzien van degelijk advies nadat mijn oude ketel het had begeven. De nieuwe ketel hing vervolgens binnen no-time aan de muur!
Shirley Ekkerman
Shirley Ekkerman
16:18 27 Mar 19
Heel goed werk afgeleverd. Snel netjes en goede prijs. Zeer tevreden.
rino Kanters
rino Kanters
20:33 22 Mar 19
Het bedrijf gebeld voor een verstopping kreeg duidelijke uitleg over de kosten!! en stonden binnen een paar uur voor de deur !! Erg klantvriendelijk en duidelijk top service echt een aanrader
Dick Willems
Dick Willems
15:08 15 Feb 19
Prima ervaring gehad met dit installatiebedrijf. Mijn cv-ketel gaf er de brui aan. Aan de telefoon was dit bedrijf al erg duidelijk, en een paar uur later stond de monteur al voor de deur. Na een korte inspectie bleek waar ik al bang voor was, dat het toestel in zijn geheel vervangen zou moeten worden. Hierna een adviesgesprek gehad, met een keurige prijsopgave.Een aantal dagen later werd mijn cv-ketel uiterst netjes vervangen, waarbij ook meteen een lekkage die ik nog niet had gezien werd gerepareerd. Allemaal binnen de afgesproken prijs. Zeker een aanrader.
Bendert Feenstra
Bendert Feenstra
20:35 13 Feb 19
Na een letterlijke koude douche vanwege een kapotte CV ketel is dit een installatie bedrijf wat je niet in de kou laat staan. Ze kwamen op de dag van melding direct kijken of onze kapotte (oude) CV nog te repareren was (zoals verwacht niet het geval). Binnen paar dagen waren ze terug en hadden binnen een uur de oude CV ketel verwijderd en de nieuwe opgehangen.
Michiel Hensema
Michiel Hensema
10:48 06 Feb 19
De jongens kwamen binnen een paar uur nadat ik s morgens gebeld had. Binnen 10 minuten was het probleem boven water. Helaas moest ik wel mijn oude CV ketel van 12 jaar oud vervangen door een nieuwe. Deze is dezelfde dag geplaatst. Al met al had ik binnen 4 uur had ik weer warm water. Snel en betrouwbaar.
Menno D
Menno D
12:58 16 Jan 19
10 min geweest voor onderhoud. Afvoer niet schoongemaakt, en niet bijgevuld. Kwamen erg pushy over voor sales. Eur 80 per 10 min werk. Goede business. Zou niet aanraden.
Caroline Iura
Caroline Iura
15:14 11 Jan 19
Was geweldig geholpen van Wesley toen hij en Mike voor een onderhoudsbeurt kwam voor CV ketel, en bleek dat de oude, die nog van de vorige eigenaars was, nooit schoongemaakt was en helemaal verroest was met lekkages. Omdat ik een drukke werk schema heeft, kon hij al de volgende ochtend plaats voor mij maken, voor zijn andere geplande afspraken, en een splinter nieuwe ketel plaatsen met water tank. Zeer professioneel, snel en vakkundig
Jasper Hillegers
Jasper Hillegers
12:58 07 Dec 18
reparatie verwarmingsketel snel en adequaat uitgevoerd. Zeer tevreden.T. Hillegers
Maarten Stevelink
Maarten Stevelink
09:43 03 Nov 18
Uitstekend! Snel en goed!
Benk Visscher
Benk Visscher
20:02 20 Feb 18
Great service provided by ISA Loodgieters in the evening after regular opening hours. The receptionist and plumber was very friendly, fast and helpful. Definitely a good recommendation!
Extension Bar
Extension Bar
12:07 26 Jan 18
Een oude CV moest onderhouden worden. Super snelle en goede service! Een absolute aanrader!
Wruce Bane
Wruce Bane
15:50 02 Dec 17
Ze hebben snel en vakkundig de nieuwe cv ketel geinstalleerd. Alles netjes achter gelaten. Helemaal goed!
Leentje Bedaux
Leentje Bedaux
09:25 18 Sep 17
Echt een topservice! Als ik het bedrijf bel, word ik meteen doorverbonden met de monteur en thuis wordt alles direct gemaakt! Zeer vriendelijke en vrolijke monteur die goed en netjes werkt, raad dit bedrijf zeker aan!
Marco Rivera
Marco Rivera
11:02 06 Sep 17
Excellent service, super fast response, great professional work, excellent team. Highly recommended for anyone looking for professional top quality work.
Anneloes van den heuvel
Anneloes van den heuvel
11:57 21 Jul 17
Top service en kwaliteit! Dit keer heeft ISA Loodgieters mijn CV ketel snel en professioneel vervangen, met vooraf een vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor al het loodgieterswerk in je huis of bedrijf. Ik ben al meerdere malen vakkundig, netjes en super vriendelijk door ze geholpen, dus ik zou ze zeker bellen voor een afspraak!
cassandra de vries
cassandra de vries
12:46 11 Jul 17
We hebben regelmatig last van verstoppingen in de afvoerleidingen in onze flat, omdat ze met een heel klein verval en geringe doorsnede zijn aangelegd. Zo ook dit keer. Om de verstopping op te lossen werd door Wesley met bijzonder veel geduld en doorzettingsvermogen de klus geklaard. Hiervoor had hij alle denkbare apparatuur bij zich, die door hem werd ingezet.
Michael Severin
Michael Severin
16:14 12 Jun 17
Top service
Dennis Eikenboom
Dennis Eikenboom
07:18 01 May 17
Goede service !. Na een radiator lekkage werd er direct actie ondernomen en de kapotte radiator vervangen. Daarbij hebben ze gelijk de CV ketel een onderhoudsbeurt gegeven zonder extra kosten.
Joyce De Gier
Joyce De Gier
13:19 25 Apr 17
De kranen in de badkamer en keuken waren aan vervanging toe. ISA gebeld. De monteur is langs gekomen en heeft de kranen vervangen. Alles super netjes gemonteerd en heeft de oude spullen meegenomen!! Door de goede service bel ik de volgende keer weer ISA!
Amanda Kuipers
Amanda Kuipers
12:09 25 Apr 17
Probleem met mijn cv ketel... Na een belletje, spoedig en netjes geholpen... Topper de monteur, alles ook netjes achtergelaten.. Heb wel eens anders meegemaakt bij andere bedrijven..
Fran N
Fran N
09:15 25 Apr 17
Ze zijn geweest voor onderhoud van mijn cv ketel! Top service!Er was een stagiair bij en die leverde ook prima werk!!Al met al zekers een bedrijf wat ik aan zou raden!En volgende keer bel ik dit bedrijf weer
Ellen Florusse
Ellen Florusse
07:36 24 Mar 17
Bij ISA voeren ze de werkzaamheden niet alleen uitstekend uit, ze denken ook met je mee. Heel fijn. Ben zeer tevreden!
Peter Goranov
Peter Goranov
19:50 16 Feb 17
Highly recommend this company and in particular the person who helped me - Wesley. He is very professional, knowledgeable and easy to work with. One can rarely find such good professionals and I plan on using his services whenever there are any problems in the future.
Mario Voorbij
Mario Voorbij
18:04 09 Feb 17
Ik ben heel erg tevreden over ISA. Verschillende klussen hebben ze voor mij naar alle tevredenheid uitgevoerd. Onlangs tijdens de jaarlijkse onderhoudscontrole van de CV ketel een probleem met de afvoer in de badkamer voorgelegd. Binnen 2 dagen had ik een offerte liggen en konden de werkzaamheden worden uitgevoerd. Een flinke klus, want de hele granieten vloer moest hiervoor worden verwijderd. Het eindresultaat is helemaal perfect!Ik raad ISA iedereen aan!
Karin Christof
Karin Christof
12:29 28 Nov 16
quick reaction on email, friendly and trustworthy service, highly recommendable for anyone in need of plumber's professional skills and services
Finish Profiles
Finish Profiles
15:23 02 Nov 16
Wij hadden een groot probleem om de werkvloer, de verwarmingen deden het niet. Spoed telefoontje naar ISA zorgde voor een snelle service waardoor het probleem snel was opgelost.
Saskia van Hilten
Saskia van Hilten
15:21 02 Nov 16
Na een spoedtelefoontje dat de CV ketel niet meer werkte dezelfde dag nog snel en goed geholpen! Hierdoor hoefde ik gelukkig niet lang in de kou te zitten. Bedankt!
Saskia Van Dongen
Saskia Van Dongen
11:27 26 Oct 16
Gedegen advies, snel en goed geïnstalleerd EVO home-systeem, aardige mensen en alles netjes achter gelaten. Ben niet voor niets al 10 jaar klant.
N. Z.
N. Z.
11:38 24 Sep 16
Goede service. Zeer klant vriendelijk. Ik ben zeer goed geadviseerd en geholpen. De monteur was zeer vakkundig en heeft de nieuwe cv op een zeer nette manier geïnstalleerd. Een zeer tevreden klant!
Google Beoordelingen
4.6

Op dit moment bent u off-line

CONTACT (MOBIEL)
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow