ISA Loodgieters Amsterdam Recensies

Maarten Stevelink
Maarten Stevelink
09:43 03 Nov 18
Uitstekend! Snel en goed!
Benk Visscher
Benk Visscher
20:02 20 Feb 18
Great service provided by ISA Loodgieters in the evening after regular opening hours. The receptionist and plumber was very friendly, fast and helpful. Definitely a good recommendation!
Extension Bar
Extension Bar
12:07 26 Jan 18
Een oude CV moest onderhouden worden. Super snelle en goede service! Een absolute aanrader!
Wruce Bane
Wruce Bane
15:50 02 Dec 17
Ze hebben snel en vakkundig de nieuwe cv ketel geinstalleerd. Alles netjes achter gelaten. Helemaal goed!
Leentje Bedaux
Leentje Bedaux
09:25 18 Sep 17
Echt een topservice! Als ik het bedrijf bel, word ik meteen doorverbonden met de monteur en thuis wordt alles direct gemaakt! Zeer vriendelijke en vrolijke monteur die goed en netjes werkt, raad dit bedrijf zeker aan!
Marco Rivera
Marco Rivera
11:02 06 Sep 17
Excellent service, super fast response, great professional work, excellent team. Highly recommended for anyone looking for professional top quality work.
Anneloes van den heuvel
Anneloes van den heuvel
11:57 21 Jul 17
Top service en kwaliteit! Dit keer heeft ISA Loodgieters mijn CV ketel snel en professioneel vervangen, met vooraf een vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor al het loodgieterswerk in je huis of bedrijf. Ik ben al meerdere malen vakkundig, netjes en super vriendelijk door ze geholpen, dus ik zou ze zeker bellen voor een afspraak!
cassandra de vries
cassandra de vries
12:46 11 Jul 17
We hebben regelmatig last van verstoppingen in de afvoerleidingen in onze flat, omdat ze met een heel klein verval en geringe doorsnede zijn aangelegd. Zo ook dit keer. Om de verstopping op te lossen werd door Wesley met bijzonder veel geduld en doorzettingsvermogen de klus geklaard. Hiervoor had hij alle denkbare apparatuur bij zich, die door hem werd ingezet.
Michael Severin
Michael Severin
16:14 12 Jun 17
Top service
Dennis Eikenboom
Dennis Eikenboom
07:18 01 May 17
Goede service !. Na een radiator lekkage werd er direct actie ondernomen en de kapotte radiator vervangen. Daarbij hebben ze gelijk de CV ketel een onderhoudsbeurt gegeven zonder extra kosten.
Joyce De Gier
Joyce De Gier
13:19 25 Apr 17
De kranen in de badkamer en keuken waren aan vervanging toe. ISA gebeld. De monteur is langs gekomen en heeft de kranen vervangen. Alles super netjes gemonteerd en heeft de oude spullen meegenomen!! Door de goede service bel ik de volgende keer weer ISA!
Amanda Kuipers
Amanda Kuipers
12:09 25 Apr 17
Probleem met mijn cv ketel... Na een belletje, spoedig en netjes geholpen... Topper de monteur, alles ook netjes achtergelaten.. Heb wel eens anders meegemaakt bij andere bedrijven..
Fran N
Fran N
09:15 25 Apr 17
Ze zijn geweest voor onderhoud van mijn cv ketel! Top service!Er was een stagiair bij en die leverde ook prima werk!!Al met al zekers een bedrijf wat ik aan zou raden!En volgende keer bel ik dit bedrijf weer
Ellen Florusse
Ellen Florusse
07:36 24 Mar 17
Bij ISA voeren ze de werkzaamheden niet alleen uitstekend uit, ze denken ook met je mee. Heel fijn. Ben zeer tevreden!
Peter Goranov
Peter Goranov
19:50 16 Feb 17
Highly recommend this company and in particular the person who helped me - Wesley. He is very professional, knowledgeable and easy to work with. One can rarely find such good professionals and I plan on using his services whenever there are any problems in the future.
Mario Voorbij
Mario Voorbij
18:04 09 Feb 17
Ik ben heel erg tevreden over ISA. Verschillende klussen hebben ze voor mij naar alle tevredenheid uitgevoerd. Onlangs tijdens de jaarlijkse onderhoudscontrole van de CV ketel een probleem met de afvoer in de badkamer voorgelegd. Binnen 2 dagen had ik een offerte liggen en konden de werkzaamheden worden uitgevoerd. Een flinke klus, want de hele granieten vloer moest hiervoor worden verwijderd. Het eindresultaat is helemaal perfect!Ik raad ISA iedereen aan!
Karin Christof
Karin Christof
12:29 28 Nov 16
quick reaction on email, friendly and trustworthy service, highly recommendable for anyone in need of plumber's professional skills and services
Finish Profiles
Finish Profiles
15:23 02 Nov 16
Wij hadden een groot probleem om de werkvloer, de verwarmingen deden het niet. Spoed telefoontje naar ISA zorgde voor een snelle service waardoor het probleem snel was opgelost.
Saskia van Hilten
Saskia van Hilten
15:21 02 Nov 16
Na een spoedtelefoontje dat de CV ketel niet meer werkte dezelfde dag nog snel en goed geholpen! Hierdoor hoefde ik gelukkig niet lang in de kou te zitten. Bedankt!
Saskia Van Dongen
Saskia Van Dongen
11:27 26 Oct 16
Gedegen advies, snel en goed geïnstalleerd EVO home-systeem, aardige mensen en alles netjes achter gelaten. Ben niet voor niets al 10 jaar klant.
N. Z.
N. Z.
11:38 24 Sep 16
Goede service. Zeer klant vriendelijk. Ik ben zeer goed geadviseerd en geholpen. De monteur was zeer vakkundig en heeft de nieuwe cv op een zeer nette manier geïnstalleerd. Een zeer tevreden klant!
Google Beoordelingen
4.5

Op dit moment bent u off-line

CONTACT (MOBIEL)
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow