Badkamer Verbouwen Amsterdam | Installatie Service Amsterdam

Badkamer verbouwen Amsterdam? ISA Loodgieter kan u dit volledig uit handen nemen. Maar als u kosten wilt besparen dan kunt u onderstaand werkplan als leidraad nemen.

Kosten besparen op het verbouwen van uw badkamer of toilet

Het verbouwen van een badkamer kan een behoorlijke klus zijn waar u behoorlijk tegenop kunt kijken. In dat geval kunt u ervoor kiezen om een expert in te schakelen die al het werk voor u uit handen neemt. Het probleem is dan vaak dat dit behoorlijk duur is. U kunt er echter voor zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven door zelf al het nodige voorwerk te doen.

Verwijder het toilet

Het toilet is relatief makkelijk zelf te verwijderen. Start met het dichtdraaien van de kraan naar de stortbak. Spoel vervolgens door, zodat de bak van het toilet leegloopt. Verwijder daarna zoveel mogelijk water uit de wc. Is dit u allemaal nog gelukt? Dan kunt u de toiletpot losschroeven en de waterleiding met behulp van een waterpomptang loskoppelen. Nu kunt u de toiletpot optillen. Let er echter wel op dat er nog water in de wc kan zitten. Plaats tot slot een dop op de afvoer, zodat hier geen ongewenste rommel in kan vallen.

Bad of douchebak verwijderen

Het slopen en verwijderen van het bad of de douchebak moet uiterst voorzichtig gedaan worden. Zorg altijd dat de ombouw als eerste verwijderd wordt en koppel dan de kranen los. Uiteraard pas na het afsluiten van de watertoevoer. Maak daarna het afvoerputje los van het bad en demonteer de bad overloop. Vervolgens koppelt u de aansluiting met de waterleiding los en sluit deze af met een snelkoppeling. Vergeet vooral ook niet om de afvoer van het bad of van de douche af te sluiten. Als laatste kunt u vervolgens de badkuip of de douchebak verwijderen.

Badkamer of toilet verbouwen

Of het nu gaat over het plaatsen van een nieuwe toiletpot. Het compleet verbouwen/renoveren van uw badkamer: Of misschien alleen het sanitair vervangen. U bent bij Loodgieter Amsterdam: ISA Loodgieter aan het juiste adres. De badkamer zo ingedeeld zoals u dat altijd al had gewild. Technisch haalbaar betekent voor ons: realiseerbaar.

Tegelwerk

Tegels worden natuurlijk vooral in natte ruimten toegepast. In badkamers, toiletten, keukens. Met tegels bepaalt u ook nog eens de sfeer. Romantisch of juist heel strak modern en alles daartussenin. Vloertegels geven de woonkamer, keuken of badkamer een onverwacht ander aanzien. Want vloertegels zijn beeldbepalend. Ze vormen de sfeerbasis voor elke ruimte. De meeste vloertegels kunnen gebuikt worden in combinatie met vloerverwarming.   ISA Loodgieter Amsterdam staan voor u klaar, om van uw badkamer uw droom badkamer te maken.

Van kleine verbouwing tot grote renovatie voor badkamer renovatie Amsterdam, bel ISA Loodgieter  020 688 5629 voor inlichtingen en vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Badkamer verbouwen Amsterdam? Schakel ISA Loodgieter in!

 
Badkamer verbouwen Amsterdam | ISA Loodgieters

Op dit moment bent u off-line

CONTACT (MOBIEL)
Malcare WordPress Security
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow