Badkamer Verbouwen Amsterdam ISA Loodgieter Amsterdam

ISA Loodgieters kan u dit volledig uit handen nemen. Maar als u kosten wilt besparen dan kunt u onderstaand werkplan als leidraad nemen.

Kosten besparen op het verbouwen van uw badkamer of toilet

Het verbouwen van een badkamer kan een behoorlijke klus zijn waar u behoorlijk tegenop kunt kijken. In dat geval kunt u ervoor kiezen om een expert in te schakelen die al het werk voor u uit handen neemt. Het probleem is dan vaak dat dit behoorlijk duur is. U kunt er echter voor zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven door zelf al het nodige voorwerk te doen.

Verwijder het toilet

Het toilet is relatief makkelijk zelf te verwijderen. Start met het dichtdraaien van de kraan naar de stortbak. Spoel vervolgens door, zodat de bak van het toilet leegloopt. Verwijder daarna zoveel mogelijk water uit de wc. Is dit u allemaal nog gelukt? Dan kunt u de toiletpot losschroeven en de waterleiding met behulp van een waterpomptang loskoppelen. Nu kunt u de toiletpot optillen. Let er echter wel op dat er nog water in de wc kan zitten. Plaats tot slot een dop op de afvoer, zodat hier geen ongewenste rommel in kan vallen.

Bad of douchebak verwijderen

Het slopen en verwijderen van het bad of de douchebak moet uiterst voorzichtig gedaan worden. Zorg altijd dat de ombouw als eerste verwijderd wordt en koppel dan de kranen los. Uiteraard pas na het afsluiten van de watertoevoer. Maak daarna het afvoerputje los van het bad en demonteer de bad overloop. Vervolgens koppelt u de aansluiting met de waterleiding los en sluit deze af met een snelkoppeling. Vergeet vooral ook niet om de afvoer van het bad of van de douche af te sluiten. Als laatste kunt u vervolgens de badkuip of de douchebak verwijderen.

Badkamer of toilet verbouwen

Of het nu gaat over het plaatsen van een nieuwe toiletpot. Het compleet verbouwen/renoveren van uw badkamer: Of misschien alleen het sanitair vervangen. U bent bij Loodgieter Amsterdam: ISA Loodgieters aan het juiste adres. De badkamer zo ingedeeld zoals u dat altijd al had gewild. Technisch haalbaar betekent voor ons: realiseerbaar.

Tegelwerk voor Toilet en Badkamer

Tegels worden natuurlijk vooral in natte ruimten toegepast. In badkamers, toiletten, keukens. Met tegels bepaalt u ook nog eens de sfeer. Romantisch of juist heel strak modern en alles daartussenin. Vloertegels geven de woonkamer, keuken of badkamer een onverwacht ander aanzien. Want vloertegels zijn beeldbepalend. Ze vormen de sfeerbasis voor elke ruimte. De meeste vloertegels kunnen gebuikt worden in combinatie met vloerverwarming.   Loodgieter Amsterdam: ISA Loodgieters Amsterdam staan voor u klaar, om van uw badkamer uw droom badkamer te maken.

Van kleine verbouwing tot grote renovatie voor badkamer renovatie Amsterdam, bel ISA Loodgieters  020 688 5629 voor inlichtingen en vrijblijvende offerte aanvraag.

Badkamer verbouwen in Amsterdam? Schakel ISA Loodgieters in!

Alles over Badkamer en Toilet in Amsterdam
Blog over Loodgieterszaken
Onze recensies
Riool Problemen
– Afvoer Aanleggen in Amsterdam
Projecten
WC Verstopt?

Call Now ButtonKlus inplannen? Bel ons!