Dakdekker Amsterdam | Installatie Service Amsterdam

Dakbedekking

Een dakdekker Amsterdam van ISA heeft een zeer brede vakkennis en ervaring opgebouwd wat dakwerk betreft en werkt uitsluitend met dakbedekkingssystemen die voldoen aan de allerstrengste normen. Diezelfde strenge normen worden gedragen door al ons personeel en blijkt uit de service die wij onze klanten bieden. Heeft u een vakbekwame dakdekker nodig? Dan naar Installatie Service Amsterdam altijd bereikbaar ook voor spoed.

Dakisolatie

Een dakdekker van Installatie Service Amsterdam brengt tevens dakisolatie aan bij nieuwbouw of renovatie van platte daken en heeft veel ervaring en kennis met de toepassing hiervan op het gebied van condensatie. Dus dakisolatie nodig dan naar het dakdekkersbedrijf van Installatie Service Amsterdam, die ook bij u snel en vakkundig u dak isoleert. 

Daklekkage | Dakgoot reparatie

Een lekkage aan uw dak brengt een hoop problemen en schade met zich mee. Laat uw daklekkage snel en op gecertificeerde wijze repareren.Onze dakdekkers zijn opgeleid en wordt regelmatig bijgeschoold om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor het repareren van uw dak en of dakgoot gelden strikte regels die nageleefd moeten worden. Een Dakdekker van ISA Dakdekker is gecertificeerd en lost uw daklekkage op een veilige en grondige manier op. ISA Dakdekker is altijd bereikbaar. Ook voor spoed, bijvoorbeeld bij stormschade.

Dakdekker Amsterdam | Dakbedekking

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekking systeem, de gebruikte materialen, de ligging van het pand (bijvoorbeeld in een bosrijke omgeving) en het afschot, zal het dakvlak snel of minder snel vervuilen.

Wanneer de dakbedekking regelmatig wordt geïnspecteerd en er tijdig reinigingsonderhoud en zo nodig reparatieonderhoud wordt uitgevoerd, zal de levensduur van de dakbedekking aanzienlijk verlengd worden.

Informeer bij ISA Dakdekker naar de mogelijkheden ook voor spoed

 

 

Dakreparatie Amsterdam | ISA Dakdekker

Dakdekker Amsterdam | Dakisolatie

Met dakisolatie is uw huis optimaal beschermd tegen kou en warmte! Het dak van een woning is één van de grootste warmte verliesgevende bronnen in een woning. Via het dak gaat er ongeveer 30% aan warmte verloren. Een goede dakisolatie is dus een vereiste voor iedere woning. Dakisolatie kan op meerdere manieren worden aangebracht, dakisolatie met pur-schuim aan de binnen- of buitenzijde van het dak komt het vaakst voor. Een dakdekker van ISA Loodgieter Amsterdam isoleert vele woningen per jaar en heeft al meer dan 20 jaar ervaring met dakisolatie van woningen, kantoorpanden of uiteenlopende daken van utiliteiten.

Dakisolatie Amsterdam | ISA Dakdekker

Dakdekker | Daklekkage | Dakgoot reparatie | Dakgoot Ontstoppen

Eén van de meest voorkomende locaties van lekkage is het dak en de dakgoot. Een lek in het dak wordt meestal veroorzaakt door de weersomstandigheden zoals wind, regen en vorst, of door problemen met de bouwconstructie. Denk hierbij aan scheurtjes bij het dakraam of de dakkapel. Een dakdekker van ISA weet een daklekkage over het algemeen snel op te sporen met behulp van rookgasdetectie. Zowel daklekkage als een lek in een leiding kan worden opgespoord met behulp van innovatieve technieken van lek detectie. Naast daklekkage is een lekkende leiding een veel voorkomende vorm van lekkage. Hoewel de meeste mensen denken dat dit gaat om een lekkende leiding van bijvoorbeeld de CV-ketel, of het waterleidingnetwerk, betreft het veelal een lek in de vloerverwarming.
ISA Dakdekker voor uw al uw dakreparaties.

Dakdekker nodig? Installatie Service Amsterdam

Vraag een vrijblijvend offerte aan voor onderhoud of reparatie van uw dak.
Bij de dakdekker van Installatie Service Amsterdam

Op dit moment bent u off-line

CONTACT (MOBIEL)
Malcare WordPress Security
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow