Dakdekker Amsterdam | 020 688 5629 ook voor spoed!

Dakbedekking

Een dakdekker Amsterdam van ISA Loodgieters heeft een zeer brede vakkennis en ervaring opgebouwd wat dakwerk betreft en werkt uitsluitend met dakbedekkingssystemen die voldoen aan de allerstrengste normen. Diezelfde strenge normen worden gedragen door al ons personeel en blijkt uit de service die wij onze klanten bieden. Heeft u een vakbekwame dakdekker nodig? Dan naar ISA Loodgieters, altijd bereikbaar ook voor spoed.

Dakisolatie

Een vakman van ISA Loodgieters brengt tevens dakisolatie aan bij nieuwbouw of renovatie van platte daken en heeft veel ervaring en kennis met de toepassing hiervan op het gebied van condensatie. Dus dakisolatie nodig dan naar de dakdekker Amsterdam die ook bij u snel en vakkundig u dak isoleert.

Daklekkage

Een lekkage aan uw dak brengt een hoop problemen en schade met zich mee. Laat uw daklekkage snel en op gecertificeerde wijze repareren.Onze dakdekkers  zijn opgeleid en wordt regelmatig bijgeschoold om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor het repareren van uw daklekkage gelden strikte regels die nageleefd moeten worden. Een vakman van ISA loodgieters is gecertificeerd en lost uw daklekkage op een veilige en grondige manier op. ISA Dakdekker Amsterdam altijd bereikbaar. Ook voor spoed, bijvoorbeeld bij stormschade.

Dakdekker Amsterdam | Dakbedekking

Dakdekker Amsterdam | Dakbedekking
Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekking systeem, de gebruikte materialen, de ligging van het pand (bijvoorbeeld in een bosrijke omgeving) en het afschot, zal het dakvlak snel of minder snel vervuilen.

Wanneer de dakbedekking regelmatig wordt geïnspecteerd en er tijdig reinigingsonderhoud en zo nodig reparatieonderhoud wordt uitgevoerd, zal de levensduur van de dakbedekking aanzienlijk verlengd worden.

Bel 020 688 5629 24/7 bereikbaar ook voor spoed.

 

Dakreparatie Amsterdam | ISA Loodgieters

Dakisolatie | Dakdekker

Dakdekker Amsterdam | Dakisolatie:
Met dakisolatie is uw huis optimaal beschermd tegen kou en warmte! Het dak van een woning is één van de grootste warmte verliesgevende bronnen in een woning. Via het dak gaat er ongeveer 30% aan warmte verloren. Een goede dakisolatie is dus een vereiste voor iedere woning. Dakisolatie kan op meerdere manieren worden aangebracht, dakisolatie met pur-schuim aan de binnen- of buitenzijde van het dak komt het vaakst voor. Een dakdekker van ISA Loodgieters Amsterdam isoleert vele woningen per jaar en heeft al meer dan 20 jaar ervaring met dakisolatie van woningen, kantoorpanden of uiteenlopende daken van utiliteiten.

Dakisolatie Amsterdam | ISA Loodgieters

Daklekkage Amsterdam

Dakdekker Amsterdam | Daklekkage:
Eén van de meest voorkomende locaties van lekkage is het dak en de dakgoot. Een lek in het dak wordt meestal veroorzaakt door de weersomstandigheden zoals wind, regen en vorst, of door problemen met de bouwconstructie. Denk hierbij aan scheurtjes bij het dakraam of de dakkapel. Een dakdekker van ISA weet een daklekkage over het algemeen snel op te sporen met behulp van rookgasdetectie. Zowel daklekkage als een lek in een leiding kan worden opgespoord met behulp van innovatieve technieken van lek detectie. Naast daklekkage is een lekkende leiding een veel voorkomende vorm van lekkage. Hoewel de meeste mensen denken dat dit gaat om een lekkende leiding van bijvoorbeeld de CV-ketel, of het waterleidingnetwerk, betreft het veelal een lek in de vloerverwarming..

Dakdekker Amsterdam ISA Loodgieters is werkzaam in:
de gehele Regio Amsterdam.

 

Vraag een vrijblijvend offerte aan voor onderhoud of reparatie van uw dak.
Bij de dakdekker van Amsterdam ISA Loodgieters

U bent op dit moment offline

CONTACT (MOBIEL)
WordPress Security
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow