Skip to content
ISA Loodgieter Amsterdam
loodgieter amsterdam isa loodgieters
ISA | Kleine Klus of Groot Project | Wij Staan voor een Prima Resultaat

Dakdekker Amsterdam
ISA Dakdekkers

Dakbedekking

Een goede dakdekker heeft een zeer brede vakkennis en ervaring opgebouwd wat dakwerk betreft en werkt uitsluitend met dakbedekkingssystemen die voldoen aan de aller strengste normen. Diezelfde strenge normen worden gedragen door al ons personeel en blijkt uit de service die wij onze klanten bieden. Heeft u een vakbekwame dakdekker nodig? Dan naar ISA Loodgieters de dakspecialist, altijd bereikbaar ook voor spoed.

Voor dakisolatie naar Dakdekker Amsterdam

Een Dakdekker van ISA Loodgieters brengt tevens dakisolatie aan bij nieuwbouw of renovatie van platte daken en heeft veel ervaring en kennis met de toepassing hiervan op het gebied van condensatie. Dus dakisolatie nodig dan naar het ISA, die ook bij u snel en vakkundig u dak isoleert. 

Daklekkage

Een lekkage aan uw dak brengt een hoop problemen en schade met zich mee. Laat uw daklekkage snel en op gecertificeerde wijze repareren. Onze dakdekkers zijn opgeleid en wordt regelmatig bijgeschoold om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor het repareren van uw dak en of dakgoot gelden strikte regels die nageleefd moeten worden. Een Dakdekker van ISA is gecertificeerd en lost uw daklekkage op een veilige en grondige manier op. Wij zijn altijd bereikbaar. Ook voor spoed, bijvoorbeeld bij stormschade.

Dakdekker Amsterdam | Dakreparatie

Dakdekker Amsterdam | ISA het Dakdekkersbedrijf voor kwaliteit

Dakbedekking Amsterdam

Door hoge basiseisen te stellen aan de medewerkers en door regelmatige bijscholing op het gebied van dakbedekking, blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. ISA besteedt veel aandacht aan brandpreventie en veiligheid. Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft het dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingssysteem, de gebruikte materialen, de ligging van het pand (bijvoorbeeld in een bosrijke omgeving) en het afschot, zal het dakvlak vervuilen. Wanneer de dakbedekking regelmatig wordt geïnspecteerd en er tijdig reinigingsonderhoud en zo nodig reparatieonderhoud wordt uitgevoerd, zal de levensduur van de dakbedekking aanzienlijk verlengd worden. Het dak is een essentieel onderdeel van uw huis maar ook één van de meest kwetsbare onderdelen.

Dakbedekking aan vernieuwing toe? Laat dan gelijk uw dak isoleren!

Wanneer uw dakbedekking toe is aan totale vernieuwing, dan is het aan te raden om te overwegen om direct uw dak te laten isoleren door de dakdekker. Dit vraagt in eerste instantie om een extra investering van rond de € 20 – € 50 per m2, maar het goede nieuws is dat u deze investering gaat terugverdienen door de besparing op uw energierekening. Er gaat namelijk tot wel 30% aan warmte via het dak verloren. Gemiddeld zijn de kosten voor het isoleren van een dak binnen 4 tot 6 jaar terugverdiend. Shingles komen oorspronkelijk Amerika en worden veel gebruikt voor tuinhuisjes, overkappingen en veranda’s. Het is ook prima te gebruiken voor gewonnen eengezinshuizen. De shingles zijn voornamelijk van bitumen gemaakt.

Voordeel van shingles

Er zijn echter ook shingles verkrijgbaar van hout of leisteen. Het voordeel van shingles is dat ze tegen lage kosten verkrijgbaar zijn in vele kleuren, afmetingen en modellen. Een ander voordeel is dat het dekkend gewicht laag is waardoor de onder constructie ligt kan zijn. De shingle gaat lang mee is een prima alternatief voor de dakpan. Zo zal de hellingsgraad van het onder handen te nemen dak een belangrijke rol spelen, want sommige dakbedekkingsmaterialen kunnen enkel gebruikt worden bij een specifieke dakhelling. Volg daarom steeds de raad op van je leverancier want anders kan er weleens regenwater doorheen de dakbedekking sijpelen. Daarnaast moet je, zeker in schaduw- of bosrijke gebieden, opletten met de mos gevoeligheid van bepaalde dakbedekkingen.

Soorten dakbedekking

Plat dak – Bitumen – Pvc – Groendak – Hellend dak – Dakpannen – Leien – Metaal – Rieten dak

Dakdekker Amsterdam | ISA is het Dakdekkersbedrijf van de gehele Regio Amsterdam Bel snel 020-6885629

√ Bij de dakdekker van Amsterdam ISA Loodgieters Dakdekkersbedrijf

Dakbedekking nodig?

ISA Loodgieters wij komen in: Amsterdam, Purmerend, Zaandam en Landsmeer. Dakbedekking. Een dakdekker van ISA heeft een zeer brede vakkennis en ervaring opgebouwd wat dakwerk betreft en werkt uitsluitend met dakbedekkingssystemen die voldoen aan de aller strengste normen. Diezelfde strenge normen worden gedragen door al ons personeel en blijkt uit de service die wij onze klanten bieden. Heeft u een vakbekwame dakdekker nodig? Dan naar ISA Dakdekkers altijd bereikbaar ook voor spoed.

Dakdekker Amsterdam | Dakbedekking

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekking systeem, de gebruikte materialen, de ligging van het pand (bijvoorbeeld in een bosrijke omgeving) en het afschot, zal het dakvlak snel of minder snel vervuilen. Wanneer de dakbedekking regelmatig wordt geïnspecteerd en er tijdig reinigingsonderhoud en zo nodig reparatieonderhoud wordt uitgevoerd, zal de levensduur van de dakbedekking aanzienlijk verlengd worden.

Op zoek naar een deskundige dakdekker?

Voor degelijk dakwerk naar ISA Loodgieters

Daklekkage wij repareren het lek snel.

Eén van de meest voorkomende locaties van lekkage is het dak en de dakgoot. Een lek in het dak wordt meestal veroorzaakt door de weersomstandigheden zoals wind, regen en vorst, of door problemen met de bouwconstructie. Denk hierbij aan scheurtjes bij het dakraam of de dakkapel. Een dakdekker van ISA weet een daklekkage over het algemeen snel op te sporen met behulp van rookgasdetectie. Zowel daklekkage als een lek in een leiding kan worden opgespoord met behulp van innovatieve technieken van lek detectie. Naast daklekkage is een lekkende leiding een veel voorkomende vorm van lekkage. Hoewel de meeste mensen denken dat dit gaat om een lekkende leiding van bijvoorbeeld de CV-ketel, of het waterleidingnetwerk, betreft het veelal een lek in de vloerverwarming.
Dakdekkersbedrijf ISA Loodgieters voor uw al uw dakreparaties.

Dakwerk nodig | ISA Loodgieters

Alle klussen die op het dak plaatsvinden kan een professioneel dakdekkersbedrijf voor u uit handen nemen. De meest voorkomende dak klussen zijn: Dakrenovatie Wanneer uw dakbedekking Amsterdam aan complete vernieuwing nodig is, haalt een dakdekker de oude laag van uw dak en krijgt het dak een compleet verse laag dakbedekking. Dakreparatie Denk hierbij aan gebroken dakpannen of een scheurtje in uw bitumendakbedekking. Laat onze dakdekker dan een dak reparatie uitvoeren. Ook voor Dakrenovatie naar de dakdekkers van ISA

 

Vraag hier uw offerte voor Dakwerk aan

Een offerte opvragen geeft inzicht in de kosten, zodat jij weet waar je aan toe bent. Let wel op dat een offerte geen definitief kostenplaatje is! Er kunnen nog dingen aangepast worden. Of mochten wij onverwacht nog tegen dingen oplopen kunnen deze later toch doorberekend worden maar natuurlijk met akkoord voor af!

  • Binnen 2 werkdagen een offerte op maat
  • Direct opgemaakt door een loodgieter
  • Al meer dan 10.000 blije klanten
Call Now ButtonKlus inplannen? Bel ons!