Skip to content
ISA Loodgieter Amsterdam
loodgieter amsterdam isa loodgieters
Gecertificeerde Loodgieter Amsterdam voor een prima prijs. Altijd vakkundige reparaties

Lekdetectie Amsterdam

Als u een lekkage heeft in Amsterdam en deze moet snel verholpen worden, bel dan ISA loodgieters. Wij repareren alle soorten lekkages in Amsterdam en omstreken, inclusief lekkages aan uw dak na een flinke storm! Een klein scheurtje in uw dak of leiding kan tot grotere problemen leiden als het niet wordt verholpen, dus wacht niet langer en laat uw lekkage probleem verhelpen door ons team. Dit kunt u doen door onmiddellijk te bellen (020 688 5629) voor snelle hulp naar onze deskundige loodgieters die verschillende technieken gebruiken om uw lekkage op te sporen, afhankelijk van wat nodig is en waar we aan het werk zijn gebruiken wij hulpmiddelen variërend van endoscopie (met behulp van camera’s), drukmetingen en andere specifieke technieken.
Voor Lekdetectie Amsterdam bent u bij ISA Loodgieters op het juiste adres.  Waterlekkage, laat het niet uit de handlopen laat op tijd ingrijpen. Ook als het lek nog klein is!

Lekkage Waterleiding

Heeft u problemen met uw leidingen? Is er een probleem ontstaan met de wasmachine of zijn vochtvlekken op de muur mogelijk te wijten aan een onbekende lekkende leiding. Neem direct contact met ons op zodat onze lek detectie experts kunnen uitzoeken wat er gerepareerd moet worden!

Vochtigheid, waterkringen op de muur of op het plafond wijzen op een mogelijk lek. Een klein plekje duid meestal op een kleine lekkage. Maar deze kan soms uitgroeien tot een immens probleem. Als u een van deze tekenen hebt opgemerkt en wilt nagaan waar het vandaan komt, dan kunnen onze professionals u helpen! Wij kunnen de oorzaak van dit probleem snel verhelpen en er tegelijkertijd voor zorgen dat er niet te veel beschadigd raakt. Probleem opgelost en u kunt weer jaren vooruit! U kunt weer heerlijk koken, douchen en wassen zonder te vrezen voor overstromingen en dat soort narigheid. Waterschade? Bel ISA loodgieters! Omdat elke waterlekkage anders is gebruikt ISA verschillende methodes voor de opsporing.

Waterlekkage Amsterdam in de badkamer

U bent op zoek naar loodgieter voor een badkamer reparatie die uw lek kan komen dichten in Amsterdam en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De badkamer is een plek waar u tot rust wilt kunnen komen na het werken, sporten of uitgaan. Er is dan niets vervelender dan een lekkage in uw badkamer. Wij weten hoe belangrijk het is en wij willen dat u tevreden bent met ons werk. Met onze lekdetectie diensten kan ISA helpen bij het opsporen van mogelijke lekkages in Amsterdam of in de regio’s nabij Amsterdam. Bij badkamerlekkage is het vaak lastig vast te stellen waar de oorzaak precies ligt, zo kan er een leiding kapot zijn, het doucheputje kan lekken, laten de voegen misschien water door of wellicht is het de wasmachine-aansluiting in uw badkamer? Waar de lekkage zich ook voordoet, u hoeft zich geen zorgen meer te maken over watervlekken op de muur omdat wij deze gegarandeerd voor u kunnen oplossen. Met onze lekdetectie in Amsterdam en omstreken.

Lekkage door lekkende leiding in Amsterdam

Dankzij onze lekdetectie diensten kunnen wij snel en efficient elk lek in uw badkamer repareren. Door de betegelde wanden zijn lekkages in uw badkamer vaak moeilijk te vinden. Wij gebruiken de nieuwste technologie en apparatuur – inclusief infrarood camera’s – om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk schade wordt aangericht bij het verhelpen van lekkages in uw badkamer. Wij kunnen namelijk met de infraroodcamera’s als het ware door uw muren heen kunnen kijken waardoor wij gemakkelijk en snel het probleem kunnen opsporen zonder ook maar 1 tegel van uw muur af te hoeven halen. Dit zal erin resulteren dat er zo min mogelijk opengebroken hoeft te worden om de schade te herstellen. Over de kosten van de reparatie hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Meestal worden zulke schades door de verzekering gedekt, maar mocht dit niet het geval zijn dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn de goedkoopste waterschadehersteller van Nederland! Als u lekkage in uw woning ziet of vermoedt, is het belangrijk om snel een loodgieter in te schakelen die het lek kan komen dichten. Hoe langer u wacht met het laten verhelpen van de lekkage, des te ernstiger wordt de schade aan uw huis.

Lekkages opsporen in Amsterdam met infrarood lekdetectie.

Het gebruik van een infraroodcamera kan lekken opsporen, zelfs wanneer ze klein zijn. Dit apparaat meet de temperatuur, bijvoorbeeld in uw badkamer of bij uw vloerverwarming, en  toont eventuele vochtige plekken in de leidingen aan met duidelijk bewijs door het warmteverschil tussen warme en koude plekken op elk individueel lek! Het is erg gemakkelijk en snel om lekkages met een infrarood camera op te sporen. Zo kunnen wij met deze camera het gehele leidingwerk en de waterschade in beeld brengen. Wel zo makkelijk als men werkzaamheden moet verrichten en/of moet boren. Dankzij onze snelle en duidelijke lekdetectie scheelt het u aanzienlijk in de kosten!

Kosten Lekdetectie Amsterdam

Vermoed u een lekkage of wilt u graag uw leidingen of dak laten checken? Neem contact op met ISA loodgieters voor een oriënterend gesprek of vraag direct een offerte aan, dan kijken we samen hoe we u het beste kunnen helpen. U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina en u kunt ons bellen via 020 688 5629. Onze deskundige loodgieters staan voor u klaar in Amsterdam en omstreken.

Een Lek? Loodgieter, Lekdetectie nodig? Vraag hier direct jouw offerte aan! Wij komen snel

Een offerte opvragen geeft inzicht in de kosten, zodat jij weet waar je aan toe bent. Let wel op dat een offerte geen definitief kostenplaatje is! Er kunnen nog dingen aangepast worden. Of mochten wij onverwacht nog tegen dingen oplopen kunnen deze later toch doorberekend worden maar natuurlijk met akkoord voor af!

  • Binnen 2 werkdagen een offerte op maat
  • Direct opgemaakt door een loodgieter
  • Al meer dan 10.000 blije klanten