Skip to content
ISA Loodgieter Amsterdam
loodgieter amsterdam isa loodgieters
ISA Loodgieters voor snelle en efficiënte oplossingen voor al uw loodgietersproblemen in Amsterdam

Ontstoppingsdienst Amsterdam
ISA Loodgieters 24/7 bij Spoed

Onze loodgieters van ISA Ontstoppingsbedrijf in Amsterdam zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en bieden ook preventief onderhoud aan. Wij adviseren woningen op de begane grond regelmatig een hogedrukreiniging uit te laten voeren om gebreken te voorkomen. Bel ons op 020 688 5629 voor spoedhulp bij verstoppingen of rioolstank.
Bel ISA Loodgieters voor snelle hulp bij verstoppingen in Amsterdam. Geen voorrijkosten en 24/7 beschikbaar. Ontstoppen en preventie advies.
 

Verstopping?

Rioolproblemen?

Ontstoppingsdienst Amsterdam | Project Three Sisters

Riool Ontstoppen Amsterdam

Last van een verstopt riool? ISA Loodgieters biedt professionele oplossingen in Amsterdam en omgeving. Onze technici werken met de meest geavanceerde apparatuur en technieken om uw riool- en afvoerproblemen snel en efficiënt op te lossen. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor noodgevallen. Bel ons op voor een snelle service en een deskundige oplossing voor al uw rioolproblemen.

riool ontstoppen

ISA Loodgieters voor rioolservice

Onze vakmannen van ons loodgietersbedrijf in Amsterdam hebben de kennis en ervaring om verstoppingen snel en effectief te verhelpen. Wij bieden oplossingen zoals camera-inspectie en stank-detectie en voeren eventuele reparaties direct ter plekke uit. Wij gebruiken geen chemicaliën en zijn ook beschikbaar in het weekend. Bel ons voor snelle hulp bij verstoppingen en rioolproblemen, geen voorrijkosten.

Voorkom Verstopping Riool

ISA Ontstoppingsdienst biedt professioneel preventief onderhoud voor uw riolen en afvoer in Amsterdam om verstoppingen te voorkomen en uw riolen en afvoer in topconditie te houden. Onze vakmannen inspecteren en reinigen met professionele apparatuur en geven ook adviezen voor zelf onderhoud. Bel ons voor een preventief onderhoudspakket en 24/7 hulp bij verstoppingen.

Hogedrukreiniging en Camera inspectie Riool

ISA Loodgieters biedt professionele hogedrukreiniging en camera inspectie van riolen in Amsterdam. Onze vakmannen verwijderen snel en grondig verstoppingen met geavanceerde apparatuur en identificeren oorzaak met camera inspecties. Bel ons voor preventief onderhoud, geen voorrijkosten en beschikbaar in weekend.

Geschiedenis Riool Amsterdam

In de 19e eeuw was er in Amsterdam een groeiend probleem met riolering. De stad groeide snel en de oude riolen waren niet in staat om het stijgende aantal inwoners en hun afvalwater te verwerken. In 1876 werd besloten om een nieuw rioolstelsel te bouwen dat de rivieren de Amstel en de IJ zou gebruiken om afvalwater af te voeren. Het nieuwe systeem werd in 1882 voltooid en was een van de grootste rioleringsprojecten van Europa in die tijd.

Het systeem bestond uit twee delen: de gescheiden riolering en de gemeenschappelijke riolering. De gescheiden riolering verzamelde afvalwater van huizen en bedrijven en voerde het af naar de gemeenschappelijke riolering, die het water vervolgens naar de rivieren leidde. Dit systeem bleef in gebruik tot in de twintigste eeuw, toen het werd vervangen door een moderner systeem dat afvalwater behandelde voordat het in de rivieren werd geloosd.

In de loop van de jaren zijn er vele verbeteringsprojecten uitgevoerd in het rioolstelsel van Amsterdam, en de stad heeft nu een van de modernste en efficiëntste rioleringssystemen van Europa.

Gootsteen Ontstoppen: Zelf doen of een Ontstoppingsdienst inschakelen?

Een verstopte gootsteen kan een vervelend en soms zelfs een stinkend probleem zijn. Gelukkig zijn er een aantal stappen die u kunt ondernemen om uw gootsteen zelf te ontstoppen, voordat u een vakman inschakelt. Hieronder staan enkele methoden voor het zelf oplossen van een verstopte gootsteen:

 • Gebruik een ontstopper: Er zijn veel commerciële ontstoppingsmiddelen beschikbaar die speciaal zijn ontworpen om verstoppingen in de gootsteen op te lossen. Volg de instructies op de verpakking en gebruik het product zoals aangegeven.

 • Maak gebruik van soda en azijn: Doe een kopje baking soda in de gootsteen, gevolgd door een kopje azijn. Dit zal een chemische reactie veroorzaken die helpt om de verstopping op te lossen. Laat het 15-20 minuten inwerken en spoel vervolgens de gootsteen met heet water.

 • Gebruik een haak of een plopper: Als de verstopping zich vlakbij de opening van de afvoer bevindt, kunt u proberen de verstopping op te lossen met een haak of een plopper. Dit zijn gereedschappen die speciaal zijn ontworpen om verstoppingen in de afvoer op te lossen.

  • Wanneer u een verstopte gootsteen niet kunt oplossen met de bovenstaande methoden, of als de verstopping terugkeert na verloop van tijd, is het het beste om een professionele loodgieter in te schakelen. Een vakman kan de oorzaak van de verstopping opsporen en het probleem op een efficiënte manier oplossen.

  • Woont u in Amsterdam en is uw gootsteen verstopt? En het lukt niet deze zelf te ontstoppen? Laat dan uw gootsteen ontstoppen door ISA Loodgieters. Wij ontstoppen door de afvoer door te spuiten met een hogedrukpomp of een veermachine. Hierna loopt deze weer goed door.

  •  
  • Het is ook aan te raden om regelmatig uw riolering te laten inspecteren door een professional, om ervoor te zorgen dat uw riool in goede staat is en om eventuele problemen op te sporen voordat ze uit de hand lopen.

  •  
Gootsteen Ontstoppen

Rioolstank Amsterdam

Rioollucht in huis?
Onze Ontstoppingsdienst lost het op!

ISA Loodgieters biedt efficiënte oplossingen voor rioolstank in Amsterdam en omgeving. Onze vakmannen gebruiken hogedrukreiniging, camera inspectie en stankdetectie om de oorzaak van de verstopping snel te identificeren en verhelpen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor noodgevallen en rekenen geen voorrijkosten. Bel ons voor een preventief onderhoudspakket of hulp bij rioolproblemen.

Riool

ISA Loodgieters

ISA Loodgieters biedt professionele hogedrukreiniging en camera inspectie aan voor het oplossen van verstoppingen in riolen en afvoer in Amsterdam. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en gebruiken geavanceerde apparatuur. Bel ons voor preventief onderhoud of spoedhulp bij verstoppingen, geen voorrijkosten.

Afvoer Ontstoppen Amsterdam

Een verstopte afvoer moet snel opgelost worden en veroorzaakt irritatie. ISA Loodgieters werkt met specialisten die snel en zorgvuldig uw afvoerprobleem oplossen. Bel ons voor een verstopte afvoer of riool in Amsterdam, dag en nacht bereikbaar 7 dagen per week. Wij beschikken over specialistisch gereedschap voor ontstoppingen. Wacht niet te lang om ons in te schakelen.

Toilet Ontstoppen

Afvoer Ontstoppen | Zelf doen

Hoe ontstoppen? ISA Loodgieters helpt snel en zorgvuldig, zonder schade aan afvoerbuizen. Vermijd chemische middelen, wij komen vaak bij lekkages die het gevolg zijn van verkeerd gebruikte ontstoppingstechnieken. Bel ons voor ontstoppen in Amsterdam of vraag een offerte aan.

Toilet Ontstoppen Amsterdam

Als uw toilet verstopt is, wilt u dit snel verholpen hebben. ISA Loodgieters helpt u snel en zorgvuldig, zonder schade aan afvoerbuizen. Vermijd chemische middelen en bel ons voor een snelle oplossing of vraag een offerte aan.

Sanibroyeur Amsterdam

Als loodgietersbedrijf in Amsterdam, bieden wij diensten aan voor de aanleg, reparatie en ontstopping van Sanibroyeurs. Een Sanibroyeur is een belangrijk apparaat voor het op lossen en doorsturen van afvalwater en toiletwater naar het rioleringssysteem, en daarom is het belangrijk dat het apparaat goed werkt.

Voor de aanleg van een Sanibroyeur, is het belangrijk om te controleren of het apparaat geschikt is voor de specifieke situatie en of het voldoet aan de plaatselijke voorschriften en wetgeving. Onze professionals zullen u helpen bij het bepalen van de juiste locatie voor de installatie en zorgen dat de installatie snel en efficiënt verloopt.

Voor reparatie-diensten, kunt u vertrouwen op onze ervaren loodgieters. Zij zullen snel en efficiënt problemen oplossen, of het nu gaat om kleine reparaties of grotere problemen. Wij begrijpen dat een verstopping of storing in uw Sanibroyeur hinderlijk is en zullen er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Voor ontstopping, kunnen onze professionals de afvoerpijpen van uw Sanibroyeur inspecteren en verstoppingen verwijderen. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en methoden om ervoor te zorgen dat uw afvalwater en toiletwater soepel door de afvoerpijp stromen.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring met Sanibroyeurs, kunnen wij u garanderen dat uw apparaat optimaal zal werken en dat u niet wordt gehinderd door verstoppingen of andere problemen. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze diensten voor Sanibroyeurs.

Wat onze klanten zeggen:

Vraag hier direct jouw offerte aan of bel 020 688 5629 voor een prijsopgave

Een offerte opvragen geeft inzicht in de kosten, zodat jij weet waar je aan toe bent. Let wel op dat een offerte geen definitief kostenplaatje is! Er kunnen nog dingen aangepast worden. Of mochten wij onverwacht nog tegen dingen oplopen kunnen deze later toch doorberekend worden maar natuurlijk met akkoord voor af!

 • Binnen 2 werkdagen een offerte op maat
 • Direct opgemaakt door een loodgieter
 • Al meer dan 10.000 blije klanten

Veelgestelde vragen

De vanaf prijs is 125 euro, voor werkzaamheden aan het hoofdriool 195 euro.

Wij zullen altijd proberen zo snel mogelijk bij u te zijn. En duidelijk aangeven wanneer u ons kunt verwachten.