Skip to content
ISA Loodgieter Amsterdam
loodgieter amsterdam isa loodgieters
Gecertificeerde Loodgieter Amsterdam voor een prima prijs. Altijd vakkundige reparaties

Ontstoppingsdienst Amsterdam
ISA Loodgieters 24/7 bij Spoed

Hoewel steeds meer huishoudens kiezen voor zekerheid. En leidingen en afvoeren preventief laten reinigen. Beslaat het gros van de werkzaamheden van de loodgieters van ISA nog vooral uit het verhelpen van verstoppingen. Alles over Riool Ontstoppen Amsterdam , ook voor preventief onderhoud vind u hier. Daarvoor hanteert ISA Ontstoppingsdienst diverse methoden.

Een gemiddelde riolering gaat circa 10 tot 30 jaar mee. Maar het preventief schoon spuiten kan gebreken voorkomen. Wij adviseren voor woningen op de begane grond regelmatig een hogedrukreiniging uit te laten voeren omdat al het vuil van de verschillende etages door de liggende leiding op de begaande grond afgevoerd moet worden.

Riolering Ontstoppen: Woont u in een beneden huis dan heeft u elk jaar een hogedrukreiniging nodig! Door verschillende oorzaken kan een riool of afvoerleiding defect of verstopt raken. Doordat het gemiddelde Amsterdamse huishouden, jaarlijks wel 150.000 liter afvalwater door de afvoer het riool in spoelt! U kunt zich wel voorstellen dat de riolering heel wat te verduren heeft. En hierdoor zal er af en toe een verstopping optreden. Dit kan door verkeerd gebruik, wortelgroei, verzakking van bodem, of roestvorming optreden. Riolering verstopt  Schakel Ontstoppingsdienst Amsterdam ISA Loodgieters in Bel 020 688 5629 24/7 bereikbaar voor spoed.

Rioolstank oplossen Amsterdam
Rioolstank oplossen gaat natuurlijk altijd gepaard met spoed.
Als er een rioolgeur in uw badkamer, wc of douche hangt, betekent dat een grote aantasting van uw woongenot.
Gebruik een sifon douchegoot of putje regelmatig.
Zodra een sifon, douchegoot of putje weinig wordt gebruikt kan dit snel uitdrogen. En daardoor rioolstank doorlaten. Met rookdetectie-apparatuur kunnen wij een stankdetectie uitvoeren, waarbij onschadelijke rook door de afvoerbuizen wordt geblazen.

 
three-sisters-riool

Riool Ontstoppen Amsterdam

ISA Loodgieters, wij ontstoppen in Amsterdam en werken met de meest professionele apparatuur en geavanceerde technieken. Om 24 uur per dag en 7 dagen per week uw riool- en afvoerproblemen op te kunnen lossen. ISA Loodgieters inspecteert, onderhoudt, repareert en vernieuwt. Ook voor ontstoppen in en rond Amsterdam kunt u bij ons terecht. 

Problemen met uw riool? Schakel onze rioolservice in waar ook in Amsterdam. Wij zijn snel ter plekke om uw verstopping op te lossen. Een verstopping in het riool of in de afvoer brengt altijd veel ongemakken met zich mee. Het is daarom belangrijk dat de problemen snel en goed verholpen worden door een deskundig bedrijf. ISA Loodgieters is zo een bedrijf.

Verstoppingen komen door het hele huis voor, wc, keuken, bv uw vaatwasser, maar ook uw gootsteen. In uw badkamer bv uw doucheput. ISA Ontstoppingsdienst Amsterdam voor een blijvende oplossing.   

Verstopping

ISA Loodgieters Ontstoppingsdienst Amsterdam voor snelle rioolservice

Onze vakmannen hebben de kennis en de ervaring om verstoppingen snel en effectief te verhelpen, zodat de wc, wasbak, douche, of gootsteen snel weer te gebruiken is. Onze loodgieter bespreekt direct met u het probleem en de oplossing die wij kunnen bieden. Daarnaast kunnen wij hier u ook bij adviseren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld direct een camera-inspectie of een stank-detectie uitvoeren. Eventuele kleine bijkomende reparaties verricht wij in overleg met u, direct ter plekke.

 

Preventief Ontstoppen Riool

Ontstoppen: Hoewel steeds meer huishoudens kiezen voor zekerheid en riool en afvoer preventief laten reinigen, beslaat het gros van de werkzaamheden van ISA Ontstoppingsdienst nog altijd uit het verhelpen van verstoppingen. 

Hogedrukreiniging Riool

Riool ontstoppen in Amsterdam door middel van hogedrukreiniging? Bel eerst ISA Loodgieters 020 688 5629. Het kan natuurlijk voorkomen dat uw gootsteen verstopt is. Ook in dat geval kunt u terecht bij ISA Loodgieters. Wij ontstoppen uw gootsteen door de afvoer door te spuiten met een hogedrukpomp of een veermachine. Hierna loopt uw gootsteen weer goed door. Is uw gootsteen vaker verstopt dan zou de oorzaak ook wel eens verderop kunnen. Namelijk in het riool. Ook dan kunnen wij u helpen met eventueel een camera inspectie en of schoonspuiten van uw riool.

Geschiedenis Riolering Amsterdam

De geschiedenis van het riool gaat terug tot de Romeinen. Maar nog tot in de 17e eeuw en daarna werd de ontlasting opgevangen in emmers, beerputten en zogenaamde gemaks koffertjes en deze werden gewoon geleegd in de Amsterdamse grachten. Als voorloper van het Riool in Amsterdam is er eerst het Liernurstelsel geweest. Dit was een gesloten buizenstelsel dat werkte met onderdruk en reservoirs. Amsterdam heeft twee riool stelsels, de oude wijken hebben een gemend rioolstelsel. Hierbij worden zowel schoon regenwater als vuil afvalwater via een rioolbuis afgevoerd. De nieuwe wijken hebben een gescheiden rioolstelsel. Hierbij wordt het schone regenwater gelijk geloosd op het oppervlakte water en het vuile afwater eerst gereinigd voor het geloosd wordt op het oppervlakte water.

 

Gootsteen Ontstoppen Amsterdam

Woont u in Amsterdam en is uw gootsteen verstopt? Laat uw gootsteen ontstoppen door ISA Loodgieters. Een verstopte gootsteen kunt u proberen zelf op te lossen maar dan loopt u waarschijnlijk tegen problemen aan.

 Wij ontstoppen door de afvoer door te spuiten met een hogedrukpomp of een veermachine. Hierna loopt deze weer goed door.

Is deze vaker verstopt dan zou de oorzaak ook wel eens verderop kunnen. Namelijk in het riool, uw riool verstopt?  Ook dan kunnen wij u helpen met eventueel een camera inspectie en of schoonspuiten van uw riool.

Er zijn een aantal technieken die we gebruiken. Laat uw gootsteen op professionele wijze ontstoppen door ISA. De loodgieters zijn op gecertificeerde wijze opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om u van dienst te zijn.

Afvoer Ontstoppen Amsterdam

Een verstopte afvoer zorgt voor veel irritatie en moet snel opgelost worden. Het water wat niet wegloopt zorgt voor nare luchtjes en alle bijkomende problemen. Wij werken met specialisten die snel en zorgvuldig uw probleem met uw afvoer oplossen. Verstopping Amsterdam? ISA Loodgieters ontstopt.

Het is zo vanzelfsprekend dat het water weg loopt in de wasbak of het bad, maar wat als het niet gebeurd? Soms werkt een gootsteenontstopper, maar vaak zit de verstopping dieper en is hardnekkiger. Afvoer ontstoppen Amsterdam? bel dan ISA wij ontstoppen uw afvoer. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en dit 7 dagen in de week. U kunt ons bellen voor een verstopte afvoer, maar ook voor een verstopte WC of een verstopt Riool. Voor het ontstoppen van een afvoer beschikken wij over een brede selectie specialistisch gereedschap, denk hierbij aan ontstoppingsveren, ontstoppingsspiraal & hogedruk apparatuur.

Toilet Ontstoppen

Afvoer Ontstoppen | Zelf doen

Hoe  de afvoer te ontstoppen? Dat is een vraag die wij vaak te horen krijgen. Dit kan vaak simpel met een ontstopper of met chemische middelen maar LET OP! Deze oplossingen veroorzaken vaak meer problemen in de toekomst dan die ze nu oplossen! Veel chemische ontstoppers die aangeboden worden bij doe het zelf zaken of supermarkten bevatten zo veel agressieve stoffen dat ze in veel gevallen schade kunnen aanrichten aan uw afvoerbuizen, sifon en rubber delen. Wij komen vaak bij lekkages die het gevolg zijn van verkeerd gebruikte ontstoppingstechnieken. Voor goed ontstoppen Amsterdam, schakelt u ons in. Uw verstopping gegarandeerd verholpen, maar geen schade aan afvoerbuizen, sifon of andere delen! Ontstoppen in Amsterdam? En u wilt de zekerheid van kwaliteit? Schakel dan ISA Ontstoppingsdienst Amsterdam in.

Welke Verstopping kunnen wij nog meer voor u oplossen?

Het vernieuwen en aanleggen van rioleringen, Riool Ontstoppen, Drainage aanleggen en onderhouden, Reinigen, inspecteren van rioolproblemen, Stankoverlast Detectie en preventief onderhoud, Rioolverzakkingen & riool ontstopping, Preventief riool onderhoud & reparaties, Keukenafvoer ontstoppen, Specialist in wc/toilet en afvoerverstopping oplossen, Riolering camera inspectie, Ontstoppingsdienst voor alle soorten van verstoppingen.

Kwaliteit en scherpe prijs. Na het eerste contact met onze loodgieter weet u het volgende:
– Het probleem wordt verholpen
– Wanneer ISA ter plaatse kan zijn
– Wat het kost

Riool Amsterdam Problemen? ISA Loodgieters

Gootsteen Ontstoppen

Toilet Ontstoppen Amsterdam

Een verstopt toilet is uitermate vervelend, ISA loodgieters ontstopt snel en grondig, waardoor u snel weer gebruik kunt maken van uw toilet. Er zijn een aantal technieken die we gebruiken om uw ontstoppen. Laat uw toilet op professionele wijze ontstoppen door ISA Loodgieters. Onze mensen zijn op gecertificeerde wijze opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om u van dienst te zijn.

Toilet ontstoppen zelf doen

Uw toilet ontstoppen in Amsterdam kunt u natuurlijk vaak zelf doen. Bereidt u dan wel voor op een vervelende en tijdrovende klus. Het gebruik van zware chemische oplosmiddelen kan grote schade toebrengen aan uw afvoerleidingen. Wie voor gemak en veiligheid kiest, schakelt de rioolexpert in. Woont u in Amsterdam en is uw toilet verstopt? ISA Loodgieters is uw ontstoppingsbedrijf in Amsterdam. Wij ontstoppen in Amsterdam, snel en vakkundig. Een wc verstopping wordt veelal veroorzaakt door een opeenhoping van toiletdoekjes of wc papier die in de toiletpot zijn gegooid. Met het juiste gereedschap en geavanceerde apparatuur spoelt uw wc weer door.

Regelmatig verstopping?

Een verstopping kan ook worden veroorzaakt door bv. een verschoven aansluiting op het afvoersysteem, hierdoor zal de wc verstopping steeds weer terugkomen. Bij terugkerende verstoppingen ligt het probleem meestal in een deel van het riool verderop.

Een wc ontstoppen in Amsterdam laat u het beste over de vakmensen van ISA Loodgieters. Met jarenlange ervaring vinden wij snel de oorzaak van elke verstopping. Ons professionele apparatuur helpt ons vervolgens om uw toilet blijvend en reukloos te ontstoppen.

Kwaliteit en scherpe prijs. Na het eerste contact met onze loodgieter weet u het volgende:
– Het probleem wordt verholpen
– Wanneer ISA Loodgieters Ontstoppingsdienst Amsterdam ter plaatse kan zijn
– Wat het kost

Camera inspectie Riool

Indien noodzakelijk kan, in overleg met u, direct worden overgegaan tot het uitvoeren van een inspectie van het riool. Hiervoor hebben wij diverse soorten rioolcamera’s tot onze beschikking. Meestal wordt de toiletpot tijdelijk verwijderd en zal er een rioolcamera in de standleiding worden ingebracht. Met behulp van een zender en ontvanger, gekoppeld aan de camera, wordt de exacte plaats van het rioolprobleem vastgesteld.

Bovendien kan op deze manier de kwaliteit van de afvoer naar het riool worden onderzocht. Indien er schade aan het riool wordt vastgesteld, kan desgewenst meteen een afspraak worden gemaakt om tot reparatie of vervanging over te gaan.

Ontstoppen? ISA Loodgieters lost verstoppingen op!

Kwaliteit en scherpe prijs. Na het eerste contact met onze loodgieter weet u het volgende:
– Het probleem wordt verholpen
– Wanneer ISA Loodgieters ter plaatse kan zijn
– Wat het kost

Vraag hier direct jouw offerte aan

Een offerte opvragen geeft inzicht in de kosten, zodat jij weet waar je aan toe bent. Let wel op dat een offerte geen definitief kostenplaatje is! Er kunnen nog dingen aangepast worden. Of mochten wij onverwacht nog tegen dingen oplopen kunnen deze later toch doorberekend worden maar natuurlijk met akkoord voor af!

  • Binnen 2 werkdagen een offerte op maat
  • Direct opgemaakt door een loodgieter
  • Al meer dan 10.000 blije klanten